ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ویندوز خود را اورجینال کنید !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
الان گرفتم چی شد:
اونهایی که در رجیستری کد:
ca,82,b8,55,d4,04,b5,cf,cc,5b,24,00
رو دارند طریقه تبدیل ویندوزشون به روش دیگه ایه که در لینک زیر توضیح داده شده:
http://www.mwright.plus.com/xp.htm
آقا دستت درد نکنه

قانونی قانونی شد
اورژینال به تمام معنی
hamed_Arfaee نوشته است:آقا دستت درد نکنه

قانونی قانونی شد
اورژینال به تمام معنی
چه کردی درست شد؟
ca -> 00
سلام بچه ها.
مال من بصورت زیر است، چکار کنم؟
کد:
7f 63 3e be ec 25 8e 19 ba a7 92 c6
مال من اورجینال نیست.
متشکرم.
راستی برای media center چی کا باید کرد ؟
سلام بچه ها.
من این روش را برای Windows Server 2003 SP1 بکار بردم. کاملا Orginal شد. امّا این روش، در Windows XP SP2 جواب نداد.
من پس از کلی تحقیق و جستجوی کد OOBETIMER خودم در Google از یه سایت خارجی که نفهمیدم به کدام زبان اروپایی نوشته شده بود، فهمیدم که کد رجیستری که در OOBETIMER ویندوز XP SP2 من ثبت شده مال Windows Vista است. من هم بلافاصله آن را با کد ...FF عوض کردم. که در MSOOBE نوشت ویندوز شما فعال شده و دکمه OK، ولی ویندوز اصلی نبود و با Genuine مشکل داشت. اما پس از اجرا عملیات و تبدیل FF به 00 و مراحل ذکر شده و ریست سیستم، خبری از حتی فعال شدن نبود. من هم دوباره 00 را به FF تغییر دادم تا حداقل ویندوزم Active باشد.
لازم به ذکر است که نمیخواهم ویندوز را عوض کنم.
راستی این را بگویم که ماجرای ویندوز XP Sp2 من بدین صورت است که من ابتدا یک SP2 داشتم اما نمیدونم Beta بود یا چی بود که Security Center و بعضی از امکانات Sp2 را نداشت. من هم پس از مدتی به فکر این افتادم که ویندوزم رو عوض کنم که به مغازه که رفتم، گفت Media Center اومده. من هم Media Center رو گرفتم و اومدم Sp2 ناقص رو بدون هیچ مشکلی در نصب، به Media Center، آپگرید کردم. اما با کمال تعجب پس از نصب با خوشحالی دیدم که به جای Media Center، برایم Sp2 کامل نصب شده و خبری از Media Center نیست. مدیا سنتر را روی یک کامپیوتر دیگه امتحان کردم روی اون، Media Center نصب شد. خلاصه پس از اون، مدیا سنتر Sp2 شده را کرک کردم تا حداقل Trial نباشد و مدتها است که همین رو دارم و خیلی خوب کار میکنه با انواع Updateهایی که AutomaticUpdate نصب میکنه. اما مشکل اینجا است که از وقتی WinGenuine اومده، AutomaticUpdate به خوبی کار میکنه اما فقط Updateهایی که بی نیاز به WinGenuine هستند نصب میکنه(مثل Updateهای امنیتی). پس از خوندن این مقاله و درگیری با مشکلات، متوجه شدم که OOBETimer هم مال Vista است. خلاصه، ویندوز ما Media Cneter بود که Sp2 نصب شد، OobeTimerش هم Vista بود. که به OObeTimer ویندوز Xp Sp2 یعنی FF... تغییر داده شد.
راه حل چیست؟
چی می نویسه ؟
یه عکسی چیزی بزار !
در موقع update این errorمیدهد

[Error number: 0x801901F7]
The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem.
وقتی می ری تو سایت بار اول می نویسه که ویندوز اصله ؟
اگه آپدیت شده که دیگه حله !
شما باید برید و روی مای کامپیوتر راست کلیک کنی و پروپرتیز رو بزنی
و بعد در پنجره سیستم پروپرتیز سر برگ اتوماتیک آپدیت رو انتخاب کنی
و روش آپدیت شدن ویندوز رو مشخص کنی
صفحه‌ها: 1 2 3