ايران ويج

نسخه‌ی کامل: در مورد ياهو
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من مي خوام با ويژال بيسيك اون صفحه اي رو كه تو چت نوشته شماذ و طرف نمايش داده مي شود بخونم . البته بگم كه با فايند ويندوز و از اين چيزا نمي شه
مرسي
باي
Soheilvb نوشته است:سلام
من مي خوام با ويژال بيسيك اون صفحه اي رو كه تو چت نوشته شماذ و طرف نمايش داده مي شود بخونم . البته بگم كه با فايند ويندوز و از اين چيزا نمي شه
مرسي
باي
منم دنبال همچین چیزی بودم قبلا. یکی از بچه ها که شاید بشناسیدش sma_soft همچین برنامه ای نوشته. ولی هرچقدر بهش اصرار کردم رو نکرد روشش رو Biggrin
شاید شما بتونید ازش حرف بکشید Tongue
سلام
من تا الان چيزي كه فهميدم اينه كه بايد با يوزر و پس كانكت شد و بعد با winsock و از اين جور چيزا گرفت.
Soheilvb نوشته است:سلام
من تا الان چيزي كه فهميدم اينه كه بايد با يوزر و پس كانكت شد و بعد با winsock و از اين جور چيزا گرفت.
نه بابا اون که بحثش جداست
ما نمیخایم به سرور یاهو وصل شیم. میخایم نوشته های توی پنجره ی پی ام رو در بیاریم. البته نه فقط نوشته هایی که خودمون می نویسیم بلکه نوشته های طرف مقابل رو هم میخایم در بیاریم Rolleyes
نمي شه اين اصلا يه صفحه وبه . با تابع هاي عادي نمي شه
فكر نكنم
خوب موضوع همینه
مطمئنم اون صفحه وب رو باز میکنه
ولی چه جوری خودش میدونه
منظورتون اینه که مثل روباتهای یاهومسنجر یا همین tromessenger نوشته sma_soft پی امی که از طرف میگیریم رو بتونیم بخونیم ؟ منم بلد نیستم:d
خیلی خوب میشه تو همین تاپیک به جواب برسیم چون موضوع جالبیه
آره جون مي ده براي روبات.
اگه كسي رو مي شناسيد لطفا كمك بخواهيد
مرسي
arashps نوشته است:منظورتون اینه که مثل روباتهای یاهومسنجر یا همین tromessenger نوشته sma_soft  پی امی که  از طرف میگیریم رو بتونیم بخونیم ؟ منم بلد نیستم:d
خیلی خوب میشه تو همین تاپیک به جواب برسیم چون موضوع جالبیه
نه بابا اون که به سرور وصل میشه
پی ام دادن و پی ام گرفتن با وصل شدن به سرور که کاری نداره
این برنامه ای که گفتم ایشون نوشتن بدون وصل شدن به سرور نوشته های پنجره ی پی ام رو میخونه
وگرنه ارسال و دریافت پی ام با وصل شدن به یاهو کاری نداره
همین سورس آزار دهنده ی اعصاب در یاهو مسنجر که گذاشتم مثالشه
سلام
پس سورس هموني كه وصل مي شه رو مي تونيد بديد
لينكشو . ممنون
مي رم برنامه شما را دانلود كنم مي گه دانلود براي كاربران عضو امكان پذير مي باشد.
در حالي كه تو سايت هستم و يه جا ديگه رفتم اين مشكلو نداشت لطفا يه جا آپلود كن
صفحه‌ها: 1 2