ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
من هم مثل ha_60 هیچ دلیلی برای استفاده از قفل اینترنتی نمیبینم و تو پست قبلی دلایل مخالفتم رو نوشتم.

نقل قول: همون طور که میدونیم ارتباط با اینترنت در بیشتر نقاط ایران هنوز به صورت Dialup بوده و سرعت پایینی داره.این میتونه یکی از دلایلی باشه که ثابت میکنه حداقل تا چند سال آینده قفل اینترنتی نمیتونه بازدهی خوبی داشته باشه.
سلام
خوب هستيد
امير جان - هادي جان و .... دوستان خوب هستيد
امير جان ميشه قفل رو شبيه ساري كرد منظورم قفل سخت افزاري
هم ميشه خروجي قفل رو و هم ميشه اطلاعاتي كه marvel_vcpp خان گفته بودند رو به برنامه خراند يعني اينكه اگر كسي برنامه رو با قفل اصلي داشته باشه ميتونه برنامه رو جوري تغيير بده كه درست كار كنه
بگذاريد يك مثال بزنم شما با قفل هاي كه مثلا روي انسيس و يا فلكس پي دي اي كار كرديد ؟
همشون از قفل هاي پرالل استفاده ميكنن ( منظورم اينكه اطلاعات رو از دستگاه هاي جانبي ميخونن ) كه بيشترشون بر اساس felxlm و يا Aladdin و .... كه همشون هش كننده دارن و تابع مخصوص و همچنين اطلاعات و.... كه بازم كرك شده اند

نقل قول: منظورم اينكه شما ميتوني به فايل اگزه اي كه هر تابعي و يا هر اطلاعان و ... رو اضافه كني ( كار سختيه ) و ميتونه اين اطلاعات چيز هاي باشه كه برنامه اصلي هنگام ارتباط با قفل از قفل ميگيره و .....
شبيه سازي كردن نه اينكه شما بياد و برنامه اي كه توي قفله ( و همون طوري كه گفتيد حدس زدنش سخته و بسار مشكل و تقريبا محاله ) رو دوباره بنويسيد بلكه برنامكه اي بسازيد كه در صورت گرفتن ورودي a ورودي را كه در ديتا بيس داره و جواب قفل به برنامه است رو بديد
نميدونم تونستم منظورم رو برسانم يا نه
--------------------------
اول هادي جان قفل تو نديدم ولي همين كه زحمت كشيدس و همچين قفلي رو طراحي كردي بهت تبريك ميگم . من حتي نميدانم يك ميكرو كنترل چيه چه به رسه طراحي و ساخت يك قفل با اون . و در ضمن وقتي امير جان ازش تعريف ميكنه يعني خيلي عالي و خوبه .
اما هادي جان طبق گفته شما اگر من بيام و اين قسمت رو جوري تغيير بدم كه هميشه يك عدد كه جواب هش اون رو ميدونم برنامه بجاي اعداد تصادفي بسازه ( يعني بعد جنريت اعدا تصادفي بيام و اين اعداد رو با اعداد ي كه ميدونم تغيير بدم )و بعد هنگامي كه خروجي بر ميگرده با مديفاي برنامه اصلي جواب هش شده عددي رو كه ميدونم بجاي عدد خروجي قفل قرار بدم ايا برنامه كلك نميخوره ؟
( از همين روش براي شكستن يك قفل گذار رو سي دي كه كلون نتونه اون رو رايت كنه و..... استفاده كردم . اين برنامه يك كد بر اساس كامپيوتر شما ميداد و بعد شما بايد جواب اين كد رو ميداديد . برنامه با وي بي و پي كد بود و با چندين پكر پك شده بود و ايراني بود .......
ديدم فهميدن الگوريتم جنريت كد سخته اما من هم كد جواب و كدي كه برنامه ميداد رو براي يك كامپيوتر ديگه داشتم و بقيه اشو فكر ديگه معلومه .....
روش كار برنامه خيلي خوب بود البته از نظر من اما كرك شد .)

