ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کمک کنید
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
من میخواهم با وبی یک برنامه بنویسم که اگر بگم نوتپد برام یک کار یا برنامه نوتپد را برام باز کن از دوستان خواهشم میکنم آموزش و سورس برنامه را به من ارسال کنند یا در فرم بگزارن ممنون منتظر کمک های شما  عزیزان هستم
EMAIL:
monsef_1383@yahoo.com
باید بیشتر توضیح بدی
pic16f84 نوشته است:من میخواهم با وبی یک برنامه بنویسم که اگر بگم نوتپد برام یک کار یا برنامه نوتپد را برام باز کن از دوستان خواهشم میکنم آموزش و سورس برنامه را به من ارسال کنند یا در فرم بگزارن ممنون منتظر کمک های شما  عزیزان هستم

من که از این جملات درهم برهم چیزی سر در نیاوردم . Amaze
یه بار دیگه واضح بگو چی می خوای ؟! At
arnh نوشته است:
pic16f84 نوشته است:من میخواهم با وبی یک برنامه بنویسم که اگر بگم نوتپد برام یک کار یا برنامه نوتپد را برام باز کن از دوستان خواهشم میکنم آموزش و سورس برنامه را به من ارسال کنند یا در فرم بگزارن ممنون منتظر کمک های شما  عزیزان هستم

من که از این جملات درهم برهم چیزی سر در نیاوردم .  :lol:
یه بار دیگه واضح بگو چی می خوای ؟!  :at:
منظورش اینه که تو میکروفون بگی "Notepad" نوت پد اجرا بشه ! Biggrin
اگر درست فهمیده باشم.
فکر نکنم نوشتن همچین برنامه ای به این سادگی باشه نمیگم خیلی سخته اما اصلا آسون هم نیست چون شما باید صدا رو بگیری بعد تشخیص بدی این بابا چی گفته(سختترین مرحلش همینه)! بعد براش برنامه رو باز کنی!!!
شايد منظورش نوشتن كلمه نوت پد توي يه تكست باكس هستش
نه اتفاقا كار بسيار آسونيه. من يه مدت اين كارو رو مي كردم . ولي بايد تلفظت غليظ باشه . مايكروسافت همچين او سي ايكس داره . اگه گير آوردم برات مي ذارم.فقط شايد يادم بره يه يادآوري كن.
موقع نصب آفیس از طریق custom باید speech رو هم اضافه کنین. برای برنامه نویسیش که فکر نکنم آسون باشه از منوی refrences اضافه میشه. من که نتونسستم باهاش چیزی بنویسم. ولی تو ورد هر کاری بگی می کنه. خیلی باحاله!
آقا آسونه من آموزششم داشتم ولي بدبختانه پاك شد فقط 10 خط تا 20 خط همه كار مي شه كرد يه ذره تو Microsfot دنبال Microsfot Speech بگرد پيدا مي كني