سلام
خوبيد
نگاه كردم فكر كنم اين وي بي قاط زده چون ديروز داشتم برنامه اي كه داده بودي رو نگاه ميكردم اين طوري شده ( همون دامپره ) چون همشون توي يك فولدراند و با شماره مشخص شدند مجبورم براي پيدا كردن يك برنامه خاص همشون رو باز كنم .
خواستي بگو تا سورس رو بگذارم
به اميد ديدار
سلام
سورسش دقيقا مثل سورسي كه براي پچ كردن ان لاين قديما مصرف كرده بودم
يعني ابتدا مي ايد و برنامه رو با كريت پروسس لود ميكنه و بعد مي ايد چك ميكنه ان پك شده يا نه بعد مياد و در صورت ان پك شدن پچش ميكنه
راستي در مورد اون فايل فلش يا swf اگه با برنامه Sothink SWF Decompiler خود swf رو باز كنيد و دي كامپايلش كند اسكريپتاش معلوم ميشه و.....
به اميد ديدار
اگر قرار باشه محلی که رشته چک میشه رو پیدا کنیم و تغییر بدیم
دیگه چه نیازی به loader است؟
نقل قول: خواستي بگو تا سورس رو بگذارم
اگه این لطف رو کنی خیلی خوب میشه
نقل قول: سلام
خوبيد
نگاه كردم فكر كنم اين وي بي قاط زده چون ديروز داشتم برنامه اي كه داده بودي رو نگاه ميكردم اين طوري شده ( همون دامپره ) چون همشون توي يك فولدراند و با شماره مشخص شدند مجبورم براي پيدا كردن يك برنامه خاص همشون رو باز كنم .
خواستي بگو تا سورس رو بگذارم
به اميد ديدار
آره منم برا همین تعجب کردم ، آخه من به عمرم لودر ننوشتم !
نقل قول: در ضمن اگر قرار باشه محلی که رشته چک میشه رو پیدا کنیم و تغییر بدیم
دیگه چه نیازی به loader است؟
چون وقتی اجرا میشه ، برنامه در واقع آنپک شده وارد حافظه میشه . و دیگه انکریپت شده نیست . انوقت با لودر میشه ، حافظه رو تغییر بدیم . برای همینه که پکر و پروتکتور یعنی کشک.
آقایون برنامه ما هنوز کرک نشده .
روش جالبی درش بکار رفته یه نگاه بهش بندازید ارزششو داره.
چند تا مقاله درباره ی آموزش کرک ...
سلام
خوب هستيد
اين هم سورس پچر
دست شما هم براي مقالات درد نكننه
دارم دانلود ميكنم
مرسي
به اميد ديدار
با سلام
خسته نباشید
خوبید
سعیدخان:
نقل قول: خوب يك كلمه كه ثبلا بهش اشاره شده بود يعني seriall.vra خيلي تو چشم بود . با تريس اين كلمه به محل چك كردن دو كلمه .... و بقيه ان ديگه معلوم است .
درسته ولی این اسم رو جائی استفاده کردم که وقتی سریال درست وارد شده و همه کارها انجام شده سریال رو تو یک فایل ذخیره می کنه . یعنی
یخورده بالا و پایینش رو گشتی و سریال رو پیدا کردی (؟) در این مورد هم اگه
میشه یخورده بیشتر تو ضیح بدی ممنون می شم.
(با تمام این صحبت ها تو فایل سومی که گذاشتم سعی کردم جلوی این راه رو هم بگیرم)
نقل قول: اقا راستي يك سئوال اين كلمات اي كه توي فايل شماست چيه كلمات مثل x x x p i c و... اقا فايلت كه اينفرميشن گربر و يا چيزه
معنی کلمه آخری رو نفهمیدم ولی این فایل یه تیکه از یه برنامه بود و یخورده
کدهای مربوط به اون هم توش هست ولی برخلاف این کلمات کار بدی انجام نمیده
و اما در مورد shutdown -s باید بگم اصلا فکرش رو هم نمی کردم که کار کنه
اون اوایل فکر می کردم که وقتی می خوان یه فایل رو کرک کنند حتما باید
برنامه رو خورده خورده اجرا اجرا کنند برای همین تو بعضی از قسمت ها زمان رو چک کردم که اگر فاصله زیاد بشه برنامه بسته بشه و این دستور شات دان اجرا شه
فکر می کنید این کار فایده ای داره آیا ؟؟
منتظر کرک سومی هستم (نمیدونم کسی روش کار میکنه یا نه؟)
سلام خوب هستيد
امين جان گفتم تريس يعني سنجش كدهاي بالا پايين كد مربوطه و اناليز مطالب كه در نهايت مت رو به محل چك كننده هدايت ميكنه و بقيه كارها مثل اولين كرك ميه
. روشت خوبه . اما پس چرا كپشن برنامه فعال رو هم بدست مياري ؟
بهتره برنامه ديباگر رو ببنده ، نه ويندوز را شات دان كنه .چون ممكنه بنا به دلايلي يك كد درست عمل نكنه ( كه بهش ميگن باگ ) و برنامه فكر كنه داره كرك ميشه اون وقت اون بنده خدايي كه از همه جا بيخبر داره با برنامه كار ميكنه و يكسري فايل هاي باز و سيو نشده داره بدبخت ميشه ( اگه حواسش نباشه و يا اين صفحه شات دان رو نبينه و ....).
راستي روش تايمينگ روش جالبي نيست ممكنه . يهو سي دي توي سي دي رام بگذارند كه باعث ايجاد توقف توي برنامه بشه ويا هزاران شايد ديگر كه باعث ميشن برنامه با سرعت مد نظر برنامه اجرا نشن و بقيه ماجرا ها
. راستي اين برنامه استار ساختار جالبي داشت و دستكاري كه روش انجام شده بود جالب بود . زمان كركش تقريبا 30 دقيقه بود . اما زمان پچ كردنش طولاني شد . چون ديباگرم يهو قاطي كرد و تغييرات ديگر هم طول كشيد
و نويسنده عزيز اين برنامه ( شرمنده اسمتون رو بخاطر نمياورم شرمنده )
همانطور كه گفتم ساختار يافته بود . اما چند مشكل داشت :
1- استفاده از inputbox جهت گرفتن رمز اوليه سرنخ خوبي به كركر ميده
2- استفاده از استرينگ هاي توي چشم مثل Vb real .... در قسمت سنجش درستي كد
3- كپي فايل در درايو سي كه باعث ميشه توي شبكه و يوزر هاي محدود كار نكنه كه ميتونه سرنخ خوبي براي كرك باشه
4- تكرار كدهاي چك كننده يكسان در برنامه
كد چك كننده به تعداد7 بار تكرار شده
اما ساختن فورم بصورت ان لاين جالب بود . همچنين تكرار زياد كد هاي چك كرنده پرت و پلا خوب بود .
راستي ميخواستم بدونم ميشه يك فايل رو جوري تغيير داد كه با پسورد من وارد بشه يانه ديدم ميشه .رو فايل شما پيداش كردم (وقت گير بو د)
پسورد saeed
به اميد ديدار