منظور استاد mri_6889 كه گفته بودند
نقل قول: هادی یا هر کس دیگه قفل را بصورت انبوه یا حتی بصورت تک تک، در بازار عرضه میکنه، من میرم یک قفل را میخرم، خوب تولید کننده حتما راهنمای برنامه نویسی آن را هم ارائه میدهد. شما هم میری یک قفل واسه خودت میخری در آن صورت هر دوی....
فكر اين بود كه براي شكستن قفل سخت افزاري اولين كاري كه يك كركر ميكنه مطالعه منوال اونه در انتها مطالب لينك اي است كه فكر كنم منبع خوبي باشه

نقل قول: همون طور که میدونیم ارتباط با اینترنت در بیشتر نقاط ایران هنوز به صورت Dialup بوده و سرعت پایینی داره.این میتونه یکی از دلایلی باشه که ثابت میکنه حداقل تا چند سال آینده قفل اینترنتی نمیتونه بازدهی خوبی داشته باشه. در ضمن به نظر من قفل اینترنتی وجود نداره و برنامه هایی با این عنوان فقط عمل checking را انجام میدهند.در این روش exe اصلی در دسترس کرکر ها قرار دارد و می تونند با ابزار های ویژه روتین هایی که مربوط به اتصال به اینترنت و دریافت کد است را پیدا کرده و حذف کنند.

به نظر من هم اين يكي از بزرگ ترين مشكلات قفل هاي اينترنتي است .

و امير جان گفته بودند كه به نظرشون بهترين قفل قفل سخت افزاري است
به نظر من هم قفل سخت افزاري و تركيب با چند قفل ديگر بهترين گزينه است

در اخر سر اگر فكر ميكنيد باعث شدم كسي ازرده شده بگيد تا اصلاح كنم و همين كه پيشاپيش از اين دوستان معذرت ميخواهم

لينك پيوست

به اميد ديدار
آخ جون ! بالاخره اونی باید می اومد اومد !
سعید جان سلام ( خوب هستی ؟ )
بچه ها معرفی می کنم : آقا سعید گل ، مدیر بخش وی بی در پشین تولز ، کملا به نوع عملکرد وی بی آشنا ! یعنی قشنگ می دونه اونور تو اسمبلی چه خبره . سی++ کار .... خلاصه آخرشه ، قدرشو بدیونید ...
نقل قول: امير جان ميشه قفل رو شبيه ساري كرد منظورم قفل سخت افزاري
هم ميشه خروجي قفل رو و هم ميشه اطلاعاتي كه marvel_vcpp خان گفته بودند رو به برنامه خراند يعني اينكه اگر كسي برنامه رو با قفل اصلي داشته باشه ميتونه برنامه رو جوري تغيير بده كه درست كار كنه
بگذاريد يك مثال بزنم شما با قفل هاي كه مثلا روي انسيس و يا فلكس پي دي اي كار كرديد ؟
همشون از قفل هاي پرالل استفاده ميكنن ( منظورم اينكه اطلاعات رو از دستگاه هاي جانبي ميخونن ) كه بيشترشون بر اساس felxlm و يا Aladdin و .... كه همشون هش كننده دارن و تابع مخصوص و همچنين اطلاعات و.... كه بازم كرك شده اند
یا ابلفضل ! بیا ! قفل سخت افزاری هم کرک شد ... Amaze
نقل قول: اما هادي جان طبق گفته شما اگر من بيام و اين قسمت رو جوري تغيير بدم كه هميشه يك عدد كه جواب هش اون رو ميدونم برنامه بجاي اعداد تصادفي بسازه ( يعني بعد جنريت اعدا تصادفي بيام و اين اعداد رو با اعداد ي كه ميدونم تغيير بدم )و بعد هنگامي كه خروجي بر ميگرده با مديفاي برنامه اصلي جواب هش شده عددي رو كه ميدونم بجاي عدد خروجي قفل قرار بدم ايا برنامه كلك نميخوره ؟
چه جالب ! نمی دونستم همچین کاری هم میشه کرد ... هادی جان می بینی ؟ به این میگن کرکر ...

