۰۲-مرداد-۱۳۸۵, ۰۱:۲۹:۴۷
۰۲-مرداد-۱۳۸۵, ۰۱:۳۰:۳۴
mri_6889 نوشته است:خلاصه ایرانویج هم یکی عقب میفته و اگه جلو نیفته مث تک کلیک پس ميفتهاز ابراز احساساتتون ممنونم . ولي متاسفانه بايد به عرض برسانم كه تك كليك پس نيفتاد بلكه خودم موقتا پسش انداختم (اونم به خاطر كنكور) الانم كاملا قبراق داره فعاليت ميكنه. ضمنا از توجه شما سپاسگزارم.
۰۳-مرداد-۱۳۸۵, ۱۳:۵۸:۲۶
kamran11958 نوشته است:lucifer67 جان ISP يت رو عوض كن حل ميشه. احتمالا صفحات كش (cach) ميشه برات.
دستت درد نکنه
اما ISP رو هم عوض کردم هیچ اتفاقی نیفتاد
۰۶-مرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۵۸:۳۷
سلام.
پس این آقا اشکان گل کجا است که بیاد ببینه ما چه مشکلی داریم.
سایت باید طوری طراحی شده باشه که با همه ISPها و سیستم عاملها و مرورگرها درست باشد. مثلا Yahoo با همه چیز سازگاری داره.
الان فروم ایران ویج علاوه بر اینکه مشکلات ذکر شده را دارد، در مرورگر Firefox درست نمایش داده نمیشود. یعنی نوشته ها از صفحه خارج شده اند، اما صفحه برای نمایش آنها جابجا نمیشود.(برخی از قسمتهای صفحه بجای شروع از سمت راست، از سمت چپ شروع شده اند. مثلا لینک همین قسمت درخواستها و پیشنهادات، در فایر فاکس از سمت چپ شروع شده و نمیتوان روی آن کلیک کرد.)
همچنین فروم و سایت با هم همخوانی ندارندو بطوری که اگر مشخصات شخصی خود را در فروم وارد کنیم، در سایت بصورت ناخوانا میباشد و اگر مشخصاتتان را در سایت وارد کنید، در فروم ناخوانا میشود. تازه آوتار هم فقط در سایتی(فروم یا سایت) که آوتار را در آن انتخاب کرده اید نمایش داده میشود.
یکی گفته بود مشکلات رو گردن سایت نیندازید، مثل اینکه مایکروسافت بیاد یه برنامه با کلی باگ بده بیرون که مثلا روی کامپیوترهای AMD کار نکنه و بگه مشکلات را گردن مایکروسافت نیاندازید.
امیدوارم مشکلات با کمک همه و توجه بیشتر آقا اشکان و مدیران، حل شود.
فعلا خدا حافظ.
پس این آقا اشکان گل کجا است که بیاد ببینه ما چه مشکلی داریم.
سایت باید طوری طراحی شده باشه که با همه ISPها و سیستم عاملها و مرورگرها درست باشد. مثلا Yahoo با همه چیز سازگاری داره.
الان فروم ایران ویج علاوه بر اینکه مشکلات ذکر شده را دارد، در مرورگر Firefox درست نمایش داده نمیشود. یعنی نوشته ها از صفحه خارج شده اند، اما صفحه برای نمایش آنها جابجا نمیشود.(برخی از قسمتهای صفحه بجای شروع از سمت راست، از سمت چپ شروع شده اند. مثلا لینک همین قسمت درخواستها و پیشنهادات، در فایر فاکس از سمت چپ شروع شده و نمیتوان روی آن کلیک کرد.)
همچنین فروم و سایت با هم همخوانی ندارندو بطوری که اگر مشخصات شخصی خود را در فروم وارد کنیم، در سایت بصورت ناخوانا میباشد و اگر مشخصاتتان را در سایت وارد کنید، در فروم ناخوانا میشود. تازه آوتار هم فقط در سایتی(فروم یا سایت) که آوتار را در آن انتخاب کرده اید نمایش داده میشود.
یکی گفته بود مشکلات رو گردن سایت نیندازید، مثل اینکه مایکروسافت بیاد یه برنامه با کلی باگ بده بیرون که مثلا روی کامپیوترهای AMD کار نکنه و بگه مشکلات را گردن مایکروسافت نیاندازید.
امیدوارم مشکلات با کمک همه و توجه بیشتر آقا اشکان و مدیران، حل شود.
فعلا خدا حافظ.
۰۷-مرداد-۱۳۸۵, ۰۳:۳۰:۱۲
فروم از سایت جداست
دو تا سیستم متفاوت هستن
پس چرا من و بقیه این مشکلو نداریم ؟
اگه مشکل از سایت باشه همه باید نتوننن کاری بکنن
ولی مشکلو چند نفر دارن
پس بنظر من نباید از این سایت ایراد باشه
دو تا سیستم متفاوت هستن
پس چرا من و بقیه این مشکلو نداریم ؟
اگه مشکل از سایت باشه همه باید نتوننن کاری بکنن
ولی مشکلو چند نفر دارن