منم با آقا حامد موافقم، سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن.
در ضمن سیستم فایل چکر بی مصرفه و از این تعمیرات بلد نیست انجام بده.
ضرر هم نداره یه سر سیف مد بالا بیایو ....
Blossom نوشته است:منم با آقا حامد موافقم، سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن.
ضرر هم نداره یه سر سیف مد بالا بیایو ....
واقعا که ...
حالا چرا می خواید صورت مسئله رو حذف کنید ..
اگه ما جواب این مشکل رو پیدا نکنیم کی می خواد پیدا کنه
hamed_Arfaee نوشته است:آقا مگه بیکاری که مجدد نصبش کردی
خوب وقتی دیدی دفعه اول خراب کرد چیکار داشتی دوباره نصبش کنی
Blossom نوشته است:منم با آقا حامد موافقم، سری که درد نمی کنه رو دستمال نمی بندن.
حالا دعوام نکنید
حتما دلایل داشته که دوباره نصی کردم "آدم عاقل از یک سوراخ دوبار گزیده نمی شه"
علت شم این بود که می خواستم یک برنامه دیگه ای رو نصب کنم که پیغام میداد به سرویس پک شماره XXXX روی سیستم احتیاج داره!
حالا منم تنبل حوصله نکردم 12.5 مگ از اینترنت دانلود کنم, گفتم از همون بسته ه برش می دارم که این طوری شد
ولی خداییش همه جوانب کار رو در نظر گرفتم "پشتیبان و ..."
hamed_Arfaee نوشته است:راه حلت هم اینه که ویندوز رو مجدد نصب کنی و دوباره دنبال اون برنامه نری
الان باید بگم که چه گفتی:
به قول علیرضا:
arnh نوشته است:حالا چرا می خواید صورت مسئله رو حذف کنید ..
ولی هنوز من رو نشناختید آدم سمجی هستم تا جواب رو پیدا نکنم دست بردار نیستم: فعلا این هم باشه "یعنی مشکله باشه" تا برام درس عبرتی شه که بعد از نصب ویندوز و مطعلقاتش دیسک احیا رو از سیستمم بگیرم!
می تونی بری شکایت کنی از مایکروسافت و بعد اونجا جوابت رو بگیری (اگه کسی جواب داد!)
Blossom نوشته است:می تونی بری شکایت کنی از مایکروسافت و بعد اونجا جوابت رو بگیری (اگه کسی جواب داد!)
اونوقت میاند خودم رو می گیرند چون ویندوزم غیر قانونیه
در ضمن به احتمال قوی مشکل از سرویس پک های مایروسافت نبوده و ایراد از گندیه که آقایون مهندس ایرانی که اون برنامرو ساختند, ناشی می شه!
آخه انگار علاوه بر نصب سرویس پک ها یک تغییراتی در نوع سیستم فارسی (زبان) ویندوز هم میداد اون برنامه که دارم به یه جاهایی می رسم ...
خوب شما بفرما که رفتی پارسا 99 نصب کردی
Blossom نوشته است:خوب شما بفرما که رفتی پارسا 99 نصب کردی
اصلا به قیافم میاد که بخوام پارسا نصب کنم!
اون زمانی که ویندوز 98 بود اگر کسی پارسا نصب می کرد دیگه کاری به سیستمش نداشتن: آشغال بود با اون تاریخ اجغ وجغش !
ببینم اشکال از theme نیستش ؟ شاید یه دستکاری تو تم کرده باشه ، plus یا مثلا style xp نصب کن ، شاید درست شد . من همین به ذهنم میرسه
amirjan نوشته است:ببینم اشکال از theme نیستش ؟ شاید یه دستکاری تو تم کرده باشه ، plus یا مثلا style xp نصب کن ، شاید درست شد . من همین به ذهنم میرسه
اختیار دارید اتفاقا به خوب موردی اشاره کردید چون رد پای همه مشکلات به theme ختم میشه...
اما با تغییر theme نتیجه نگرفتم دنبالش هستم که فایل های اصلی اعمال theme در ویندوز رو جایگزین کنم مثل فایل uxtheme.dll
راستی یه چیز جالب از uxtheme.dll توی VB هم میشه استفاده کرد. یعنی میشه توی وی بی هم الگوهای ویندوز XP رو طراحی کرد (چیزی کامل تر و سوای روش .manifest)
Darg نوشته است:راستی یه چیز جالب از uxtheme.dll توی VB هم میشه استفاده کرد. یعنی میشه توی وی بی هم الگوهای ویندوز XP رو طراحی کرد (چیزی کامل تر و سوای روش .manifest)
خوب فکریه، می شه روش کار کرد؟
Blossom نوشته است:Darg نوشته است:راستی یه چیز جالب از uxtheme.dll توی VB هم میشه استفاده کرد. یعنی میشه توی وی بی هم الگوهای ویندوز XP رو طراحی کرد (چیزی کامل تر و سوای روش .manifest)
خوب فکریه، می شه روش کار کرد؟
بله کار شده!
در هر دو عکس منوی دکمه ای با روش ای پی آی (uxtheme.dll) رسم شده اما در تصویر اول از الگوی ویندوز XP استفاده شده که در دومی نشده!