ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در مورد كوئري در اكسس
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
در پرس و جوي اكسس وقتي از دو فيلد جستجو مي كنم و براي هر كدام هم Criteria تعريف كرده ام  و مي خواهم در موقع اجرا در باكس enter Parameter valu كه از ما  اطلاعاتي مي خواهد را در يك باكس باز كند نه در دو باكس مجزا

به عنوان مثال از من ابتدا در يك باكس نام شخص را مي خواهد بعد از بسته شدن اين باكس در يك باكس ديگر مثلا كد اشتراك را مي خواهد من مي خواهد هر دو مقدار نام و كد اشتراك را در يك باكس وارد كنم
لطفا راهنمايي كنيد
فكر نكنم تو اكسس بشه چه طوري مي خواين وارد كنيد يعني به چه ترتيبي
سلام عزیز
والا من دقیق نفهمیدم چی میگی ولی اگه منظورت اینه که میخای یه جستجو بر اساس دو فیلد داشته باشی و از InputBox استفاده کردی تا به الان میتونی یه فرم بسازی که دو تا TextBox داشته باشه برا دو فیلدی که میخوای جستجو کنی ( ایشالا درست فهمیده باشم منظورتو ) بعد هم که با یه کوئری مثل این

SELECT * FROM TableName Where f1 LIKE(" & TextBox1 & "%) AND f2LIKE(" TextBox2 & "%)

رکوردهارو پیدا کنی
وقتی Criteria هردو فیلد مشابه باشد فقط یکبار میپرسد
smhr53 نوشته است:دو مقدار نام و كد اشتراك را در يك باكس وارد كنم
شما وقتي براي نام و كد اشتراك دو فيلد مجزا تعريف كرده باشيد براي جستجو ناچار هستيد كه از دو باكس استفاده كنيد ،
مگر اينكه از ابتدا براي ورود اطلاعات اوليه نام و كد اشتراك را در يك فيلد ثبت و از همان فيلد براي جستجو استفاده كنيد ، كه راه حل مناسبي به نظر نمي رسد .