سلام.
1. قبل از دعوت عضو جدید در اینجا صلاحیت عضو جدید توسط اعضای اصلی بررسی میشه .
2.هر موقع توسط یکی از اعضا ( فرقی نمی کنه ) احساس شد که یک عضو دیگر . صلاحیت عضو بودن در تیم را ندارد . اینجا مطرح می کند .
که می تواند به خاطر موارد زیر باشد .
انتشار (یا فروش
) اطلاعات و نتایج و دستاورد های تیم .
عدم همکاری یا کم کاری
توجیه (ح) بی کفایتی عضو ( توسط مجمع تشخیص مصلحت تیم )
سلام.
اگه با هر کدوم از این اعضا مشکل دارید . بیان کنید . چون قراره این اعضا به تیم دعوت بشن .
تا یه موقع کدورتی پیش نیاد .. یعنی بعد از عضویت نخوایم کسی رو رد صلاحیت کنیم .
hamed_Arfaee
spiderman
amircivil
sheveda
Soheilvb
veyskarami
vblove
armin_b00ter
نفسم بند اومد تا همین هشت نفر رو پیدا کردم .
روی هیچ حساب و کتابی ( باند بازی ) اعضای پیشنهادی انتخاب نشدن . یا در خواست عضویت توی تیم رو داشتند .. یا اینکه توی بحث های گذشته تیم ویروس نویسی شرکت داشتند .
اگه کسی در باره اعضای پیشنهادی نظر نده .. به منزله عدم تائید کل بچه هاست .. پس اونایی رو که می خواید عضو شن تائید کنید .
مهلت دو روز .. از همین امروز .
خيلي خوبه...
همه بچه هاي توپ و پايه اي هستن
مي ترسم اگه اين آقاي sheveda رو بياريم بجاي ويروس نويسي بشينه شروع کنه به سوال پرسيدن...
علی جان دستت درد نکنه
همه افرادی که معرفی کردی از بچه های خوب و فعال سایت هستند
من همرو تایید می کنم البته armin_b00ter رو زیاد تو سایت ندیدمش
در مرود veyskarami هم باید بگم اگر برات ممکن هست یکمی دست نگه دار, حالا سوای وجهه اجتماعیش در دنیای مجازی "درون سایت" وجهه نگم منفی, مثبتی ازش سراغ ندارم و فکر میکنم ممکنه بین روابط آینده اعضاء مشکل ساز بشه (البته شخصا هیچ رفتار سوء و یا خلاف عرف Net از ایشون ندیدم . این گفته هام نسبت به رفتار دیگران با ایشونه)
از این جهت اگر صلاح می دونی ورود ایشون رو منوط به تایید دیگر اعضاء (و البته اعضاء جدید) بگذارید
hamed_Arfaee
spiderman
amircivil
Soheilvb
vblove
ممنون از بابت نظراتتون ( چون الان خیلی دردسرمون کمتره )
نظر نهاییتون در مورد این پنج عضو چیه ؟!
اگه موردی ندارند تا فردا دعوتشون کنیم .
سلام.منم arnh جان pm هات رو خوندم شرمنده کمی دیرشد. خیلی دوست داشتم که همکاری کنم اما بدلایل نیمه شخصی فعلا ظاهرا نمیتونم . ممنون از لطفت
فعلا...
راستی یه فضولی کنم تو کار شما! شرمندهd:
به نظر من این 5 نفر مونده همشون جدا خوب هستن و پستهای خیلی خوبی رو دادن (حالا کی نظر من رو خواست d:)
arashps نوشته است:راستی یه فضولی کنم تو کار شما! شرمندهd:
به نظر من این 5 نفر مونده همشون جدا خوب هستن و پستهای خیلی خوبی رو دادن (حالا کی نظر من رو خواست d:)
اختیار دارید مثل اینکه شما هم یکی از اعضاء تیم هستید
البته این طور که پیداست گروه کتر مورد لطف و مرحمت شما قرار گرفته.
از الطاف شما دوستان بسیار سپاسگذارم.
پس امروز این اعضا رو دعوت می کنیم .
از حضور دوتا دوست کم پیدا هم جدا خوشحال شدم .