۱۳-شهریور-۱۳۸۵, ۱۸:۳۴:۲۵
۱۴-شهریور-۱۳۸۵, ۰۹:۲۴:۴۴
mbkxp برای شروع به کار یه کتاب فارسی هست که کار با olly رو هم توضیح داده میتونی ازش کمک بگیری.
مشخصات کتاب :
عنوان : Crack و تکنيکهاي نفوذ به نرم افزار منتشر شد****
تاريخ : 30 / 08 / 1384
نويسنده : مهندس اميد غلامي – مهندس سيد بهزاد لاجوردي
متن : • ایجاد تغییرات در کدها، ظاهر و یا زبان نرم افزارها
• دسترسی به کد های اجرایی نرم افزارها
• اضافه کردن قابلیت ها و امکانات جدید به نرم افزارهای موجود
• کنترل دقیق فعالیت های انجا م شده توسط نرم افزار ها
• برنامه نویسی سیستمی در ویندوز (API Programming)
• بررسی کامل ساختار فایل های اجرایی در ویندوز
• تکنیک های مهندسی معکوس در رشته نرم افزار
• برنامه نویسی به زبان اسمبلی در ویندوز
• نحوه ساخت درایورها در ویندوز
• بررسی کامل Dicompilerها، Disassemblerها، debuggerها و ابزارهای
Monitoring
مشخصات کتاب :
عنوان : Crack و تکنيکهاي نفوذ به نرم افزار منتشر شد****
تاريخ : 30 / 08 / 1384
نويسنده : مهندس اميد غلامي – مهندس سيد بهزاد لاجوردي
متن : • ایجاد تغییرات در کدها، ظاهر و یا زبان نرم افزارها
• دسترسی به کد های اجرایی نرم افزارها
• اضافه کردن قابلیت ها و امکانات جدید به نرم افزارهای موجود
• کنترل دقیق فعالیت های انجا م شده توسط نرم افزار ها
• برنامه نویسی سیستمی در ویندوز (API Programming)
• بررسی کامل ساختار فایل های اجرایی در ویندوز
• تکنیک های مهندسی معکوس در رشته نرم افزار
• برنامه نویسی به زبان اسمبلی در ویندوز
• نحوه ساخت درایورها در ویندوز
• بررسی کامل Dicompilerها، Disassemblerها، debuggerها و ابزارهای
Monitoring
نقل قول: من یک نسخا از این رو دانلود کردم که بهینه شده برای کرک هست با حجم rar 2.5 MB و آزاد !13MBحتما این کار رو بکن
که خیلی دنگ و فنگش از حالت عادی بیشتره و 20 یا 30 تا plugin داره
اگر خواستین میزارم (خیلی سخت گیرش آآوردم)
۱۴-شهریور-۱۳۸۵, ۱۰:۵۰:۴۱
سلام.
آقا این بررسی Windows Live OneCare چی شد؟ بالاخره باید ببینیم مایکروسافت از چه روشی برای حفاظت از برنامه خودش استفاده میکنه. هر چند اون رو هم دور میزنن.
آقا این بررسی Windows Live OneCare چی شد؟ بالاخره باید ببینیم مایکروسافت از چه روشی برای حفاظت از برنامه خودش استفاده میکنه. هر چند اون رو هم دور میزنن.
۱۴-شهریور-۱۳۸۵, ۱۲:۲۸:۰۶
سلام
اقا امیر لطفی کنید و این فایل رو انالیز بفرمایید که آیا برای کرک کردن راهی هست یا نه!
چون این فایل اجرایی نیست
فقط میخواستم ببینم از سورس اسمبلی اون چیزی دستگیرتون میشه یانه؟
ممنون
در ضمن اسم من میثم هست ممکنه بعضی از بچه ها ندونن واسه اون گقفنم
اقا امیر لطفی کنید و این فایل رو انالیز بفرمایید که آیا برای کرک کردن راهی هست یا نه!
