ايران ويج

نسخه‌ی کامل: از ویروس ها چه خبر؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5
از دنیای ویروس ها چه خبر ؟!
اگه خبری هست بفرمائید .
اگه نیست هم منتظر خبر شید ؟!
عقب‌ماندگي خاورميانه در مقابله با ويروس‌هاي رايانه‌يي؛
ويروس‌هايي كه در جهان دفع خطر شده‌اند، در خاورميانه همچنان قرباني مي‌گيرند


شركت فناوري سيمانتك اعلام كرد: ويروس‌هاي رايانه‌يي كه در نقاط مختلف جهان به خوبي با آن‌ها مقابله شده است، همچنان در خاورميانه رايانه‌ها را مورد هدف قرار مي‌دهند.

به گزارش سرويس فناوري اطلاعات خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، تعداد فراوان رايانه‌هاي غير مجهز به نرم‌افزارهاي آنتي‌ويروس در منطقه‌، موجب شيوع بيشتر ويروس‌هاي Nimda ،jeefo و Redlof شده، اين در حالي است كه در ساير نقاط جهان اين ويروس‌ها ديگر تهديدي محسوب نمي‌شوند.

مطالعه‌ي صورت گرفته، درباره‌ي ويروس‌هايي كه طي شش ماهه‌ي گذشته در خاورميانه گزارش شده، نشان مي‌دهد، ويروس Nimda كه در سال 2001 يك تهديد جهاني به شمار مي‌رفت، در خاورميانه، دومين ويروس بزرگ رايانه‌يي است، در حالي كه در كشورهاي ديگر جهان، جزو 10 ويروس بزرگ نيز قرار ندارد.

طبق گفته‌ي كارشناسان، اگرچه اين ويروس‌ها چندان خطرناك نيستند، اما هكرها با استفاده از آن‌ها مي‌توانند امنيت شبكه را به خطر اندازند. Biggrin

منبع: جامعه اطلاعاتي -فناوري اطلاعات
1385/03/22
arnh نوشته است:[color=red]عقب‌ماندگي خاورميانه در مقابله با ويروس‌هاي رايانه‌يي؛
سلام این چند وقته چقدر سایت پیشرفت کرده !
Rolleyes
آره راست می گی :
چند وقت پیش رفته بودم به شرکت که کارش صادرات و واردات لوازم روشنایی در "مفتح" بود. طرف می گفت کامپیوتراشون یه یک سالیه که خرابه و تاحالا کلی پول خرجش کردند اما درست نشده!
قرار بود من حد و حدود کارشون رو بررسی کنم و براشون کامپیوتر بخرم !
رفتم دیدم هر 4 تا کامپیوترشون ویروس jeefo داشت. نشتم براشون دستی شیکارش کردم بعد هر چهار تارو سالم تحویلش دادم, آخر سر هم Norton رو با یه قیمت بالا بهشون فروختم گفتم دیگه تعویض و ارتقاء سخت افزار لازم ندارید ! Rolleyes
جواد جان برای من و شما که بد نشد Biggrin

راستی کسی این بخش اخبار رو دوست نداره ؟!Sad
arnh نوشته است:راستی کسی این بخش اخبار رو دوست نداره ؟!Sad
چرا دوست نداریم ؟!
مگر اینکه افراد با مرامی مثل شما بیاند اینجا رو آباد نگه دارند Wink
متخصصان امنيت رايانه نسبت به شيوع يك كرم جديد هشدار داده‌اند كه زمان مرگ كاربري كه آن را دريافت مي‌كند، را پيش‌بيني كرده و نرم‌افزار آنتي‌ويروس سيستم را از كار مي‌اندازد.

به گزارش بخش خبر شبکه فن آوری اطلاعات ایران، از ایسنا، كرم Black Angle.B كه به زبان اسپانيايي است، نوع جديد از كرم "بلك انجل" است كه تاكنون سرويس پيام فوري مايكروسافت بسياري از كاربران را هدف قرار داده است.

