۲۲-تير-۱۳۸۵, ۰۵:۵۸:۴۰
یه نکته ای که به نظرم می رسه اینه که برای جذاب تر شدن این فروم در ازای هر 50 پست یه ستاره ی سبز رنگ به کاربر داده بشه و وقتی تعداد پست های اون به 250 تا رسید ، پنج ستاره ی سبز رنگش تکمیل بشه ...
50 = یک ستاره ی سبز رنگ
100 = دو ستاره ی سبز رنگ
150 = سه ستاره ی سبز رنگ
200 = چهار ستاره ی سبز رنگ
250 = پنج ستاره ی سبز رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی آبی رنگ به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 500 تا رسید ، پنج ستاره ی آبی رنگش تکمیل بشه ...
300 = یک ستاره ی آبی رنگ و چهار ستاره ی سبز رنگ
350 = دو ستاره ی آبی رنگ و سه ستاره ی سبز رنگ
400 = سه ستاره ی آبی رنگ و دو ستاره ی سبز رنگ
450 = چهار ستاره ی آبی رنگ و یک ستاره ی سبز رنگ
500 = پنج ستاره ی آبی رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی قرمز به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 750 تا رسید ، پنج ستاره ی قرمز رنگش هم تکمیل بشه ...
550 = یک ستاره ی قرمز رنگ و چهار ستاره ی آبی رنگ
600 = دو ستاره ی قرمز رنگ و سه ستاره ی آبی رنگ
650 = سه ستاره ی قرمز رنگ و دو ستاره ی آبی رنگ
700 = چهار ستاره ی قرمز رنگ و یک ستاره ی آبی رنگ
750 = پنج ستاره ی قرمز رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی طلایـــــی به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 1000 رسید ، پنج تا ستاره ی طلایی اون تکمیل بشه ...
800 = یک ستاره ی طلایی رنگ و چهار ستاره ی قرمز رنگ
850 = دو ستاره ی طلایی رنگ و سه ستاره ی قرمز رنگ
900 = سه ستاره ی طلایی رنگ و دو ستاره ی قرمز رنگ
950 = چهار ستاره ی طلایی رنگ و یک ستاره ی قرمز رنگ
1000 = پنج ستاره ی طلایی رنگ
برای کاربراین که پست هاشون هنوز به 50 تا نرسیده ( مثه این حقیر ) پنج تا ستاره ی خاکستری رنگ در نظر گرفته بشه ...
برای مدیرها هم می تونید از 7 تا ستاره ی طلایی استفاده کنید یا از رنگ دیگری غیر از این چهار رنگ ...
برای مدیر کل سایت نیـــــــــدونم !!!
البته اینا رو من برای مثال میگم ، شما می تونید از رنگ های دیگه استفاده کنید و یا اصلا از ستاره استفاده نکنید ، توی این قسمت باید از سلیقه ی گرافیست های عزیز استفاده کرد ...
خداییش اگه این کار رو انجام بدید خیلی عالی میشه و فروم از حالت یکنواختی خارج میشه ...
البته اینو که گفتم بر گرفته از ذهن خلاق خودم نبود هااااااااااااا
این یه نکته ...
و اما نکته دوم ...
کاربرانی که تعداد پست های اونها به 100 نرسیده ، در زیر نام کاربریشون عبارت " کاربر تازه وارد " نوشته بشه و کاربرانی که پست هاشون بیشتر از 100 تاست ، در زیر نام کاربریشون عبارت " کاربر دائمی " نوشته بشه ...
البته بازم اینا رو من برای مثال میگم ، شما هر عبارتی رو که صلاح می دونید بنویسید ...
و نکته سوم اینکه ...
ولش کن !
اونو زمانی میگم که تکلیف این دو تا مشخص شه !!!
با تشکر ... ( ویز ویز بیسیک )
50 = یک ستاره ی سبز رنگ
100 = دو ستاره ی سبز رنگ
150 = سه ستاره ی سبز رنگ
200 = چهار ستاره ی سبز رنگ
250 = پنج ستاره ی سبز رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی آبی رنگ به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 500 تا رسید ، پنج ستاره ی آبی رنگش تکمیل بشه ...
300 = یک ستاره ی آبی رنگ و چهار ستاره ی سبز رنگ
350 = دو ستاره ی آبی رنگ و سه ستاره ی سبز رنگ
400 = سه ستاره ی آبی رنگ و دو ستاره ی سبز رنگ
450 = چهار ستاره ی آبی رنگ و یک ستاره ی سبز رنگ
500 = پنج ستاره ی آبی رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی قرمز به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 750 تا رسید ، پنج ستاره ی قرمز رنگش هم تکمیل بشه ...
550 = یک ستاره ی قرمز رنگ و چهار ستاره ی آبی رنگ
600 = دو ستاره ی قرمز رنگ و سه ستاره ی آبی رنگ
650 = سه ستاره ی قرمز رنگ و دو ستاره ی آبی رنگ
700 = چهار ستاره ی قرمز رنگ و یک ستاره ی آبی رنگ
750 = پنج ستاره ی قرمز رنگ
و از اون به بعد در ازای هر 50 پست یه ستاره ی طلایـــــی به اون داده بشه ، و وقتی تعداد پست های اون به 1000 رسید ، پنج تا ستاره ی طلایی اون تکمیل بشه ...
800 = یک ستاره ی طلایی رنگ و چهار ستاره ی قرمز رنگ
850 = دو ستاره ی طلایی رنگ و سه ستاره ی قرمز رنگ
900 = سه ستاره ی طلایی رنگ و دو ستاره ی قرمز رنگ
950 = چهار ستاره ی طلایی رنگ و یک ستاره ی قرمز رنگ
1000 = پنج ستاره ی طلایی رنگ
برای کاربراین که پست هاشون هنوز به 50 تا نرسیده ( مثه این حقیر ) پنج تا ستاره ی خاکستری رنگ در نظر گرفته بشه ...
برای مدیرها هم می تونید از 7 تا ستاره ی طلایی استفاده کنید یا از رنگ دیگری غیر از این چهار رنگ ...
برای مدیر کل سایت نیـــــــــدونم !!!
البته اینا رو من برای مثال میگم ، شما می تونید از رنگ های دیگه استفاده کنید و یا اصلا از ستاره استفاده نکنید ، توی این قسمت باید از سلیقه ی گرافیست های عزیز استفاده کرد ...
خداییش اگه این کار رو انجام بدید خیلی عالی میشه و فروم از حالت یکنواختی خارج میشه ...
البته اینو که گفتم بر گرفته از ذهن خلاق خودم نبود هااااااااااااا
این یه نکته ...
و اما نکته دوم ...
کاربرانی که تعداد پست های اونها به 100 نرسیده ، در زیر نام کاربریشون عبارت " کاربر تازه وارد " نوشته بشه و کاربرانی که پست هاشون بیشتر از 100 تاست ، در زیر نام کاربریشون عبارت " کاربر دائمی " نوشته بشه ...
البته بازم اینا رو من برای مثال میگم ، شما هر عبارتی رو که صلاح می دونید بنویسید ...
و نکته سوم اینکه ...
ولش کن !
اونو زمانی میگم که تکلیف این دو تا مشخص شه !!!
با تشکر ... ( ویز ویز بیسیک )