ايران ويج

نسخه‌ی کامل: Icon
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام...سوال داشتم:
اگه من بخوام يك ايكون براي فايلي كه ساختم بزارم بايد چيكار كنم؟
خوب کاری نداره روی خاصیت ایکون فرم کلیک کن بعد بهش مسیر آیکون رو بده
سلام ...
البته تو پنجره project \\ PROJECT PROPERTIES
تو تب make
در قسمت آیکون، فرمی رو که میخوای آیکون اون رو برنامه ات باشه تعیین می کنی.
منظور من ايكون خود فرم نيست منظورم اينه كه من وقتي يه فايل مي سازم يعني با دستور Open چه جوري ميتونم ايكونش رو عوض كنم
ویندوز بسته به نوع فایل ها اونها رو با شَمای (ایکن) مورد نظر خودش نشون میده !
نوع فايل اگزه (exe.*) است
ویندوز برای نوع های اجرایی به سراغ ریسروس اون فایل میره و ایکن پایه رو به عنوان شَمایل نمایش اون فایل انتخاب می کنه. اما اگر در ریسورس آیکنی نبود باز هم خودش یک ایکن مخصوص فایل های اجرایی که در Shell32.dll هست رو نمایش میده.
شما اگر فایل exe رو با کد میسازی باید کد خواندن و تغییر ریسورس فایل رو هم داشته باشی تا بتونی Icon خودت رو جای گزین کنی.
توی سایت جستجو کن برنامه بچه ها زیاد گزاشتند "Recource".
ببينين من يه فايل اگزه دارم و يه ايكون(ايكون ميتونه تغيير كنه!) حالا چه جوري مي تونم ايكون رو روي اون فايل بزارم.من نمي خوام از فايل هاي res. استفاده كنم
منظور من به طور مستقیم به فایل Res نبود. منظورم Resource برنامست که اطلاعات ورژن و کپی رات و نام و مشخصات فایل اجرایی + ایکن اون رو نگهداری می کنه. شما باید این مکان رو تغییر بدید تا بتونید ایکن فایل رو عوض کنید.
سورس هست که exe با یه آیکون میگیره و آیکون رو میذاره تو exe. بسرچ پیدا میکنی.
من اين فايل رو پيدا كردم كه كار اقاي RedMove ولي ocx هستش كسي ميتونه به من كد بده  :question:
صفحه‌ها: 1 2