نقل قول: من هم مثل ha_60 هیچ دلیلی برای استفاده از قفل اینترنتی نمیبینم ...
ایضا من ...
saeedsmk نوشته است:....بلكه برنامكه اي بسازيد كه در صورت گرفتن ورودي a ورودي را كه در ديتا بيس داره و جواب قفل به برنامه است رو بديد
...اما هادي جان طبق گفته شما اگر من بيام و اين قسمت رو جوري تغيير بدم كه هميشه يك عدد كه جواب هش اون رو ميدونم برنامه بجاي اعداد تصادفي بسازه ( يعني بعد جنريت اعدا تصادفي بيام و اين اعداد رو با اعداد ي كه ميدونم تغيير بدم )و بعد هنگامي كه خروجي بر ميگرده با مديفاي برنامه اصلي جواب هش شده عددي رو كه ميدونم بجاي عدد خروجي قفل قرار بدم ايا برنامه كلك نميخوره ؟
روش ديتابيس با همن 4 تا متغيري كه من استفاده كردم 15 گيگ حجم مي گيره اگه فكر مي كنيد كمه تا زيادترش كنمWink
ولي روش تغيير ورودي هم مي شه ولي چند تا مشكل داره اولا شما بايد محل توليد اعداد تصادفي رو پيدا كنيد كه به صورت كاملا مخلوط با كد هاي ديگست و حتي تركيب شده با اونها و بعد بايد برنامه رو طوري تغيير بديد كه به جاي اون اعداد رندم اعداد ثابت رو جاي گزين كنه هم براي تابع قفل و هم تابع برنامه نبايد تعداد بايتهاي اين عمل بيشتر از بايتهاي اصلي برنامه باشه وگرنه تمام jmp ها بهم مي ريزه و همين سختي توي تمامي يه مراحل هم هست و يادتون باشه با زبان اسمبلي هم سروكار داريم مثلا جواب اون هش رو بايد بدونيد يه درايور بنويسيد شبيه به درايورمن كه اون جواب رو برگردونه و ...
البته روشهاي ديگه اي هم هست مثلا برنامه نويس مي تونه يه عدد تو قفل بنويسه و بخونه يا از امكانات ديگه استفاده كنه كه فهميدنش براي شما راحت نباشه يا مي تونه از ChekSum استفاده كنه و ...
و يه چيز ديگه من معتقد نيستم كه غير قابل كرك كردن ولي كرك كردنش اين قدر سخت هست كه نوشتن برنامه راحت تره
این یه واقعیته قفل سخت افزاری هم مثل همه قفل ها قابل کرک شدنه.
اما اگر قفلش قفل باشه و برنامه نویس هم برنامه نویس باشه میتونه کاری کنه که کرکر پشیمون بشه. به نظر من یه برنامه نویس میتونه با استفاده از روش های ساده کار کرکر را سخت کنه.
یه روش ساده که می تونه خیلی مفید باشه اینه که در قسمت های مختلف برنامه مثلا هنگام باز شدن فرم ها،کلیک دکمه هاو...یک عدد تصادفی تولید کرده و با عدد مشخصی مقایسه کنید. اگر نتیجه True بود قفل رو چک کنید. با این روش کرکر نمی تونه نتیجه رو با یه عدد ثابت مساوی قرار بده و سرعت برنامه هم کم نمیشه چون قفل به صورت تصادفی چک میشه .
نکته های ریز دیگه ای هم هست مثلا هیچ وقت روتین های چک قفل را در تابع قرار ندید و هر جا لازم بود کل روتین ها رو بنویسید. همین طور عملیات چک قفل رو تو Timer قرار ندید چون پیدا کردن و حذف کردن تابع و Timer برای کرکر ها خیلی آسونه.
قرار دادن اطلاعات لازم برای اجرای برنامه در قفل هم روش خیلی خوبیه. مثلا یه برنامه که قرار به بانک اطلاعاتی وصل بشه اسم database و password رو از رو قفل بخونه.
در پایان هم میتونید با exe encryption هایی که تو بازار هست exe رو protect کنید. با استفاده از این روش ها امکان داره باز هم کرک بشه اما مطمئنا خیلی سخت خواهد شد.
سلام
خوب هستيد
نقل قول: سعید جان سلام ( خوب هستی ؟ )
سلام امير جان مرسي
نقل قول: یا ابلفضل ! بیا ! قفل سخت افزاری هم کرک شد ...

