يمين جان يه سوال؟!
فدورا رو چيطوري ميشه نصب كرده. البته در كنار ويندوز 98 يا xp ؟!
با تشكر؟! :cry:
سلام خدمت شما دوست عزيزم اقاي گسترش
مقاله هاشو نوشتم ولي اين ياهو ي نامرد
هرچي مي فرستم يه عالمه طول ميده
به هر حال بعد از اجازه ي اشكان جان مي فرستم رو سايت (اين توبميري از اون تو بميريها نيست اينقده خنكه)
:wink: :roll:
:o
gostaresh نوشته است:يمين جان يه سوال؟!
خوب اول مي ري يه پارتيشن يا چند تا ديگه رو پاك مي كني تا حد اقل به اندازه ي 3 گيگ جا خالي وابشه ( پيشنهاد من 10 گيگ ! ) بعد مي ري سي دي هاي فدورا
يك رو تهيه مي كني و بعد مي زاري تو سي دي رام !. حالا كامپيوتر رو با سي دي بوت مي كني بعد جلوميري و طريقه ي نصبت رو منيوال انتخاب مي كني . بعد اگه نوع پارتيشنهاي مورد نياز رو بلد باشي بايد مثل همون ها درست كني بعد هم قسمت هاي ديگه و بعد از نصب لينوكس با فدوراي 2 آپديتش مي كني كه خرابكاري نشه !
در ضمن مواظب آموزش يمين گمراهت نكنه !
باز تو اتيشي زدي
هي ميل مي زني مي گي اتيشي رو حال كردي بابا تو سرت به كار خودت باشه به من چيكار داري اي بابا :evil:
راستي كار اصليم اين بود لازم نيست به فدوراي 2 ابديتش كني فدورا4 اومده
Toxic_Program نوشته است:gostaresh نوشته است:يمين جان يه سوال؟!
خوب اول مي ري يه پارتيشن يا چند تا ديگه رو پاك مي كني تا حد اقل به اندازه ي 3 گيگ جا خالي وابشه ( پيشنهاد من 10 گيگ ! ) بعد مي ري سي دي هاي فدورا يك رو تهيه مي كني و بعد مي زاري تو سي دي رام !. حالا كامپيوتر رو با سي دي بوت مي كني بعد جلوميري و طريقه ي نصبت رو منيوال انتخاب مي كني . بعد اگه نوع پارتيشنهاي مورد نياز رو بلد باشي بايد مثل همون ها درست كني بعد هم قسمت هاي ديگه و بعد از نصب لينوكس با فدوراي 2 آپديتش مي كني كه خرابكاري نشه !
در ضمن مواظب آموزش يمين گمراهت نكنه !
از دوستان خواهش ميكنم مسايل شخصي رو در محيط سايت مطرح نكنن.