چون این فایل اجرایی نیست
فقط میخواستم ببینم از سورس اسمبلی اون چیزی دستگیرتون میشه یانه؟
ممنون
در ضمن اسم من میثم هست ممکنه بعضی از بچه ها ندونن واسه اون گقفنم
۱۴-شهریور-۱۳۸۵, ۱۹:۳۱:۱۶
با سلامي به همان گرما
خسته نباشيد
خوبيد؟ :():
آقا سعيد ميشه يخورده ديگه توضيح بدي که چطور اين فايل ما رو کرک کردي
بازم با تشکر
اين همون فايل با يخورده تغييرات
خسته نباشيد
خوبيد؟ :():
آقا سعيد ميشه يخورده ديگه توضيح بدي که چطور اين فايل ما رو کرک کردي
بازم با تشکر
اين همون فايل با يخورده تغييرات
۱۴-شهریور-۱۳۸۵, ۲۳:۰۴:۰۶
سلام
خوب هستيد يايا چرا اين فروم نميگذاره من پست بدم انگار لج كرده با من !!!!!!!!!
-------------------
دوست عزيز
marvel_vcpp
برنامه شما با پكر اي كه پروتكتوره پك شده بود ولي به هر حال سريال روي دستگاه من اين بود (اگه اشتباه تكنم yoda)
75Elj24_qs4p93w_1234567
فردا لودرشو ميگذارم خيلي سريع پيدا شد .
اما دوستان خواهشن برنامه هاتون رو با پكر هاي اماده پك نكنيد چون ما نميخواهيم پكر ها رو چك كننيم كه چه قابليتي داره. اين قفل كه مد نظر ماست
البته اگر تركيب قفل و پكر باعث ميشه كار كرك كردن قفل سخت بشه يعني يه جوري برنامه رو به پكر وابسطه است مشكلي نيست
-------------------
امين جان سلام
خوبي
والا پي امت رو متوجه نشدم !!!!!!!!
اما در مورد سئوالتون
ابتدا برنامه رو با upx انپك كردم
توي دانشگاه كه داشتم كار ميكردم يهو پيغام اومد و دستگاه بصورت ريموت شل شروع كرد به شات دان شدن يعني اين دستور shutdown با يك
سرچ معمولي و سپس پچ اين مشكل بر طرف شد
اما كار اصلي رو توي خونه انجام دادم ولي احتياج به پچ نداشتم چون olly پچ شده است و مشكلي نداره . هر چند اگر حتي پچ نميشد مشكلي خاصي نيست ديباگر هاي ديگر هم هستند !
بعد از 30 دقيقه سر در گمي بعلت فرض اشتباه كه مثل برنامه قبلي كار خواهد كرد و در كل منطق كار رو اشتباه در نظر گرفته بودم سر در گم سر در گم بودم هو يكي از قانون هاي اوليه كرك يادم افتاد
براي جنگ با دشمن ابتدا تا انجايي كه ميشود بايد در مورد دشمن اطلاعات كسب كرد و بعد بر اساس اين اطلاعات برنامه ريزي كرد
خوب يك كلمه كه ثبلا بهش اشاره شده بود يعني seriall.vra خيلي تو چشم بود . با تريس اين كلمه به محل چك كردن دو كلمه .... و بقيه ان ديگه معلوم است .
اقا راستي يك سئوال اين كلمات اي كه توي فايل شماست چيه كلمات مثل x x x p i c و... اقا فايلت كه اينفرميشن گربر و يا چيزه
ديگري نداره .
-------------------
امير جان راستي اين جمله كه توي صفحه پيش نمايش و اديت هست فكر كنم مشكل داشته باشه
به اميد ديدار
خوب هستيد يايا چرا اين فروم نميگذاره من پست بدم انگار لج كرده با من !!!!!!!!!
-------------------
دوست عزيز
marvel_vcpp
برنامه شما با پكر اي كه پروتكتوره پك شده بود ولي به هر حال سريال روي دستگاه من اين بود (اگه اشتباه تكنم yoda)
75Elj24_qs4p93w_1234567
فردا لودرشو ميگذارم خيلي سريع پيدا شد .