اره شدنيه به اون لينكي دادم يك سري بزني اطلاعات كامل تري رو ميتوني بگيري
http://www.woodmann.com/crackz/Dongles.htm

نميدونم اين قسمت چرا رفته توي نقل قول دوباره ميزارمش
منظورم اينكه شما ميتوني به فايل اگزه اي كه هر تابعي و يا هر اطلاعان و ... رو اضافه كني ( كار سختيه ) و ميتونه اين اطلاعات چيز هاي باشه كه برنامه اصلي هنگام ارتباط با قفل از قفل ميگيره و .....
شبيه سازي كردن نه اينكه شما بياد و برنامه اي كه توي قفله ( و همون طوري كه گفتيد حدس زدنش سخته و بسار مشكل و تقريبا محاله ) رو دوباره بنويسيد بلكه برنامه اي بسازيد كه در صورت گرفتن ورودي a ورودي را كه در ديتا بيس داره و جواب قفل به برنامه است رو بديد
نميدونم تونستم منظورم رو برسانم يا نه

هادي جان شما هم خوب هستيد

نقل قول: روش ديتابيس با همن 4 تا متغيري كه من استفاده كردم 15 گيگ حجم مي گيره اگه فكر مي كنيد كمه تا زيادترش كنم

نه حجمش خوبه اما منظورتون رو نفهميدم يعني اين اطلاعات روي قفله ؟

نقل قول: ولي روش تغيير ورودي هم مي شه ولي چند تا مشكل داره اولا شما بايد محل توليد اعداد تصادفي رو پيدا كنيد كه به صورت كاملا مخلوط با كد ....

ولي شدنه اين طور نيست ؟

نقل قول: به جاي اون اعداد رندم اعداد ثابت رو جاي گزين كنه هم براي تابع قفل و هم تابع برنامه نبايد تعداد بايتهاي اين عمل بيشتر از بايتهاي اصلي برنامه باشه وگرنه تمام jmp ها بهم مي ريزه و همين سختي توي تمامي يه مراحل هم هست و يادتون باشه با زبان اسمبلي هم سروكار داريم مثلا جواب اون هش رو بايد بدونيد يه درايور بنويسيد شبيه به درايورمن كه اون جواب رو برگردونه و ...

جايگزين كردن كه كار سختي نيست . براي اضافه كردن يك كد به برنامه كامپايل شده روش هاي زيادي است مثل اضافه كردن يك سكشن جديد و بعد ارجا به كد هاي اين سكشن  يعني چند خط كد رو از توي برنامه ياداشت ميكنيم و بعد از پرش به محل مقصد و تغيير و يا اضافه كردن كد مربوطه كد هاي كه برداشتيم جايگزين ميكنيم  و دوباره پرش به جاي اصلي با اين روش بايتي توي بدنه كد اصلي اضافه نميشه تا جامپها تغيير كنن براي اينكه زياد با اسمبلي سر و كار نداشته باشيم ميتونيم در حالت ان لاين dll به برنامه اضافه كنيم كه اين كار رو بكنه و ديگه احتياج نيست با زبانهاي سطح پايين ( ماشين ) كار كنيم و ميتوني از سي و.... استفاده كنيم .

اگه خواستيد مقاله اي بنويسم كه اين كار رو توش انجام داده باشم

نقل قول: البته روشهاي ديگه اي هم هست مثلا برنامه نويس مي تونه يه عدد تو قفل بنويسه و بخونه يا از امكانات ديگه استفاده كنه كه فهميدنش براي شما راحت نباشه يا مي تونه از ChekSum استفاده كنه و ...

