ايران ويج

نسخه‌ی کامل: end taskدر تسک منیجر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
اگه داس مختل بشه که ویندوز اصلا کار نمیکنه!! همونطور که iron_fist گفت دستورات اجرا میشن. می تونی امتحان کنی.رجیستری فقط cmd که کار یک برنامه رابط رو انجام میده رو میبنده. مثلا وقتی regedit قفل میشه پس چطوری میشه تو رجیستری تغیرات داد؟ cmd هم مثل regedit
اینم که کاری نیست که بخواد سرعتش کمتر باشه. من که فرقی تو سرعتشون ندیدم
این چه بحثیه !
معلومه که تا حد امکان باید از دستورات داس دوری کرد !
آخه وقتی api و کلاس مخصوص یه کاری هست چرا باید به دستورات داس وابسته شد !
من با Payman62 موافقم !

نبی
من موافق نیستم!!!
spiderman نوشته است:من موافق نیستم!!!

شما یه کاری رو با api بتونی انجام بدی ، همون کارم با دستورات داس بشه انجام داد... ، ترجیح میدی از داس استفاده کنی ؟!
وقتی با داس کد نویسی و حجم برنامه کمتر میشه بله!!
به نظر من با همون توابع بهتره !
چرا api بهتره؟
Iron_Fist نوشته است:
نقل قول: حالا اگه این کارو با دستورات داس انجام میدادم جواب نمیداد
پیمان جام فکر نکنم حرف شما صحیح باشه  :rolleyes:
چون باز شدن برنامه cmd قفل شده ولی قرار نیست که دستورات داس
اجرا نشن !
مطمعنآ تو ریجستری امکانی نمی زارن که بیاد و کار برنامه های ویندوز که
شاید از دستورات داس استفاده کنن رو مختل کنه ! ( البته اگر از طریق ریجستری
بوده )

با تشکر
نه از طریق رجیستری نبود. Cmd هم قفل نبود. طرف یه تایمر گذاشته بود تا cmd و msconfig رو باز میکردم فوری میبستشون.
البته فرمایش شما صحیحه و ممکن بود اگه برنامه رو با دستورات تحت داس مینوشتم جواب میداد. ولی ممکن بود طرف تو تایمرش بستن فایل reg.exe رو هم گذاشته بود. در این صورت جواب نمیداد. یا اصلا این فایل رو پاک کرده بود. درسته بازسازی میشه. ولی اگه تو تایمر پاکش کنی بازسازی هم بی فایده میشه.
من یه بار گفتم منظورم از خراب شدن cmd این نبود که به کل فایلش غیر فعال شه. منظورم این بود که حالا هر مشکلی داشته باشه یا بهتره بگم ما هر مشکلی با cmd یا کلا فایل های دیگه تحت داس داشته باشیم. در این صورت برنامه متوقف میشه.
عنکبوت جان برخی از دلایلشو تو پست شماره شماره 8 گفتم. باز میگی چرا api بهتره.
با اینکه من این دلیلا رو قبول ندارم ولی باشه. هرکاری دوست دارین بکنین. به من که ربطی نداره!
spiderman نوشته است:با اینکه من این دلیلا رو قبول ندارم ولی باشه. هرکاری دوست دارین بکنین. به من که ربطی نداره!
خودتی خودتی خودتی.
بد بد بد.
اوم.
صفحه‌ها: 1 2 3 4