اما دوستان خواهشن برنامه هاتون رو با پكر هاي اماده پك نكنيد چون ما نميخواهيم پكر ها رو چك كننيم كه چه قابليتي داره. اين قفل كه مد نظر ماست
البته اگر تركيب قفل و پكر باعث ميشه كار كرك كردن قفل سخت بشه يعني يه جوري برنامه رو به پكر وابسطه است مشكلي نيست
-------------------
امين جان سلام
خوبي
والا پي امت رو متوجه نشدم !!!!!!!!
اما در مورد سئوالتون
ابتدا برنامه رو با upx انپك كردم
توي دانشگاه كه داشتم كار ميكردم يهو پيغام اومد و دستگاه بصورت ريموت شل شروع كرد به شات دان شدن يعني اين دستور shutdown با يك
سرچ معمولي و سپس پچ اين مشكل بر طرف شد
اما كار اصلي رو توي خونه انجام دادم ولي احتياج به پچ نداشتم چون olly پچ شده است و مشكلي نداره . هر چند اگر حتي پچ نميشد مشكلي خاصي نيست ديباگر هاي ديگر هم هستند !
بعد از 30 دقيقه سر در گمي بعلت فرض اشتباه كه مثل برنامه قبلي كار خواهد كرد و در كل منطق كار رو اشتباه در نظر گرفته بودم سر در گم سر در گم بودم هو يكي از قانون هاي اوليه كرك يادم افتاد
براي جنگ با دشمن ابتدا تا انجايي كه ميشود بايد در مورد دشمن اطلاعات كسب كرد و بعد بر اساس اين اطلاعات برنامه ريزي كرد
خوب يك كلمه كه ثبلا بهش اشاره شده بود يعني seriall.vra خيلي تو چشم بود . با تريس اين كلمه به محل چك كردن دو كلمه .... و بقيه ان ديگه معلوم است .
اقا راستي يك سئوال اين كلمات اي كه توي فايل شماست چيه كلمات مثل x x x p i c و... اقا فايلت كه اينفرميشن گربر و يا چيزه
ديگري نداره .
-------------------
امير جان راستي اين جمله كه توي صفحه پيش نمايش و اديت هست فكر كنم مشكل داشته باشه
نقل قول: ..... یا بیشتر فایل را پیوست کنید. از شمت راست فایل.....--------------------
به اميد ديدار
۱۴-شهریور-۱۳۸۵, ۲۳:۲۹:۳۶
سلام به همه دوستان منم بهتون پیوستم.
این برنامه رو تو 2-3 ساعت نوشتم تا براتون بزارم فکر کنم بد از آب در نیومد .
این برنامه رو تو 2-3 ساعت نوشتم تا براتون بزارم فکر کنم بد از آب در نیومد .
۱۵-شهریور-۱۳۸۵, ۰۲:۰۶:۳۸
با سلام
برنامه شمارو دیدم امین خان
باید بگم در اون قسمتی که فرمان shutdown -s رو گذاشتید که توسط برنامه دیباگر وقتی معلوم بشه و کامپیوتر
رو بوت کنه باید بگم همین برنامه ollydbg دارای یک plug in بانام invisable هست که اون رو از دید برنامه هایی مانند برنامه شما مخفی میکنه و روش شما خنثی میشه ولی به هر حال روش جالبی بود !
میخواستم که سورس برنامتون رو اینجا بزارید تا استفاده کنیم .
الته بعد از کرک
ممنون
----------راستی فایل ما کرک نشد ؟؟؟ منتظرما
swflash.zip ؟؟؟؟
برنامه شمارو دیدم امین خان
باید بگم در اون قسمتی که فرمان shutdown -s رو گذاشتید که توسط برنامه دیباگر وقتی معلوم بشه و کامپیوتر
رو بوت کنه باید بگم همین برنامه ollydbg دارای یک plug in بانام invisable هست که اون رو از دید برنامه هایی مانند برنامه شما مخفی میکنه و روش شما خنثی میشه ولی به هر حال روش جالبی بود !