اگر اين كار رو بكنه بازم ميشه فهميد اين عدد چي بايد باشه چون قفل اصلي رو همانطور كه گفتم داره پس ميتونه با تريس اين عدد رو بدست بياره اين روش در واقعه همون ديتا هايي كه توي قفله
و در مورد چك سام هم به راحتي ميشه تغيير داد

در كل نميگم كه هر كسي ميتونه اين كار رو بكنه دارم ميگم كركر ها ميتونن نه نو آموري مثل من . براي من اين كارها سخته و احتمال شكست خيلي زياده .
بحث اصلي اينكه ايا ميشه اين قفل رو كرك كرد . بر اساس اطلاعاتي كه من دارم بله ميشه .اما كي ميتونه اين خودش برميگره به تجربه و سواد شخص
Rolleyes

marvel_vcpp خوب هستيد ؟
نقل قول: یه روش ساده که می تونه خیلی مفید باشه اینه که در قسمت های مختلف برنامه مثلا هنگام باز شدن فرم ها،کلیک دکمه هاو...یک عدد تصادفی تولید کرده و با عدد مشخصی مقایسه کنید. اگر نتیجه True بود قفل رو چک کنید. با این روش کرکر نمی تونه نتیجه رو با یه عدد ثابت مساوی قرار بده و سرعت برنامه هم کم نمیشه چون قفل به صورت تصادفی چک میشه .

والا اينجا رو نفهميدم ميشه توضيح بديد ؟
اگر عدد تصادفي باشه ديگه برابر عدد مشخصي نيست ؟ چون تصادفيه
منظورتون اينكه اگر اين عدد تصادفي مثلا باقي مانده اش بر ايكس برابر 0 بود قفل چك بشه ؟
اگر اينطوره خوب كركر با تريس ميفهمه و اصلا كاري ميكنه كه هيچ وقت اين اتفاق نيفته در نتيجه اصلا قفل چك نميشه !

نقل قول: نکته های ریز دیگه ای هم هست مثلا هیچ وقت روتین های چک قفل را در تابع قرار ندید و هر جا لازم بود کل روتین ها رو بنویسید. همین طور عملیات چک قفل رو تو Timer قرار ندید چون پیدا کردن و حذف کردن تابع و Timer برای کرکر ها خیلی آسونه.

اگر از ابجكت تايمر استفاده بشه :
بله كاملا درسته اما اگر تايمر ها بصورت ران تايم ساخته بشن چي بار كركر ها ميتونن پيداشون كنن ؟
در ضمن چرا اسونه ؟ ميشه يك ذره بيشتر توضيح بديد Shy

در مورد اينكه چك كردن توي يك تابع نباشه :
خوب اين كاري كه شما ميگيد اگر انجام بشه باعث ميشه حجم برنامه زياد بشه و در بعضي از مواقع سرعت برنامه بياد پايين در ضمن اگر كركر يكي از اين چك كا رو پيدا كنه و بعد دوياره چك ديگري رو ببينه واين چك مثل قبليش باشه به يك سرچ ميتونه تمام چك كننده رو به راحتي پيدا كنه

نقل قول: در پایان هم میتونید با exe encryption هایی که تو بازار هست exe رو protect کنید

