دوستان کسی مقاله ای فایلی چیزی که C++ رو از ابتدا شروع کرده باشه به یاد دادن داره بزاره؟
چقدر جواب وای شرمنده نکنید!
سلام دوست عزیز من خیلی خیلی تازه کار و تازه وارد هستم
جان خودت اگه پیدا کردی به من هم بگو ممنون میشم
اگه پولی هم بود چشم مبلغشو بگو من تقدیم می کنم
ولی کتاب خوبی باشه که من هم شروع کنم به یاد گرفتن
عزیزان من
به نظر من ( تجربه ای که سالها پیش با کتابهای فارسی و ترجمه داشتم) و بسیاری از دوستان که توی برنامه نویسی جدی هستند کتابهای فارسی و ترجمه شده ایرانی در زمینه برنامه نویسی ++C به هیچ وجه جالب و مناسب نیستند . معمولا مترجمان ایرانی کتابهای بخصوص کامپیوتری ، یا تسلط به مطلب ندارند یا اینکه در امر ترجمه ضعیف هستند . به هر حال اگر در ایران به بازار تشریف ببرید تعداد زیادی کتابهای ترجمه هستند که میتونید تهیه و استفاده کنید .
اگر هم تسلط به زیان انگلیسی دارین و براتون مطالعه برنامه نویسی به زبان انگلیسی آسون هست ، هر کتاب و منبع خارجی نیاز داشتین من EBOOK اونو در اختیارتون میگذارم
mamad2003 عزیز ممنون هستم که جواب منو دادید اگه لطف کنی آدرس e book ها رو بزاری بنده مخلص شما و دوستان هم هستم
ممنون دمت گرم
ببینم PDF فارسی سراغ ندارین ؟ واسه اموزش C ?
ممنون و دستت درد نكنه واسه لينك ebook
متاسفانه من مرجع های فارسی نمیشناسم !
سلام به همه:
دوستان عزیزی که دنبال منبع فارسی هستن:
به سایت ما سری بزنید منابع خوبی برای ++ C (صد در صد فارسی
)معرفی کردیم ....امیدوارم شما هم ازش استفاده کنید...
http://forum.dpiguide.com/ftopicp-3754.html#3754
موفق و موید باشید...
ملیسا=سوده
(۱۴-تير-۱۳۸۵, ۱۰:۳۴:۱۲)vorojax نوشته است: [ -> ]دوستان کسی مقاله ای فایلی چیزی که C++ رو از ابتدا شروع کرده باشه به یاد دادن داره بزاره؟
سلام خوبید ایمیلتون رو به h7030197@yahoo.comبفرستید تا کاملترین کتاب +حل تمرنات رو برات بفرستم