دوستان من ميخواهم برنامه اي بسازم كه عملكردش مانند ويروسه حال كه برنامه ام رو ساختم به ايميل يك شخص بفرستم و اگر آن شخص فقط روي عنوان ايميل كليك كرد اين برنامه رو سيستمش اجرا و بعد به ايميل تمام دوستانش هم فرستاده بشه
چنين چيزي عمرن وجود داشته باشه . يه ذره فكر كن اصلا عاقلانه نيست چه طوري؟؟؟؟؟؟؟؟
هر جام نوشته سركاريه
باي
اگه به این سادگی بود که کسی جرات نمیکرد ایمیل هاشو باز کنه.
بعدشم از فکر خودت استفاده کن. اصلا چنین چیزی با عقل جور در میاد. چون محیط صفحه ایمیل رو که تو طراحی نکردی که براش دستور بفرستی.
حتی اگه طرف برنامتو دانلود هم بکنه آلوده نمیشه. حتما باید اجراش کنه.
نه دوستان فك كنم درست متوجه نشديد منظورم چيه
ميدونيد ويروسهايي هستن كه از طريق گروهايي خبري پخش ميشن و يا با برنامه هاي ميلر به ميل باكس همه فرستاده ميشن كه اگر روي عنوان آنها كليك كني نه تنها سيستمت به ويروس آلوده ميشه بلكه اون ايميل به اد ليستات(البته تو ميل باكس) ميره من همينو ميخوام
من بارها اينا رو شنيدم
عجيبه
خوب فكر كن شما كليك مي كني چه طوري مي خواد مثلا يه دستوري اجرا شه!!!!!!!!
مثلا توضیح کامل تری دادی؟ این که همون شد. ولی بدون محاله.
خیلی چیزا شاید بگن آدم که نباید باور کنه! سهیل و پیمان کاملا درست میگن همچین چیزی محاله
Payman62 نوشته است:مثلا توضیح کامل تری دادی؟ این که همون شد. ولی بدون محاله.
اينكار محال نيست من خودم بارها شنديدم و اگر هم نشنيده بودم كه اينو نميگفتم
شما شايد بلد نباشيد اما اينكار غير ممكن نيست
ببينيد شايد اگه تو اين عنوان كدهاي جاوا بزاريم بشه يا چه ميدونم از ativex استفاده كنيم
يا اينكه اونو با outlook بسازيم مثلا كدهارو بزاريم اونجا و با outlook پشتيباني بشه يا هر چيز ديگه خلاصه اگه كسي نميدونه من كه اصراري ندارم
و اگر هم لينك يه خبرشو پيدا كردم ميدم بهتون تا باور كنيد
عجب گیریه ها.
باشه بابا میشه. تو درست میگی. همینو میخواستی بهت بگیم. برو دنبالش و این مطلب رو کشف کن.