ايران ويج

نسخه‌ی کامل: کلانترها و ستاره هاشون !!!
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یه نکته ای که به نظرم می رسه اینه که برای جذاب تر شدن این فروم در ازای هر 50 پست یه ستاره ی سبز رنگ به کاربر داده بشه و وقتی تعداد پست های اون به 250 تا رسید ، پنج ستاره ی سبز رنگش تکمیل بشه ...
50 = یک ستاره ی سبز رنگ
100 = دو ستاره ی سبز رنگ
150 = سه ستاره ی سبز رنگ
200 = چهار ستاره ی سبز رنگ
250 = پنج ستاره ی سبز رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی آبی رنگ به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 500 تا رسید ، پنج ستاره ی آبی رنگش تکمیل بشه ...
300 = یک ستاره ی آبی رنگ و چهار ستاره ی سبز رنگ
350 = دو ستاره ی آبی رنگ و سه ستاره ی سبز رنگ
400 = سه ستاره ی آبی رنگ و دو ستاره ی سبز رنگ
450 = چهار ستاره ی آبی رنگ و یک ستاره ی سبز رنگ
500 = پنج ستاره ی آبی رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی قرمز به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 750 تا رسید ، پنج ستاره ی قرمز رنگش هم تکمیل بشه ...
550 = یک ستاره ی قرمز رنگ و چهار ستاره ی آبی رنگ
600 = دو ستاره ی قرمز رنگ و سه ستاره ی آبی رنگ
650 = سه ستاره ی قرمز رنگ و دو ستاره ی آبی رنگ
700 = چهار ستاره ی قرمز رنگ و یک ستاره ی آبی رنگ
750 = پنج ستاره ی قرمز رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی طلایـــــی به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 1000 رسید ، پنج تا ستاره ی طلایی اون تکمیل بشه ...
800 = یک ستاره ی طلایی رنگ و چهار ستاره ی قرمز رنگ
850 = دو ستاره ی طلایی رنگ و سه ستاره ی قرمز رنگ
900 = سه ستاره ی طلایی رنگ و دو ستاره ی قرمز رنگ
950 = چهار ستاره ی طلایی رنگ و یک ستاره ی قرمز رنگ
1000 = پنج ستاره ی طلایی رنگ
برای کاربراین که پست هاشون هنوز به 50 تا نرسیده ( مثه این حقیر ) پنج تا ستاره ی خاکستری رنگ در نظر گرفته بشه ...
برای مدیرها هم می تونید از 7 تا ستاره ی طلایی استفاده کنید یا از رنگ دیگری غیر از این چهار رنگ ...
برای مدیر کل سایت نیـــــــــدونم !!!
البته اینا رو من برای مثال میگم ، شما می تونید از رنگ های دیگه استفاده کنید و یا اصلا از ستاره استفاده نکنید ، توی این قسمت باید از سلیقه ی گرافیست های عزیز استفاده کرد ...
خداییش اگه این کار رو انجام بدید خیلی عالی میشه و فروم از حالت یکنواختی خارج میشه ...
البته اینو که گفتم بر گرفته از ذهن خلاق خودم نبود هااااااااااااا
این یه نکته ...
و اما نکته دوم ...
کاربرانی که تعداد پست های اونها به 100 نرسیده ، در زیر نام کاربریشون عبارت " کاربر تازه وارد " نوشته بشه و کاربرانی که پست هاشون بیشتر از 100 تاست ، در زیر نام کاربریشون عبارت " کاربر دائمی " نوشته بشه ...
البته بازم اینا رو من برای مثال میگم ، شما هر عبارتی رو که صلاح می دونید بنویسید ...
و نکته سوم اینکه ...
ولش کن !
اونو زمانی میگم که تکلیف این دو تا مشخص شه !!!
با تشکر ... ( ویز ویز بیسیک )
قطع یقین باید خود ما بی بی اینارو داشته باشه ، احتمالا فعال نیست ، حالا نگاه می کنم . ممنون از تذکر
داره Biggrin
من غیر فعال کردم Biggrin