ايران ويج

نسخه‌ی کامل: end taskدر تسک منیجر
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
چجوری میشه از ویبی یه برنامرو تو تسک منیجر بست؟QuestionQuestion
بیا دوست عزیز این تابع رو براتون درست کردم که با دادن نام پروسس
بتونید پروسس را ببندید تا از سختی کار با توابع پروسس دور بشید
دست شما درد نکنه
با یه دستور داس راحته! تو shell اینو بنویس
taskkill /f /im filename.exe
چه با حال بود ممنون
دستورات داس زیاد جالب نیستن. تابع terminate که برای همین کاره بهتره.
چرا جالب نیستن؟
چون برنامت وابسته میشه به یه فایل خارجی. سعی کن تا میتونی برنامت بدون وابستگی به فایلی همه کارارو خودش بکنه.
اطلاع از نتیجه دستوری که با داس اجرا شه مشکله. ولی با دستورات ویبی همون جا میفهمی که جواب داد یا نه. یا ممکنه فایل cmd اون شخص مشکل داشته باشه و دستور اجرا نشه. سرعت دستورات داس پایین است و با حداقل 1 ثانیه تاخیر پروسه مورد نظر انجام میشه.
cmd که هیچ وقت خراب نمیشه!!خراب شه ویندوز درست حسابس ار نمیکنه. وابسته به فایل خارجی رو هم نفهمیدم!! cmd یه چیزیه که همه برنامه ها بهش وابسته هستن. اگه هم منتظر جواب باشه که من سورس معرفی کردم.
من که تا حالا نشنیدم سرع دستورات داس پایین باشه!!
من به طور کلی گفتم خراب شه. حالا هر مشکلی داشته باشه.
مثلا کامپیوتر دختر همسایمون خراب شده بود رفتم درست کنم دیدم تروجان اجرا کرده. تسک منجرش باز نمیشد. خواستم تسک منجرو فعال کنم دیدم رجیستری هم باز نمیشه. خواستم از طریق دستورات داس برنامه رو پیدا کنم. دیدم داس هم باز نمیشه. خواستم تروجان رو از تو msconfig بردارم دیدم msconfig هم باز نمیشه. خلاصه مجبور شدم یه برنامه بنویسم که رجیستری و تسک منجر رو فعال کنم و برنامه رو متوقف کنم و از تو استارت آپ برش دارم.
حالا اگه این کارو با دستورات داس انجام میدادم جواب نمیداد.
کی گفته همه برنامه به cmd وابستن؟
نتیجه دستوراتش رو هم میشه گیر اورد ولی به سختی و نه به راحتی دستورات vb.
اگه نشنیدی حالا بشنو که معمولا سرعت انجام یه پروسه از طریق داس پایین تر از دستورات خود ویبیه.
نقل قول: حالا اگه این کارو با دستورات داس انجام میدادم جواب نمیداد
پیمان جام فکر نکنم حرف شما صحیح باشه  :rolleyes:
چون باز شدن برنامه cmd قفل شده ولی قرار نیست که دستورات داس
اجرا نشن !
مطمعنآ تو ریجستری امکانی نمی زارن که بیاد و کار برنامه های ویندوز که
شاید از دستورات داس استفاده کنن رو مختل کنه ! ( البته اگر از طریق ریجستری
بوده )

با تشکر
صفحه‌ها: 1 2 3 4