اين يكي فكر نمكنم زياد جالب باشه - چون تمام اين برنامه ها يك انتي دارن

اما براي به تاخيير انداختن كار كركر بله كاملا درسته

اميدوارم كمك كنه

نقل قول: marvel_vcpp خوب هستيد ؟
من خوبم .مرصیWink
نقل قول: اگر اينطوره خوب كركر با تريس ميفهمه و اصلا كاري ميكنه كه هيچ وقت اين اتفاق نيفته در نتيجه اصلا قفل چك نميشه !
دلیل اینکه من تاکید کردم  در قسمت های مختلف برنامه ، تولید و چک عدد تصادفی  انجام بشه این بود که کرکر گیج بشه.
چون با این کار هر دفعه که کرکر برنامه رو trace  می کنه به یه جای خاص هدایت میشه. مثلا دفعه اولی که فرم نمایش داده میشه عدد تصادفی ایجاد شده با عدد مورد نظر ما برابر نیست و قفل چک نمیشه همین طور ادامه میده تا به چک بعدی میرسه و تشخیص میده اینجا  قفل چک میشه و تمام دستورات اون قسمت رو nop می کنه و همین طور ادامه میده تا جایی که دیگه چک قفل رو نمیبینه .حالا تغییراتی که داده رو save می کنه و exe جدید ایجاد میشه.
اما با اجرای exe امکان داره دفعه اولی که فرم نمایش داده میشه  عدد تصادفی ایجاد شده با عدد مورد نظر ما برابر شده و قفل چک بشه.حالا سعی میکنه یه بار دیگه trace کنه این بار هم دوباره فقط تعدادی از روتین های چک قفل رو پیدا میکنه و امکان اینکه تمام روتین ها با یک بار trace کردن پیدا و حذف بشن خیلی کمه و حتی غیر ممکنه . اینجاست که اگر همه روتین های چک قفل در یک تابع باشه با پیدا کردن آدرس تابع و جایی که تابع call شده همه چیز برای کرکر مهیاست . اما اگه از تابع استفاده نشده باشه و هر دفعه مقادیر خاصی از قفل چک بشه دیگه دستورات assembly  مربوط به چک قفل مشابه نیستند و پیدا کردن اونها آسون نیست.  
نقل قول: در ضمن چرا اسونه ؟ ميشه يك ذره بيشتر توضيح بديد.
بعضی از Debugger ها لیست تمام window message ها رو نمایش میدن . و با یک کلیک کرکر رو به آدرس شروع اون message میبرن.  اگر روتین چک قفل شما داخل یک تایمر باشه کرکر به راحتی یک بار محتویات onTimer را حذف می کنه و برنامه زمان Set شدن تایمر کار خاصی انجام نمیده و قفل شما هیچ وقت چک نمیشه.
نقل قول: خوب اين كاري كه شما ميگيد اگر انجام بشه باعث ميشه حجم برنامه زياد بشه و در بعضي از مواقع سرعت برنامه بياد پايين
اتفاقا این کار سرعت رو افزایش می ده چون Compiler وقتی به فراخوانی یک تابع میرسه باید به یه آدرسی از حافظه رجوع کنه و بعد دستورات مربوطه رو اجرا کنه .
در مورد حجم برنامه حق با شماست اما به نظر من با توجه به مزیت هایی که این کار داره می تونیم از این مشکل صرف نظر کنیم.
سلام خوب هستيد
مرسي از توضيحتون در مورد ويندوز چايلدها - ميشه يك دون از اين ديباگر ها رو معرفي كنيد - فكر كنم اين ديباگر ها از نوع win32 باشن نه

در مورد تايمر و اعدا تصادفي :

خوب روش شما جالبه اما اگر كركري واقعا كركر باشه هميشه فقط با تابع چك كار نداره كدهاي كه باعث اجرا اون چك ميشه رو هم چك ميكنه در اين صورت به راحتي قسمت چك كردن قبل از كد رو پيدا ميكنه

در ضمن درست كدها يكي نيستند توي اسمبلي اما شبيه هستند پس ميشه پيداشون كرد

در مورد سرعت بله درسته كه كامپايلر يك كار رو كمتر انجام ميده اما توي محيط عمومي (يعني آدرس دهي وسيع تر) باريد اختصاص كلمه ها  و متغير ها و..... رو انجام بده كه در بعضي از اوقات بعلت زياد شدن استيك و ديتا سكشن و ... باعث كندي برنامه ميشه
مخصوصا توي زبانهاي كه ميتوان  فايل اجرايي را حالت پي كد توليد نمود  ( مثل برنامه هاي نوشته شده با وي بي و فايل اجرايي كامپايل شده در حالت پي كد ) اين مشخصه معلوم تره

در پيوست كد هاي رو كه با وي بي نوشتم رو ميبينيد همانطور كه اگر تست كنيد ميبيند اوني كه فانكشن داره سريعتره بصورت ميانگين 5.98 ثانيه طول ميكشه اما اوني كه كدها تكرار شدند 6.80 ثانيه البته روي كامپوتر من ممكنه توي كامپوتر شما فرق كنه .

