سلام بچه ها.
آقای Iron_First، شما گفته بودید یه عکس بگذارم. متأسفانه تنظیمات IE در اثر زدن دکمه Default Level در قسمت Security، به هم خورده و نمیدونم چرا هیچ دکمه و لینکی در صفحات وب، عمل نمیکند و این را هم که میبینی، با FireFox دارم مینویسم. البته این اتفاق از دیروز افتاد که نمیدونم باید چکارش کنم و قبلا اینطور نبود. در نتیجه در Windows Activation هم فعلا دکمه ها عمل نمیکند تا بتوانم از مرحله اول به مراحل بعدی بروم و عکس بگیرم. باز هم تأکید میکنم که قبلا اینطور نبود و صفحات Active میومد. اون موقع که IE درست بود، در قسمتی که دکمه Update در در WinActive میزدیم، هیچ طوری نمیشد و فقط در بالای صفحه مینوشت:
This product key was mistyped. ....
در ادامه هم نوشته بود با سایت مایکروسافت تماس بگیرید و Product Key اصلی را دریافت کنید. عین جمله ها یادم نیست اما در کل مفهوم این بود:
این کلید محصول اشتباه(غلط) است و قبلا توسط دیگران ثبت شده است و شما باید از کلید محصول درست استفاده کنید. برای بدست آوردن کلید محصول درست با مایکروسافت تماس بگیرید و مجددا برای تغییر آن تلاش کنید. در صورتی که مطمئنید این کلید محصول صحیح است، اما باز هم مشکل دارید است لطفا به آدرس http://... .microsoft.com مراجعه کنید.
پایین صفحه هم دکمه Update به Retry تغییر کرده بود.
در آن آدرس هم گفته بود با مرکز پشتیبانی 24 ساعته مایکروسافت تماس تلفنی بگیرید و نام فروشگاهی که Windows را خریداری کرده اید بگویید تا کارشناسان مایکروسافت به کمک شما بیایند و در صورت لزوم ویندوز را پس بگیرند و یکی دیگر بدهند.(که مطمئنم هرگز نخواهند آمد!!!
)
خوب من پس از کلی ور رفتن با ویندوز و رجیستری و خواندن منابع غیر قانونی اینترنتی(سایتهای هکران) و استفاده از نرم افزاری برای تشخیص شماره سریال ویندوز، متوجه شدم که اولا این کارها، اصلا شماره سریال(Product Key) را عوض نمیکند و قبل و بعد از این کارها همیشه کلید محصول ویندوز XP این است:
MY9BC-2MGXV-X8G34-V6TDP-44H9J
و هیچ تغییری نمیکند.
ضمنا چیز دیگه ای هم که فهمیدم، این بود که WinGenuine برای بررسی اصلی بودن یا نبودن ویندوز، احتمالا به بررسی Product Key میپردازد. که ما در این میان اگر چند چیز را بفهمیم، دیگر همه ویندوزها، مطمئن و بدون دردسر اصلی میشوند:
1- Product Key دقیقا در کجا ذخیره میشود(احتمالا در یک جای مخفی رجیستری) تا آن را تغییر دهیم.
2- Windows Genuine به بررسی چه چیزهایی میپردازد که در صورت درست بودن آنها ویندوز را اصلی اعلام میکند. فرضا اگر میگوید اگر کلید محصول، با یکی از حروف G,N,W شروع شد، ویندوز اصلی است خوب ما هم مستقیما میرویم و کلید محصول را با توجه به اصل 1، مطابق میل Windows Genuine تغییر میدهیم بدون اینکه بخواهیم WinGenuine را دستکاری کنیم.
3- WinActivate به وقتی ویندوز را فعال و اصلی میکند، چه چیزهایی را به چه صورت تغییر میدهد.
یک احتمال: تمام فعالیت های اصلی کردن و بررسی اصلی بودن ویندوز بر روی رجیستری و احتمالا قسمتهای مخفی آن انجام میشود.
یک پیشنهاد: کلا دیگر در کرک کردن، بجای تغییر شرطها در برنامه، و دستکاری آن باید به فکر فراهم نمودن شرایط درست بودن شرطها باشیم.
یعنی اگر گفته If i=1 then "Hello" else "GoodBye" باید کاری کنیم که i=1 شود نه اینکه بنویسیم If i<>1 then. اینجوری برنامه هم دستکاری نشده است.
حالا لطفا دست بکار بشید و موارد 1 و 2 و 3 را بیابید و اینجا بنویسید. من هم تلاش خودم را مینکم.
متشکرم.