سام
امیدوارم تکراری نباشن .
1- سورس یه شماره گیر دایل آپ خیلی ساده میخوام طوری که که اسم کانکشن رو بهش بدیم و شماره گیری رو انجام بده. ترجیحاً دوباره گیری هم داشته باشه.
2- چطور میشه وقتی به اینترنت متصل میشیم خود به خود کانکشنی که برای اتصال استفاده شده sher بشه ! حالا اگر سورس هم نباشه و ترفندی سراغ دارید فرقی نمیکنه...
خوب منم تازگی ها زدم توی کارش.کاری که باید بکنی اینه ==> اول باید سیگنالهای صوتی رو بتونی از روی کارت صدا بفرستی روی مودم بعد میتونی سیگنالهای مختلف رو که MIDI هستند و هر کدوم هم نماد یه شماره هستند رو بفرستی روی مودم و شماره بگیری.
lolohacko نوشته است:خوب منم تازگی ها زدم توی کارش.کاری که باید بکنی اینه ==> اول باید سیگنالهای صوتی رو بتونی از روی کارت صدا بفرستی روی مودم بعد میتونی سیگنالهای مختلف رو که MIDI هستند و هر کدوم هم نماد یه شماره هستند رو بفرستی روی مودم و شماره بگیری.
من تو پست قبلیم گفتم حال شما خوبه؟!
انگار میدونستم شما میای پست میزنی! چون مثکه اصلا خوب نیستید !!!
شوخی کردم ها
دوست عزیز من فقط میخوام نرم افزار شماره گیری کنه ، یعنی همون کاری که دایل آپ میکنه ! واقعا باید بیشتر توضیح بدم ؟!
سلام عزیز
آقا من که تو اون مقاله توضیح شماره گیری با mscomm رو دادم . با TAPi هم میشه makecall
تغصیر منه که اساس کار رو واسه یه مشت ادم که ارزش علم مفتکی رو نمیدونن توضیح میدم.
خوب اقای ARNH شما که وارد تر از ما هستی جواب بده ببینم چقدر چیز بارته.
در ضمن اقای NabiKAZ ورزن جدید برنامت که اومد کرک خواست حتما به من خبر بده ببینم چه کار میتونم براش بکنم.
حال من اگر خوب نیست بخاطر اینه که دلم برات سوخت و دیدم پستت خالیه گفتم جواب بدم راهش بندازم.
lolohacko نوشته است:تغصیر منه که اساس کار رو واسه یه مشت ادم که ارزش علم مفتکی رو نمیدونن توضیح میدم.
خوب اقای ARNH شما که وارد تر از ما هستی جواب بده ببینم چقدر چیز بارته.
در ضمن اقای NabiKAZ ورزن جدید برنامت که اومد کرک خواست حتما به من خبر بده ببینم چه کار میتونم براش بکنم.
حال من اگر خوب نیست بخاطر اینه که دلم برات سوخت و دیدم پستت خالیه گفتم جواب بدم راهش بندازم.
شرمنده من
آقای lolohacko من واقعا قصد توهین نداشتم .
اگر جسارتی هم کردم به بزرگی خودتون ببخشید .
خوب جواب شما این همه پیچیده بود که فکر پیچوندن کردم
بازم ببخشید .
اینم چیزی که از دست من بر می اومد .
arnh نوشته است:اینم چیزی که از دست من بر می اومد .
این که فقط شماره گیری میکنه . پس یوزر و پسورد اکانت رو کجاش باید وارد کرد.
من شماره گیر
دایل آپ میخوام ، یعنی اتصال به اینترنت ، نه گرفتن شماره خونه همسایه !!!
حالا اگر یه طوری بشه یکی از کانکشن ها باز بشه و اینتر صورت بگیره ، بازم شاید کارو راه بندازه!
behzad-hacker نوشته است:سلام عزیز
آقا من که تو اون مقاله توضیح شماره گیری با mscomm رو دادم . با TAPi هم میشه makecall
بله! خودتم میگی با mscomm !
من شماره گیر دایل آپ میخوام ، یعنی اتصال به اینترنت ، نه گرفتن شماره خونه همسایه !!!