نقل قول: خوب روش شما جالبه اما اگر كركري واقعا كركر باشه هميشه فقط از با تابع چك كار نداره كدهاي كه باعث اجرا اون چك ميشه رو هم چك ميكنه در اين صورت به راحتي قسمت چك كردن قبل از كد رو پيدا ميكنه
خوب این واضحه که اگر کرکر خیلی قوی باشه هر کاری می تونه بکنه. هدف من از توضیح این روش ها این بود که  حداقل جلوی کرک برنامه هامون بدست کرکر های آماتور رو بگیریم و کار رو برای کرکر های حرفه ای سخت تر کنیم.  
در ضمن روش استفاده از عدد تصادفی یه روش ساده است. برای امنیت بیشتر می توننید همه جا برای چک قفل از عدد تصادفی استفاده نکنید. مثلا اگر کاربر تو یه Combo Box ایندکس خاصی رو انتخاب کرد ، یا اگه تو فیلد خاصی از database کلمه خاصی را وارد کرد قفل چک بشه.  
در رابطه با سرعت برنامه هم من exe هایی که شما گذاشته بودید رو، رو چند تا سیستم مختلف چک کردم که نتیجه ها متفاوت بود . روی 2 تا سیستم سرعت برنامه ای که تابع رو Call می کرد کمتر بود و روی یک سیستم برعکس. من یه exe ساده VC++  ساختم و این موضوع رو تست کردم . روی هر سه سیستم سرعت برنامه ای که که تابع رو Call می کرد کمتر بود. اما به طور کلی اینقدر این تفاوت سرعت ناچیزه( مخصوصا روی سیستم های جدید) که اصلا اینقدر جای بحث نداره.
حتی اگر گفته شما درست باشه بار هم با توجه به امکانات امنیتی که در اختیار ما قرار می ده استفاده از این روش ارزش داره. و فکر نمی کنم با توجه به بالا رفتن سرعت سیستم ها، سرعت اجرای برنامه تفاوت محسوسی داشته باشه. با این حال من حتما راجع به این موضوع تحقیق می کنم( البته نه برای این مورد ، فقط برای بیشتر شدن اطلاعات ) و نتیجه رو حتما بهت خبر میدم.

نقل قول: نه حجمش خوبه اما منظورتون رو نفهميدم يعني اين اطلاعات روي قفله ؟
نه روي قفل نيست ولي شبيه سازي اون تابع داخل قفل در بيرون و بدون داشتن كدهاي تابع اين قدر فضا نياز داره (تمام ورودي هاي ممكن رو بديم و خروجي هارو ذخيره كنيم)
بحث كرك شدن هر چيزي قابل كرك هست ولي آيا ارزشش رو هم داره نوشتن برنامه اصلي راحت تره يا كرك كردنش ؟
اون تابع هم توي تابع نباشه بهتره و بين كدهاي برنامه بايد باشه و نبايد هم اگه چند جا استفاده مي شه شبيه به هم باشه
براي افزايش حجم هم 1 كيلو بايت و يك ميلي ثانيه چيزي نيست كه مهم باشه
از تمامی اقایون کرکر دعوت میشود که در صورت امکان و توان این برنامه قفل ساز را trial maker
قفل شکنی نمایند
البته منظور خود برنامه نیست بلکه قفلی که با این برنامه روی سایر برنامه ها مثل vb گذاشته میشود

قا اینم نسخه قفل دار یه برنامه
بفرمایید بشکنیدیش

برای اجرافایل زیر باید حتما باشد.

ye file ocx ham vase gofle ke to zip has

az inga downlaod konid

http://forum.iranvig.com/attachment.php?aid=233
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17