ايران ويج

نسخه‌ی کامل: صلاحیت اعضا
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4
الان ما 9 نفر عضو داریم من نمی دونم چرا باید افراد جدید رو دعوت کنیم
به نظر من هر وقت از این نه نفر استفاده کامل شد یعنی بازده کاری
گروه به اندازه 9 نفر شد و نیاز به کمک داشتیم می تونیم افراد جدید دعوت
کنیم

ما هنوز تو بگارگیری این 9 نفر مشکل داریم حالا می خوایم مثلآ 10 نفر دیگه
هم بگیریم که شمار افرادی که درست به کار گرفته نشدن بشه 19 تا !Rolleyes
سلام. بچه ها ببخشید! من نمیتونم همکاری کنم! سعی کردم بمونم ولی نمیشه. از این به بعد باید برم سراغ درسام. باید درسخون بشم Biggrin حق با شماست. تو این یه ماه آخر هم هیچ کاری برا ایرانویج نمی کردم. بی مصرف شدم ! تا چند روز دیگه هم از ایرانویج خداحافظی می کنم. فقط این فروم رو یرا من غیر فعال نکنین. می خوام هر چند وقت یبار هم که اومدم ببینم تا کجا پیش رفتید. شاید تونستم یه نظر هم بدم. قول میدم دهنم ببندم Biggrin

چند تا پیشنهاد:
1. اعضای جدید می خواین چیکار.اگه 5 نفر بشین کافیه. زیادم هست!!
2. یه هدف برا ویروس انتخاب کنین. تا معلوم نشه می خواد چیکار کنه کارا کند پیش میره.
3. برای اجرا شدنش با شروع ویندوز :
من با هر کلکی خواستم یه فایل بچسبونم به explorer و ctfmon نشد. یک ذره نمیشه تغیرشون داد!
ولی یه راه دیگه : معرفی ویروس تو قسمت scheduled tasks . امتحان نکردم.ولی اگه بشه خوبه. کمتر کسی می فهمه. حداقل از رجیستری بهتره.
ولی من با همون چسبوندنش به یه فایل بیشتر موافقم. میشه ویروس دنبال چند تا برنامه معروف بگرده. آخرش یکی رو پیدا می کنه دیگه. به همون بچسبه. مثل jet audio
راستی امتحان کنین ببینین رو IE میشه؟

زیاد حرف زدم !
نقل قول: سلام. بچه ها ببخشید! من نمیتونم همکاری کنم! سعی کردم بمونم ولی نمیشه. از این به بعد باید برم سراغ درسام. باید درسخون بشم حق با شماست. تو این یه ماه آخر هم هیچ کاری برا ایرانویج نمی کردم. بی مصرف شدم ! تا چند روز دیگه هم از ایرانویج خداحافظی می کنم. فقط این فروم رو یرا من غیر فعال نکنین. می خوام هر چند وقت یبار هم که اومدم ببینم تا کجا پیش رفتید. شاید تونستم یه نظر هم بدم. قول میدم دهنم ببندم

نمی دونم والا Rolleyes
نقل قول: 1. اعضای جدید می خواین چیکار.اگه 5 نفر بشین کافیه. زیادم هست!!
نظر منم همینه
نقل قول: 2. یه هدف برا ویروس انتخاب کنین.
آره درست می گی
سلام دوستان
اخرش من نفهمیدم کیا عضو هستن
یه بار دیگه اسم اونهای که تو تیم هستن روبگید
به نظر من به جای اینکه یه ویروس جدید بسازیم یه ویروس که مشابه اون هست رو بنویسیم تا بچه ها دستشون بیاد و بدونیم که چه جوری باید تقسیم کار بشه
نظرتون چیه؟

نقل قول: به نظر من به جای اینکه یه ویروس جدید بسازیم یه ویروس که مشابه اون هست رو بنویسیم
منظورت از اون کدام ویروس هست ؟
نقل قول: منظورت از اون کدام ویروس هست ؟

کد:
badtrance..magister...sober
یا هر ویروس دیگه ایی
فقط برای شروع
دوستان ... عزیزان ... برادران ..

دیگه چی بگم ..

حداقل به عنوان تایپیک یه توجهی داشته باشید ..
حداقل قوانین اینجا رو رعایت کنید ..

آقای اسپیدر من .. داره اشکم در میاد .. یعنی باید با شما هم خداحافظی کنم .. (امکان عضویت اعضای غیر فعال در تیم وجود نداره )
arnh نوشته است:ما ز یاران چشم یاری داشتیم ! ...
QuestionSad
آقای amircivil اخراج خواهند شد !

به نقض کردن قوانین و انتشار مطالب گروه در خارج تیم خصوصی .

در تایپک عمومی

نقل قول: ببینم پس اون تیم ویروس نویسی چی شد؟
مسئولش شما بودی دیگه؟
arnh نوشته است:آقای amircivil اخراج خواهند شد !
به نقض کردن قوانین و انتشار مطالب گروه در خارج تیم خصوصی .
در تایپک عمومی
من هم موافقم ...
خوب یه خبر عجیب.

آقا جواد سلطانی (Darg) هم می خواد از ما خداحافظی کنه !

یکی نیست به ما بگه تیم ویروس نویسی رو برای چی می خواستید .
صفحه‌ها: 1 2 3 4