ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل در جستجوی عبارات فارسی در mysql
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام دوستان من واسه سایتم یه قسمت search گذاشتم ولی متاسفانه در جستجوی عبارات فارسی مشکل داره . لطفا کمک کنید
من قبلا این کارو در سایت ssmir.ir انجام دادم .
بیشتر توضیح بدید ، امیدوارم بتونم کمکتون کنم.

نبی
man vaghti too sitam ebarate engilisi search mikonam doros javab mide . vali vaghti farsi search mikonam na .

baraye search ham az LIKE estefade kardam .

age tozihe bishtari lazeme begin ta begam
این که همون شد !!!
شما فقط میگید با فارسی مشکل دارید.
اگر کدتون رو اینجا بزارید شاید بهتر بشه ایرادش رو پیدا کرد.
اما به طور کلی بیشتر اشکال از ناهماهنگی کد پیج صفحه ناشی میشه ، یعنی مثلا اطلاعات به صورت utf-8 در بانک ذخیره شدند ولی فرم سرچ شما کد پیج arabic داره ... مطمئن بشید کد پیج فرمی که برای ارسال کلمه طراحی کردید با کد پیج نوشته های بانک یکیه...

فعلا

[quote=NabiKAZ]
این که همون شد !!!
شما فقط میگید با فارسی مشکل دارید.
اگر کدتون رو اینجا بزارید شاید بهتر بشه ایرادش رو پیدا کرد.
اما به طور کلی بیشتر اشکال از ناهماهنگی کد پیج صفحه ناشی میشه ، یعنی مثلا اطلاعات به صورت utf-8 در بانک ذخیره شدند ولی فرم سرچ شما کد پیج arabic داره ... مطمئن بشید کد پیج فرمی که برای ارسال کلمه طراحی کردید با کد پیج نوشته های بانک یکیه...

فعلا

[/سلام
من هم در کار کردن با فارسی مشکل دارم
می شه توضیح بدین که این کد پیج هایی که گفتید رو چه طوری می شه تغییر داد یا منوجه شد که
UTF-8 است یا Arabic
البته منظورم در برنامه هایی که با پی اچ پی می نویسیم استquote]
همش هم مشكل كد پيج نيست مثلا اين ي با اين ی فرق داره بنابراين اگه و يه كيبردي اونجوري تايپ شده باشه و شما ي يه دوم رو بنويسي پيدا نمي شه البته فكر كنم ك و ف هم همين مشكل رو دارن
بايد CharSet صفحه اي كه اطلاعات وارد شده و صفحه اي كه جستجو رو انجام ميده يكي باشه. ضمنا مشكلاتي هم كه هادي گفت هست (البته من به مورد ي برخوردم) . آقا هادي راه حلش رو نميدوني؟
نه فکر کنم باید replace کنی کار دیگه ای نمی شه کرد
الان فهمیدم که چند جای دیگه هم این مشکل رو دارم
اگر با توضیحات دوستان ، هنوز مشکلتون پابرجاست بیشتر توضیح بدید تا شاید بتونیم کمکی کنیم.
At
میتوانید از کد زیر برای تبدیل ی به ي و ک (فارسی) به ک (عربی) استفاده کنید و اطلاعات خود را توسط ویندوزی وارد کنید که (ي) وارد میکند .

کد:
[align=left]

function charchange($string) {function charchange($string) {

for ($i=0;$i<strlen($string);$i=$i+2) {
   $chr1 = $string{$i};
   $chr2= $string{$i+1};

$ord1 = ord($chr1);
   $ord2 = ord($chr2);

if ($ord1==219 and $ord2==140) {
             $string{$i}= chr(217);
             $string{$i+1}=chr(138);
          }