۰۳-تير-۱۳۸۵, ۰۱:۱۶:۰۲
۰۳-تير-۱۳۸۵, ۱۱:۰۳:۱۳
نقل قول: برین کانادا اینترنتش رایگانه ......هاا ! ایول ! عجب مخ اقتصادی داری !
نقل قول: بابا تو ایران بهتر از این نمیشهبری گابن هم سرعتش از ایران بهتره
۰۸-تير-۱۳۸۵, ۰۹:۲۵:۲۶
من یه سئوال داشتم
البته اگه فوضولی نباشه
تفاوت ADSL و Dial UP چه ربطی به این تاپک داره ؟
از این گذشته چه ربطی به این انجمن داره ؟
جالب تر از همه اینه که مدیر انجمن هم تو این تاپیک شرکت داشته
یه خواهش دارم
اگه میشه به نظم تاپیک ها بیشتر توجه کنید
چون باعث میشه وقت مخاطب تلف بشه
خیلی از تاپیک ها هم هستند که فقط یه پست دارن
بهتره یه فکری هم به حال اونا بکنید
موفق باشید
البته اگه فوضولی نباشه
تفاوت ADSL و Dial UP چه ربطی به این تاپک داره ؟
یه خواهش دارم
اگه میشه به نظم تاپیک ها بیشتر توجه کنید
چون باعث میشه وقت مخاطب تلف بشه
خیلی از تاپیک ها هم هستند که فقط یه پست دارن
بهتره یه فکری هم به حال اونا بکنید
موفق باشید
۰۸-تير-۱۳۸۵, ۱۰:۴۵:۱۶
من اسم Wireless را در شبکه های LAN زیاد شنیدم اما اولین بار است که اسم وایرلس را برای اینترنت میشنوم. منظور از Wireless در اینترنت چیست؟
درباره اینترنت ماهواره ای هم صحبتی داشته باشید.
ضمنا به مسأله هزینه هم توجه کنید. مثلا lolohacko گفته بود 5000 تومان بدم به هتل جمران، تا دانلود کنم. که اگه میخواستم واسه هر دانلود 5000 تومان بدم به چمران، دیگه این تاپیک رو مطرح نمیکردم. ضمنا فراموش نکنید که نرم افزار در بازار فقط 500 تا 1000 تومان است. البته بجز برخی نرم افزارهای تخصصی و جدید. که من منظورم همانها است. متشکرم.
درباره اینترنت ماهواره ای هم صحبتی داشته باشید.
ضمنا به مسأله هزینه هم توجه کنید. مثلا lolohacko گفته بود 5000 تومان بدم به هتل جمران، تا دانلود کنم. که اگه میخواستم واسه هر دانلود 5000 تومان بدم به چمران، دیگه این تاپیک رو مطرح نمیکردم. ضمنا فراموش نکنید که نرم افزار در بازار فقط 500 تا 1000 تومان است. البته بجز برخی نرم افزارهای تخصصی و جدید. که من منظورم همانها است. متشکرم.
۰۸-تير-۱۳۸۵, ۱۶:۰۹:۴۸
نقل قول: تفاوت ADSL و Dial UP چه ربطی به این تاپک داره ؟عزیز من در هر فرومی گاهی موضوع منحرف میشه ! این دیگه ....
۱۶-تير-۱۳۸۵, ۰۷:۲۵:۳۱
بابا، جواب سؤالاتمو بدید که درباره Wireless و... پرسیدم. تو ایران ویج فقط چهار نفر میان جواب میدن و بقیه فقط خواننده هستند. تازه همونها هم که جواب میدن، میشینن بر سر چیزهای بیخود و بدرد نخور، که مشکلو حل نمیکنه بحث میکنن. مثلا توی همین تاپیک میان میگن تو ایران بهتر از این نمیشه یا اینکه ADSL و DialUp چه ربطی به این تاپیک داره. ضمنا راه حل الکی ندید که یه چیزی گفته باشید، مثلا گفته برو کانادا، خوب اگه من میخواستم برم کانادا، که دیگه این تاپیک رو نمیگذاشتم. بابا جواب منطقی بدید اینها رو که خودمون هم میدونیم و بحث نداره. پس فقط راه حل بدید نه جدل.... متشکرم.
۱۷-تير-۱۳۸۵, ۲۰:۳۷:۴۶
ببینم شما که اینقدر از دیگران گله گی می کنید چرا اصلا این تاپیک رو اینجا دادید ؟ اصلا چه ربطی به هک داره ؟
منتقل شد
منتقل شد
۰۱-مرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۳۴:۳۲
آقای کسرا خان، اولا من قصد گله گی نداشتم بلکه قصد داشتم مبحث را به بحث اصلی هدایت کنم. دوما دلیل اینکه این تاپیک رو توی بخش هک دادم اینه که فکر کردم چون مبحث اینترنت است و افراد هک هم با اینترنت و بخصوص انواع سرورها و... سر و کار داشته اند، بهتر میتوانند جوابگو باشند.
به هر حال ببخشید اگه ناراحتتون کرم.
فعلا خدا حافظ.
به هر حال ببخشید اگه ناراحتتون کرم.
فعلا خدا حافظ.
۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۱۲:۳۴:۴۵
سلام.
مژده به دوستداران اینترنت پرسرعت در شهر تبریز
از تمام کسانی که دوست دارن از این امکان که از ADSl مجانی برای یک ماه استفاده کنند
به مناسبت ولادت حضرت امام علی (ع) تا مبعث حضرت رسول اکرم (ص) کامپیوتر امین
اقدام به برپایی یک جشنواره هدایا نموده است که افرادی که فرم مربوطه را در زمان مقرر تکمیل
نمایند در قرعه کشی اینترنت مجانی و رایگان شرکت داده خواهند شد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه نمائید.
موفق باشید.
مژده به دوستداران اینترنت پرسرعت در شهر تبریز
از تمام کسانی که دوست دارن از این امکان که از ADSl مجانی برای یک ماه استفاده کنند
به مناسبت ولادت حضرت امام علی (ع) تا مبعث حضرت رسول اکرم (ص) کامپیوتر امین
اقدام به برپایی یک جشنواره هدایا نموده است که افرادی که فرم مربوطه را در زمان مقرر تکمیل
نمایند در قرعه کشی اینترنت مجانی و رایگان شرکت داده خواهند شد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر به این سایت مراجعه نمائید.
موفق باشید.
۲۳-مرداد-۱۳۸۵, ۱۴:۰۸:۱۷
خوب یه راه دیگه هم هست که خیلی خوبه:
استفاده از (dvb card ) کارت رسیور که البته توی ایران غیر غانونی هست ولی میشه استفاده کرد.
یه کم سرچ کنی خیلی خوشکل دستگیرت میشه چی میگم.
استفاده از (dvb card ) کارت رسیور که البته توی ایران غیر غانونی هست ولی میشه استفاده کرد.
یه کم سرچ کنی خیلی خوشکل دستگیرت میشه چی میگم.
۲۴-مرداد-۱۳۸۵, ۱۷:۵۴:۱۸
پسر خاله بچی کجی شیرازی هااااااااااااااااااااااااااا ؟
می میشه نباشه ؟
تو بوگو بچی کجی شیرازی من شخصا خودوم برت اینتر میکشم
چیزی فهمیدی یو نه ؟
حامد . هایده
می میشه نباشه ؟
تو بوگو بچی کجی شیرازی من شخصا خودوم برت اینتر میکشم
چیزی فهمیدی یو نه ؟
حامد . هایده