ايران ويج

نسخه‌ی کامل: چند سوال عجيب
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
سلام دوستان چند تا سوال شاخدار دارم مي خواستم بپرسم

1 - وقتي كه يه تايمر با اينتروال 10 يا كمتر ميذاري و مي خواي يه سري چيزي رو باهاش موشن بدي اون يه سري چيزا نمي دونم چرا چشمك مي زنن حتي مقدار حركت اون يه سري چيزا هم 1 تويپس چي كار كنم كه چشمك نزنن؟
2 - من چه جوري مي تونم فايل هاي فلش برنامه رو آدرس دهي كنم به طوري كه وقتي برنامه نصب ميشه طرف نتونه فايل هاي فلش را پيدا كنه و اصلا كلا نفهمه!
3 - من قبلا اين سوال رو پرسيده بودم حالا اينجام يه بار مي پرسم من چه جوري مي تونم كليك راست رو كلا در برنامم بردارم و وقتي برنامه رو مي بندم دوباره كليك راست بياد سر جاش!
4 - Alt + F4 , Start Button , Alt + Shift رو مي خوام غير فعال كنم حالا يا اينكه خود اين تركيبا از طريق رجيستري غير فعال بشن يا اينكه كليداي اين تركيبا غير فعال بشن يا قفل بشن
5 - وقتي كه خود آدم يه دكمه براي مينيمايز تعريف مي كنه و توي اون ويندوز استيت رو وي بي مينيمايز ميكنه و فرم ميره پايين وقتي روي تسك بار كليك مي كني ديگه بالا نمياد چي كنم؟!
6 - و يه سوال غير فني ديگه اينكه Winsock توي شبكه ي Share درست عمل مي كنه من ظورم اينه كه ما ممكنه 10 تا وينسوك داشته باشيم و فرستادن همزمان اطلاعات اين 10 تا به هم موجب تداخل اطلاعات نمي شه؟

دست پنجتون درد نكنه
سيامك
siamak-s نوشته است:وقتي كه خود آدم يه دكمه براي مينيمايز تعريف مي كنه و توي اون ويندوز استيت رو وي بي مينيمايز ميكنه و فرم ميره پايين وقتي روي تسك بار كليك مي كني ديگه بالا نمياد چي كنم؟!

باید وقتی که مینیمایز می کنی .
MinButton
رو درست مقدار دهی کنی .
یعنی باید بخوای که اون توی چه حالتی باشه .
siamak-s نوشته است:وقتي كه يه تايمر با اينتروال 10 يا كمتر ميذاري و مي خواي يه سري چيزي رو باهاش موشن بدي اون يه سري چيزا نمي دونم چرا چشمك مي زنن حتي مقدار حركت اون يه سري چيزا هم 1 تويپس چي كار كنم كه چشمك نزنن؟
یکم واضح تر بگو .
یا یه جوری بگو که بفهمم یعنی چی .
یه نمونه ای چیزی !!Biggrin
siamak-s نوشته است:1 - وقتي كه يه تايمر با اينتروال 10 يا كمتر ميذاري و مي خواي يه سري چيزي رو باهاش موشن بدي اون يه سري چيزا نمي دونم چرا چشمك مي زنن حتي مقدار حركت اون يه سري چيزا هم 1 تويپس چي كار كنم كه چشمك نزنن؟
قدرت VB دیگه در همین حده. اما باز هم انقدر VB رو با انعطاف ساختند که بشه زیر آبی رفت.
مثلا اشیاء رو خودت با API درست کن.
حتی تعویض زبان برنامه نویسی هم چاره ساز هست Biggrin

siamak-s نوشته است:2 - من چه جوري مي تونم فايل هاي فلش برنامه رو آدرس دهي كنم به طوري كه وقتي برنامه نصب ميشه طرف نتونه فايل هاي فلش را پيدا كنه و اصلا كلا نفهمه!
تا اونجایی که اطلاع دارم کنترل نمایش فایل های فلش, فایل های بدون پسوند .SWF رو هم پخش می کنه و بهشون گیر نمی ده.
مدير جان من متوجه توضيحت براي5 نشدم يكم بيشتر توضيح بدي ممنون ميشم
سوال اولمم فكر كنم دارگ درست فهميد اما من يه بار ديگه ميگم من مي خوام يه سري ليبل و مثلا 20 تا رو يا تايمر حركت بدم حالا يه تايمر ميزارم و اينتوال اونو 10 ميزارم و هر موقع تايمر عمل ميكنه 5 تويپس از لفت اون ليبلا كم ميشه
اما دارگ جان چند تا ليبل مطمئني كه تعويض زبان مي خواد
آخه من نمي خوام زبانمو عوض كنم Sad
راه پيچيده تري براي سوال 2 سراغ نداري؟
اگه چند تا تایمر بخوان هم زمان کار کنن شاید سرعت بیشتر بیاد پایین و بیشتر چشمک بزنه. همشون تو یه تایمر نوبتی حرکت کنن بهتره.
اگه doevents نذاره که اصلا حرکت کنترل ها دیده نمیشه. تازه با doevents چشمک میزنه.
شاید اگه مقدار انتقال رو زیاد کنی مثلا هر دفعه left رو اگه 10 تا زیاد میکردی این دفعه 100 تا زیاد کن و اینترول رو بالا ببری کمتر چشمک بزنه. البته حرکتت تیکه تیکه میشه و از روونیش کم میشه. البته شایدم جواب نده.
همه وسايلم تويه به ارايه است و با يك حلقه تويه هر بار تايمر همشون با هم حركت مي دم اگرم بخوام مقدار لفت و زياد كنم اون وقت ديگه حركت نكي كنه از جاش هي ميپره
راستي من بدون DoEvents اين كار رو انجام ميدم و مشكليم نداره همه وسايلم حركت مي كنه Biggrin
میشه بگی اشیائت چیا هستند و روی چه کنترلی قرار دادی شون؟
Payman62 نوشته است:اگه doevents نذاره که اصلا حرکت کنترل ها دیده نمیشه. تازه با doevents چشمک میزنه.

نه !
چون داره از تایمر استفاده می کنه . بدون Doevents برای یک کنترل کار بهتر انجام میشه . Wink
arnh نوشته است:نه !
چون داره از تایمر استفاده می کنه . بدون Doevents برای یک کنترل کار بهتر انجام میشه . Wink
کاملا درسته. صحبت من در مورد حلقه صدق میکنه نه تایمر. چون رسیدن به end sub تایمر یه جورایی کار doevents رو هم میکنه.
از بابت اشتباه معذرت میخوام. این روزا سرم شلوغه یه مقدار سریع و بی دقت پست میدم.
كنترل هاي من همشون ليبلن مثلا 30 تا ليبل كه مي خوام حركتشون بدم

راستي يه سوال ديگه
7 - تابع اي.پي .آي كه مقدار بيكار بودن سيستم IdleTime رو بر مي گردونه چيه ؟ (هموني كه براي اسكرين سيور استفاده ميشه)
هر چند كه اونا رو هنوز جواب نداديد بابا يه نظريم به اونا بيندازيد دوستان
صفحه‌ها: 1 2 3 4