سلام.
یه تعداد از بچه ها اعلام کردند به کنترل پانل کاربر دسترسی ندارند .
این مشکل برای خودم هم وجود داره .
این مشکل دقیقآ برای من هم وجود داره
و من!
در ضمن دفعه اول که وارد سایت می شم لاگین هستم اما در قسمت نام کاربری (خوش آمید Darg) رو ننوشته. وقتی صفحه دوم رو Page می کنم درست میشه...!
برا من هم Not Found
پس می شه نتیجه گرفت که برا همه Not Found
این فروم هم مثل ماشین های خراب هر جاش رو درست می کنی
یه جای دیگش خراب می شه
کنترل پانل رو بنا به دلایل امنیتی فعلا برداشتیم ! می خواستیم یه جور باشه متوجه نشید ! نشد ! شرمنده
یه مدتی طول میکشه ما اینو patch ش کنیم . نزدیک 30 تا سایت که از ما بی بی استفاده می کردند به خاطر همین باگشون خودم deface کردم ، یه کم طول می کشه ، شرمنده
آقایون کنترول پانل درست شد .
اگه مشکلی بازم هست بگید .
بازم شرمنده همه که این مدت سایت بی کنترول پانل بود
ممنون ازتون بابت حل مشکل پانل کنترل
اما من هنوز مشکل دارم:
وقتی یک صفحه از سایت رو برای اولین بار باز می کنم لاگین نیستم و لی وقتی به صفحه دوم می رم لاگین می شم.
حالا اگر بخوام پیغام یا پاسخی ارسال کنم باز باید لاگین بشم که باعث میشه از اون تاپیک بیافتم به صفحه اول سایت که خیلی آزار دهنده شده برام.
من هم یه مشکلی دارم و اون هم این که بعضی وقتها تو خود سایت
لاگین می کنم ولی بعد که می آم برنامه ها رو ببینم و یا نظر بدم می زنه
Anonymous
نقل قول: وقتی یک صفحه از سایت رو برای اولین بار باز می کنم لاگین نیستم و لی وقتی به صفحه دوم می رم لاگین می شم.
حالا اگر بخوام پیغام یا پاسخی ارسال کنم باز باید لاگین بشم که باعث میشه از اون تاپیک بیافتم به صفحه اول سایت که خیلی آزار دهنده شده برام.
آقا جواد ، ببینم cookie هارو پاک می کنی بازم این مشکل هست ؟ آخه آی پی تون رو چک کردم ، به ای پی کسی نزدیک نیست که سیژن ها به هم بریزه. از یه کامپیوتر دیگه تست کنید ، انشاالله درست شه ، یا اینکه آی اس پی رو عوض کنید .
نقل قول: من هم یه مشکلی دارم و اون هم این که بعضی وقتها تو خود سایت
لاگین می کنم ولی بعد که می آم برنامه ها رو ببینم و یا نظر بدم می زنه
Anonymous
سایت یا فروم ؟! اگه سایت هستش که من اصلا اون ور هیچ دسترسی ندارم ! باید به خود اشکان بگی
نقل قول: سایت یا فروم ؟
سایت