ايران ويج

نسخه‌ی کامل: پنهان کردن کدهای asp
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام راهی است که من بتونم کدهای asp که نوشتم و در جایی publish کردم رو کسی نتونه ببینه؟
البته من asp کار نکردم ولی تا جایی که اطلاع دارم ، امکان تبدیل کدهای asp به dll وجود داره !
البته از نرم افزارهایی مثل CodeLock هم برای کد کردن سورست میتونی استفاده کنی.
Zend SafeGuard هم هست ولی خیلی گرونه !
دوست من سلام
بطور کل کدهای asp که شما در جایی publish کردید رو هیچ کسی نمیتونه بهش دسترسی داشته باشه مگر Admin سرور !
اگر بخوایید ادمین هم بهش دسترسی نداشته باشه باید اون رو همون طور که نبی جان گفتند به DLL تبدیل کرد تا سورسش رو admin هم نتونه ببینه . بزرگترین مشکل در این راه اینه که تبدیل فایلهای asp یا در واقع کد های asp به DLL در Classic asp دردسرهای زیادی داره ! بزرگترین دردسر رجیستر کردن DLL در IIS هست که 99 درصد اوقات امکان پذیر نیست . در واقع باید اینکار رو ادمین انجام بده و باید ابتدا IIS غیرفعال کنه و DLL شما رو رجیستر کنه . معمولا بیشتر سرور ها اینکار رو انجام نمیدن و شاید پول زیادی رو از شما بابت اینکار درخواست کنند .
اما در ASP.Net اینکار تقریبا ساده است . شما فقط کافیه همون فایلهای DLL که در Net. به Assembly معروف هستند رو در فولدر bin سرور کپی کنید و بعد خیلی راحت می تونید از کدهایی ( کلاس ها ، اشیا یا توابع ) موجود توی اون اسمبلی ها در صفحات ASP.net خودتون استفاده کنید .