اين كرم خود را در قالب يك كليپ ويديو به نام "Fantansma" به‌معناي "روح" گسترش مي‌دهد و اگر كاربر برروي ضميمه‌ي اي‌ميل كليك كند، تصويري با اين عبارت بر روي صفحه‌اش ظاهر مي‌شود:

"روز اول، شما وحشت‌زده مي‌شويد، روز دوم نااميد مي‌شويد، روز سوم كمك مي‌خواهيد و روز چهارم خواهيد مرد.

اين كرم در ادامه يك كپي از خود را براي تمام افرادي كه در فهرست تماس كاربر قرار دارد، مي‌فرستد و آن كاربران نيز پيامي ‌با عنوان "به اين ويديو نگاه كنيد" دريافت خواهند كرد.

به‌گفته‌ي متخصصان، اين كرم همچنين برنامه‌هاي امنيتي و آنتي‌ويروس سيستم كاربر را مختل مي‌كند تا احتمال از بين رفتن خود را كاهش دهد.

منبع : فن آوري اطلاعات ايران
دوشنبه,28 خرداد 1385
سرورهاي گوگل ميزبان ويروس


طبق آخرين اطلاعات، سرويس‌‏هاي صفحه‌‏اي گوگل به ويروس‌‏هاي سيال "تروجان" كه عملكرد اصلي آن سرقت اطلاعات ذخيره شده است ، آلوده شده‌‏اند.

سرويس‌‏هاي صفحه‌‏اي گوگل به كاربر اجازه مي دهد وب سايت اختصاصي خود را به راحتي نصب كرده كه اين خدمات كاملا به صورت رايگان است.
گزارشات حاكي است ، به دنبال اكتشافات مركز امنيتي سايت گوگل مبني بر حضور ويروس تروجان در صفحات وب ، متخصصان سايت گوگل در حال حاضر در پي كشف راه‌‏هاي مبارزه با اين ويروس هستند.
گفتني است، ويروس تروجان مي‌‏تواند به مدت طولاني بر روي كامپيوتر كاربر مستقر شده و وقتي كه فرد قصد دارد از منابع اطلاعاتي آنلاين استفاده كند ، فعال شده و مطالب را سرقت مي‌‏كند

منبع :خبرگزاري كار ايران
سوم تیرماه 85


---------------
گوگل ..................AmazeBiggrin
--------------

ورود ويروسي خطرناك به سايت اوركات

بر اساس گزارش‌هاي اعلام شده يك ويروس اينترنتي به شبكه اوركات وارد شده است.

به گزارش سايت ايتاليايي ‪ ،KATAWEB‬آزمايشگاه امنيت نرم افزاري سايت گوگل براي جلوگيري از گسترش هرچه بيشتر اين ويروس، كه از طريق پيام‌هاي اينترنتي به صفحه اصلي رايانه كاربران نفوذ مي‌كند وارد عمل شده است.

نحوه عملكرد اين ويروس خطرناك به گونه‌اي است كه پس از ورود به شبكه وارد بانك اطلاعات شخصي افراد شده و اطلاعات مهم را جمع آوري مي‌كند.

مقامات سايت گوگل از انتشار و نفوذ اين ويروس خطرناك در سايت اوركات خبر دادند.

كارشناسان امنيتي گوگل اعلام كردند كه كاربراني كه سيستم آنها به اين ويروس خطرناك آلوده شده است بايد نرم افزار ‪ UICROSOFT COVP.S‬را بر روي سيستم خود نصب كنند.

نرم افزار ياد شده بر روي سيستم عامل ‪ XP‬نصب مي‌شود و براي يافتن فايل شخصي خود كه ويروس شده است استفاده مي‌شود.

تحقيقات انجام شده نشان مي‌دهد كه بيش از ‪ ۲۱‬ميليون كاربر در سايت اوركات عضو هستند.

