ايران ويج

نسخه‌ی کامل: كي به مخش رسيد؟باز كردن اس دبليو اف تو ويندوز
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
شايد روش من مسخره باشه ولي نمي دونم شما بگيد براي باز كردن فايلهاي فلش كافيست
انها را توسط اينتر نت اكسپلورر اجرا كنيد تو ويندوز اكس پي 2004 و 2002امتحان كردم كار كرد
شما بگيد راهم درسته قديميه مسخرس...
سلام!
امكان نداره فك كنم به طور پيش فرض ويندوزت فلش پلير داشته چون من اينو امتحان كرده بودم بدون فلش پلير كار نمي كنه اكسپلورر كه نمي تونه خودش فايل ها رو نمايش بده آرهه قربونش!!
چرا نشه شما بعد نصب ويندوز اون برنامه كه باز مي شه مي راجع ويندوز چرت و پرت مي گه
همون فلشه:
D:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\Flash.ocx
D:\WINDOWS\system32\Macromed\Flash\swflash.ocx
فكر كنم از اينا باشه من وقتي فايلهاي اس دبليو اف رو با اينتر نت اكسپلورر باز مي كنم باز
مي شه باور نداريد امتحانش رايگانه
با سلام

آقا كامران بايد بگم آقا يمين درست مي گه من مدت هاست واسه ديدنه موويهاي فلش از اينترنت اكسپلور استفاده مي كنم (البته توي ويندوز ايكس پي)تا الان فكر مي كردم چيز پيش پا افتادهايه و همه همين كارو مي كنن :!: :?:

موفق باشيد
محسن
سلام
در نسخه هاي 5 و بالاتر اينترنت اكسپلورر اين امكان هست كه فلش روهم نشون بدن . البته نسخه هاي قبلي روامتحان نكردم شايد اونها هم جواب بدن .
ولي ويندوز بطور پيش فرض اين فايلها رونمي شناسه بايد ابتدا روفايل دابل كليك كنيد و يا كليك راست كرده و Open With‌ را انتخاب كنيد . بعد گزينه IE را انتخاب كرده و تيك گزينة پايين را كه به مفهوم « از اين به بعد اين نوع فايلها را با اين برنامه اجرا كن » است ، علامت بزنيد .
به اين روش مي توان هميشه فايلها فلش را با دو بار كليك كردن توسط IE‌ تما شا كرد .
براي ديدن اين فايلها از Front Page نيز مي توان استفاده نمود.
با تشكر ـ مشمولي