ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
lord_viper عزیز جملات اولت رو که نوشتی من هم که گفته بودم!!!!
اون چیزی که من گفتم با اون چیزی که شما برداشت کردی کاملاً متفاوته، از جوابت معلومه که نفهمیدی!!!!
عزیزم فرض کن شرط رو دستکاری کردن، برنامه برای کارش فقط و فقط به سریال نامبر 100 داره چون اگه غیر از این وارد بشه حتی اگه شرط رو هم دستکاری کرده باشن برنامه تو حساب ها ریاضیش دچار مشکل می شه!!!!
در اوردن یه متغییر از تو حافظه یه برنامه دیگه(dump)که کار سختی نیست ادرس اوفستش و یه readprocessmemory و حالا اون مقدار 100 رو داری هر وقت سریال بخواهد چک بشه باید بیاد تو حافظه همون موقع با زدن یه bp تو اون محل و چک کردن متغییرهای تو حافظه میشه راحت پیداش کرد و لی چیز خوبیه (خودم یه بار استفاده کردم )اما به تنهایی کارساز نیست باید با روشهای دیگه ترکیب بشه
خوشبختانه برنامه من هنوز مثلیکه کرک نشده ...
سلام ، من خودم یه کرکر هستم ، نرم افزار ایرانی هم کم کرک نکردم.
لطفا" اینو مد نظر داشته باشید که اکثر قفل های ایرانی از روش سردر گم کردن کرکر استفاده می کنن تا برنامه هاشون بیشتر دوام بیاره و بیشتر سود کنن. به کیفیت اهمیت نمی دن.
این درد جامعه ماست که همه به فکر پول هستن نه به فکر پیشرفت.
میگین نه برین در مورد قفل نرم افزار رافع 7 تحقیق کنین.
‌" قفل سخت افزاریش در حدود 3 ساعت کرک شد "
!!!!!!
میدونم این تاپک قدیمی هست .اما چون دیدم جزو تاپیک های مهم هست گفتم یک چیزی بگم.قفل های رو که از طریق اینترنت و وصل شدن برنامه به یک سرور چک می شوند.به نظر من یک ریال ارزش نداره.چون میشه پکت های برنامه های دیگه رو فیلتر کرد و قشنگ نشت دید چی داره از این برنامه فرستاده می شه و چی در یافت میشه و بعد راحت شبیه سازی کرد.دردسرش از افتادن وسط یک دریا از شرط و پرش خیلی کمتره.
(۱۷-بهمن-۱۳۸۸, ۰۲:۳۱:۲۶)mohamadpk نوشته است: [ -> ]میدونم این تاپک قدیمی هست .اما چون دیدم جزو تاپیک های مهم هست گفتم یک چیزی بگم.قفل های رو که از طریق اینترنت و وصل شدن برنامه به یک سرور چک می شوند.به نظر من یک ریال ارزش نداره.چون میشه پکت های برنامه های دیگه رو فیلتر کرد و قشنگ نشت دید چی داره از این برنامه فرستاده می شه و چی در یافت میشه و بعد راحت شبیه سازی کرد.دردسرش از افتادن وسط یک دریا از شرط و پرش خیلی کمتره.

وقتی دیتاها بر اساس کلید های رمزنگاری رد و بدل بشن بهت میگم کدوم روش راحت تره :)

یا مثلا یه نرم افزاری مثل آنتی ویروس آویرا که از ترسش موقع چک کردن سریال میاد توابع را هوک میکنه یهو کسی اسنیف نکنه ( فکر گت وی را نکرده !)
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17