میخواستم که سورس برنامتون رو اینجا بزارید تا استفاده کنیم .
الته بعد از کرک
ممنون
----------راستی فایل ما کرک نشد ؟؟؟ منتظرما
swflash.zip ؟؟؟؟
۱۵-شهریور-۱۳۸۵, ۱۱:۲۹:۴۰
saeedsmk سلام. خسته نباشی
واقعا عالی بود.
من فکر میکنم شما تو Loader فایل exe اصلی رو Load کردی و محتوای آدرس مشخصی از exe رو ( آدرس JNZ ) تو حافظه تغییر میدی. درسته؟
اگر اینطوره آدرس JNZ و پسورد رو از کجا پیدا کردی؟
لطفا یک کم توضیح بده. خیلی برام جالبه.
واقعا عالی بود.
من فکر میکنم شما تو Loader فایل exe اصلی رو Load کردی و محتوای آدرس مشخصی از exe رو ( آدرس JNZ ) تو حافظه تغییر میدی. درسته؟
اگر اینطوره آدرس JNZ و پسورد رو از کجا پیدا کردی؟
لطفا یک کم توضیح بده. خیلی برام جالبه.
۱۵-شهریور-۱۳۸۵, ۱۲:۴۲:۳۹
سلام
خوب هستيد
marvel_vcpp
ببنيد فايل با يك پكر در واقعه پرو تكتور هست پك شده
راه معمولي اون باز كردن توي ديبگر و بعد تريس برنامه . اما روش هاي ديگر هم هست .
ابتدا فايل رو اجرا مكنيم و بعد روي messagebox يك بزيك پوينت ميگذاريم . ( از ديباگر si استفاده كردم ) و سپس يك پسورد ي مثل test رو وارد ميكنيم حالا وقتي ok ميكنيم si روي messagebox واي مياستده و با تريس بك يعني برگشت به برنامه خط كه مسيج رو نشون ميده ديده ميشه با كمي بالا تر رفتن محل چك مسيج ديده مسشه و ميتونيد اون قسمت رو تغيير بديديم برنامه درست كرك شد.
لودر رو با vbنوشته شده است ( كاري از خودم ) .
شما ميتونيد از قابليت اتچ شدن olly هم استفاده كنيد و بعد در قسمت برنامه براي پيغام خطا در قسمت all refrence string سرچ كنيد و ....
اميدوارم كمك كنه
اميدوارم كمك كنه
خوب هستيد
marvel_vcpp
ببنيد فايل با يك پكر در واقعه پرو تكتور هست پك شده
راه معمولي اون باز كردن توي ديبگر و بعد تريس برنامه . اما روش هاي ديگر هم هست .
ابتدا فايل رو اجرا مكنيم و بعد روي messagebox يك بزيك پوينت ميگذاريم . ( از ديباگر si استفاده كردم ) و سپس يك پسورد ي مثل test رو وارد ميكنيم حالا وقتي ok ميكنيم si روي messagebox واي مياستده و با تريس بك يعني برگشت به برنامه خط كه مسيج رو نشون ميده ديده ميشه با كمي بالا تر رفتن محل چك مسيج ديده مسشه و ميتونيد اون قسمت رو تغيير بديديم برنامه درست كرك شد.
لودر رو با vbنوشته شده است ( كاري از خودم ) .
شما ميتونيد از قابليت اتچ شدن olly هم استفاده كنيد و بعد در قسمت برنامه براي پيغام خطا در قسمت all refrence string سرچ كنيد و ....
اميدوارم كمك كنه
اميدوارم كمك كنه
۱۵-شهریور-۱۳۸۵, ۱۳:۳۴:۵۵
نقل قول: لودر رو با vbنوشته شده است ( كاري از خودم ) .یه چیز عجیب توش دیدم ! تب version لودر رو نگاه کنید :
by : amirhossein313