گزارش‌هاي اعلام شده نشان مي‌دهد كه بيشترين كاربران اوركات برزيلي هستند.

همچنين بيش از ‪ ۲۰‬درصد از كاربران اين سايت آمريكايي، و ‪ ۱۲‬درصد از آنان هندي هستند.

منبع :خبرگزاري جمهوري اسلامي
سوم تیرماه هشتاد و پنج
مايکروسافت از عرضه جديدترين آنتي ويروس اين شرکت به بازار خبر داد. نام اين آنتي ويروس جديد 
 WINDOWS LIVE ONE CARE است.
آنتي ويروس جديد شرکت مايکروسافت توانسته براي بار چندم موقعيت خود را در بازار توليد آنتي ويروس هاي دسک تاپ در دنيا تثبيت کند.
به گفته مايکروسافت آنتي ويروس WINDOWS LIVE ONE CARE علاوه بر فايروال ، آنتي ويروس داراي سيستم حفاظت از ويندوز است. آنتي ويروس جديد مايکروسافت از اواخر ماه نوامبر سال گذشته به صورت رايگان در اختيار برخي شرکت هاي خصوصي آمريکا قرار گرفت. اما از هفته گذشته اين آنتي ويروس به صورت فروش همگاني روانه بازار شده است. از مشخصات بارز اين آنتي ويروس مجهز بودن به نرم افزار حفاظت از رايانه هاي کاربران اعلام شده است.

[تصویر:  ANTI.jpg]



منبع :جام جمع آنلاین
شنبه 27 خرداد ماه 1385


ببینیم و تعریف کنیم Smile
arnh دستت درست ! خیلی ممنون .
amirjan نوشته است:arnh دستت درست ! خیلی ممنون .
خواهش می کنم . دارم وظیفه ام رو انجام می دم .

چه خوب شد یکی نظر داد .
داشتم نا امید می شدم . Biggrin
اسب تروای جدیدی كشف شده است كه كنترل كامپیوترهای آلوده را در شبكه های پیرتوپیر كه از file-sharing استفاده می كنند، به دست می گیرد. اسب تروای Erazer-A فولدرهای پیش فرضی را كه برای دریافت فایل های ام پی تری، ای وی آی، ام پگ، دبلیو ام وی، گیف، گرافیك و زیپ و فایل های ویدئو مورد استفاده قرار می گیرند، هدف قرار داده و اطلاعات موجود در آنها را پاك می كند. Biggrin


این فرض بر این اساس است كه این اسب تروا، تنها انواع معینی فایل را در دایركتوری های مخصوص دریافت فایل های ذكرشده توسط برنامه های پیرتوپیر پاك كرده(یكی از منابع اصلی و غیرتعمدی سرایت نرم افزار مضر) و تلاش می كند تا از فایل های آلوده محافظت نماید. همچنین برنامه كوشش می كند تا برای محافظت از خود و سایر برنامه های مخرب، برنامه های امنیتی را متوقف سازد. این اقدام نیز به منظور سرقت اطلاعات ظاهر می شود.
سوفوس كه نخستین بار این خبر را بین مشتریانش منتشر كرد، این اسب تروا را Vigilante عنوان داد و آن را در انواع بی نهایت كمیاب و مضری طبقه بندی كرد كه می تواند اثرات مخربی داشته باشد. گراهام كلولی از سوفوس درباره این تروجان گفت كه تروجان Erazer قابل مقایسه با یكی از فیلم های چارلز برانسون است كه قانون را در دستان خود می گیرد.
با این حال چنین كاری كاملا برای این اسب تروا ممكن می باشد تا ارزیابی ضعیف فایل های بی ضرر را پاك نماید. كلولی گفت: «فكر نمی كنم این اسب تروا با حسن نیت نوشته شده باشد، چون تلاش می كند امنیت را متوقف سازد.»
منبع : روزنامه همشهری
11 خرداد 85
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5