۱۸-خرداد-۱۳۸۵, ۲۲:۲۹:۴۷
صفحهها: 1 2
۱۸-خرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۴۷:۵۷
ببين شما با telnet و mx1.mail.yahoo.com و پورت 25 بريد مي شه
۲۰-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۰۹:۰۶
از رو کامپیوتر من نمیشه ولی رفتم کافینت شد
شاید بخاطر سرعت پایینه اینترنتم هست
شاید بخاطر سرعت پایینه اینترنتم هست
۲۲-خرداد-۱۳۸۵, ۲۲:۵۱:۳۰
می خوای تلنت کنی که چی بشه ؟ با تلنت به این پورت فقط میشه باهاش صحبت کرد و فوقش یه میل بفرستی !
۲۲-خرداد-۱۳۸۵, ۲۳:۵۳:۲۶
خوب میخوام میل بزنم دیگه
۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۱۱:۲۱
خوب يه ميل ديگه.منظورتوم چيه
۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۴۸:۵۲
اینم از پورت 25 :
نقل قول: ◊ با پورت ۲۵ صحبت کنيم
حالا که SMTP Server دارم ميتونم fake mail بزنم.
به عنوان مثال ميخواهم به آدرس target@yahoo.com يک fake mail بزنم که شخص فکر کند که Email از آدرس me@hotmal.com آمده است. (دقت کنيد که اين آدرس هر چيزی ميتواند باشد. مثلا ميتوانيد از طرف Bill Gates به يه نفر E-mail بزنيد). و ميخواهم Subject آن باشد: arze salam و متن پيغام اين باشد: bah bah sam aleikum
برای اين کار :
۱- چون mail box قرباني در سايت ياهو است، پس من هم بهتر است از SMTP Server خود ياهو استفاده کنم (بهتر است ولي اجباری در آن نيست). SMTP Server های ياهو را در قسمت قبلي به دست آوردم. مثلا از mx1.mail.yahoo.com استفاده ميکنم.
۲- بايد از telnet يا nc برای برقراری ارتباط استفاده کنم. الان ميخوام از telnet استفاده کنم. پس بايد دستور زير را بهکار برم (دقت کنيد که از اسم SMTP Serevr استفاده کردم).
telnet mx1.mail.yahoo.com 25
بعد از تايپ دستور، صفحه پاک ميشود و جواب ميگيرم:
220 YSmtp mta499.mail.yahoo.com ESMTP service ready
۳- حالا دستور زير را مينويسم. دقت کنيد که چون از telnet استفاده ميکنيد، چيزهايي را که تايپ ميکنيد، نميبينيد و اينکه نميتونيد از دکمه BackSpace استفاده کنيد (پس در تايپکردن دقت کنيد!):
HELO yahoo.com
اين دستور يعني من از کجا هستم (يعني شما که ميخواهيد ميل بزنيد، کي هستيد). اينجا من گفتم که من از سايت yahoo.com هستم!! معمولا مهم نيست که جلوی عبارت HELO نام چه سايتي را بنويسيد چون اکثرا چک نميشود. و جواب ميشنوم:
250 mta499.mail.yahoo.com
۴- حالا بايد مشخص کنم که E-mail فرستنده (يعني من) چيست. چون ميخواهم E-mail از طرف me@hotmail.com به نظر بيايد، مينويسم:
MAIL FROM: <me@hotmail.com>
و جواب ميگيرم:
250 sender <reza@bedehi.com> ok
۵- حالا بايد بگم که اين E-mail به چه آدرس ارسال شود که در اين مثال، target@yahoo.com است. بايد بنويسم:
RCPT TO: <target@yahoo.com>
و جواب ميشنوم:
250 recipient <target@yahoo.com> ok
۶- حالا بايد بنويسم،
DATA
و Enter بزنم و جواب ميشنوم:
354 go ahead
اينجا وقت تايپ کردن يک سری چيزهای اساسي است. اول مينويسم،
From: abbas akbari <me@hotmail.net>
اين همان اسمي است که به عنوان Sender يا همان From ديده خواهد شد. من خواستم که به اسم abbas akbari ديده شود. حالا مينويسم:
Subject: arze salam
اين هم در آن E-mail به عنوان subject خواهد بود. حالا موارد زير را مينويسم (که اختياري است):
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain;
و بعد دوتا !! Enter زده و متن نامه را مينويسم:
bah bah
sam aleikum
.
دقت کنيد که يک کاراکتر . (نقطه) در سطر آخر نوشتم و بعد Enter زدم. با اين روش به پورت ۲۵ حالي ميکنم که متن نامه تمام شدهاست و نامه ارسال شود. متعاقبا پيغامي ميگيرم که بيانگر ارسال E-mail است.
250 ok dirdel
۷- مينويسم:
QUIT
تا ارتباط قطع شود و از telnet خارج بشم.
اول توصيه ميکنم که يک fake mail واسه خودتون بفرستيد تا ماهيت fake mail را درک کنيد.
مسئله بعدی آن است که در قسمتي target@yahoo.com نوشته شده است، شما بايد اين سطر را تغيير داده و E-mail قرباني خودتان در ياهو را بنويسيد!
۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۳۷:۲۲
عزيز ما اينو 1 ماه پيش بحث كرديم دنبال يه سروريم كه به Inbox بفرسته جيگر
۲۳-خرداد-۱۳۸۵, ۱۶:۱۱:۵۰
نقل قول: عزيز ما اينو 1 ماه پيش بحث كرديم دنبال يه سروريم كه به Inbox بفرسته جيگربا منی ؟
۲۴-خرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۵۸:۱۷
من مشکلم اینه که از کامپیوترم نمیتونم تلنت کنم نمیدونم چرا
۲۴-خرداد-۱۳۸۵, ۱۵:۵۳:۴۸
ويندوز عوض كن شايد درست شه
صفحهها: 1 2