ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
سلام.
Atاز آقا سعید که منظور من رو واضح تر بیان کردند، بسیار متشکرم. من هم منظورم همین حرفهای آقا سعید بود.
در مورد قفل اینترنتی هم با نظر شما که گفته بودی exe در دست کرکر است، موافقم. چون دیدم حتی  Windows Activation و Windows Genune هم کرک شدند.
Coolضمنا من نمیدونم چرا شما همش برای کرک کردن، به اسمبلی فکر میکنید؟ همونطور که آقا سعید فرمودند، کرکر میاد اصلا برنامه را به راحتی در حالت Resource در VC++ باز میکنه، یا اینکه خودش یه برنامه کرک مینویسه.
ضمنا منظور من هم کرکر آماتور نبود، بلکه کافیه طرف اطلاعاتش مثل آقا سعید باشه، اما اهداف خرابکارانه داشته باشه. مثل اونی که موشک بالستیک و بمب هیدروژنی و... میسازه، اینجور افراد، آدم بی سواد که نیستن اما مرگ آور ترین وسایل را میسازند. وقتی چنین افرادی وجود دارند، دیگه تکلیف حرفه ای های کرک معلومه. کرکرها تازه کسی را هم به کام مرگ نمیفرستند.SadExclamation
اما در جنگ، کشور مقابل هم اگر قوی باشد مشکل ندارد مثلا آمریکا، در دوران حکومت کمونیستی چین، دولت آن کشور را به رسمیت نمیشناخت و تایوان را به عنوان چین ملی معرفی میکرد، اما چین پس از مدتی چنان قوی شد که نه تنها رسمیت یافت بلکه دارای حق وتو در سازمان ملل شد. و آمریکا هیچ وقت به چین یا روسیه گیر نمیده چون میدونه نمیتونه.Biggrin
شاعر میگوید:
رو قوی شو اگر راحت جهان طلبی           که در این جهان، ضعیف پا مال است

منظور این بود که اگر برنامه ما هم مثل روسیه و چین قدرت داشته باشد، چون آمریکایی(کرکرهای حرفه ای) هم نمیتواند به آن چنگ اندازی کند.Tongue

توجه داشته باشید که هر کس دیگران را دست کم بگیرد، شکست میخورد. پس کرکرها را دست کم نگیریم.Exclamation
فعلا بای.Smile
کسی از این قفل USB که توی تلویزیون معرفی می کنه .
خبری . یا توضیحی نداره ؟!
مال شرکت نوین افزاره.

احتمالا نویسنده های این خبر 1-2 سالی خواب تشریف داشتند و شرکت هایی که قبلا این کار رو کردند رو ندیدند. جالب اینجاست که نوشتن :

نقل قول: اولین قفل سخت افزاری USB با الگوریتم رمزنگاری 128 بیتی AESبرای نخستین بار در کشور وجهان طراحی وساخته شد.
BiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrinBiggrin

مثلا قفل Rainbow حداقل 1 ساله که تو ایران داره فروش میره
سلام بچه ها. چرا سرد شدینQuestionSad
بابا تازه اول راه بودیم. میخواستیم بیایم بگیم برنامه های نمونه خودتون رو بگذارید تا کرک بشن بعد روی آنها بحث کنیم. چی شد پسQuestionSad
Exclamation هر کس در وسط بازی، بازی رو رها کند، در هر صورت بازنده است. Exclamation
لطفا دوباره استارت رو بزنید و تا دیر نشده، به جاده اصلی برگردید.
فعلا بای.At
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان
انگار هر بار که این بحث شروع میشه
به یه جای خاصی که می رسه متوقف میشه
ولی امیدوارم ایندفعه بهتر از دفعات قبل باشه

.
.
.

من تازه این تاپیک رو دیدم و یه نگاه اجمالی بهش داشتم
و بنا به درخواست امیرخان یک فایل برای کرک می زارم

(البته من حرفه ای نیستم ولی خوب فکر می کنم ارزشش رو داشته باشه که یه نگاهی بهش بندازید  :cool: )

با تشکر  (;
از آقا امین بسیار متشکرم که شروع کننده این مرحله از رزمایش بودید. امیدوارم که در این مرحله با کمک سایر دوستان، بر دشمن فرضی غلبه کنیم.Biggrin(بتوانیم روی بحثهای تاکتیکی کرک و جلوگیری از آن بحث و تبادل نظر نماییم).At
با تشکرSmile
ستاد فرماندهی لشگر ضد کرکWinkBiggrin
سلام
خوب هستید
امین جان برنامه تان خیلی خوب بود .
اما هنوز جا داره. قبلا زیاد در این مورد بحث شده بهتر این بحث ها هم بخونی خیلی کمکت میکنه .
امین جان فقط 5 دقیقه وقت گرفت که  خیلی خوبه برنامه ای که شما نوشته اید در برابر برنامه ای که در ضمینه قفل نوشته بودم خیلی خیلی بهتر و کامل تره
اگه خواستید بگید تا نحوه شکستن قفل برنامتون رو بگم
این پچر رو که روی برنامه اعمال کنید بعد وقتی کلید تایید رو بزنید سریال برنامه رو میده  
-------------------------  
امیرجان نمیدونم اینجا میشه به جا های دیگه رفرنش داد یا نه منظورم معرفی تاپیک توی فروم های دیگر.

به امید دیدار  
نقل قول: میرجان نمیدونم اینجا میشه به جا های دیگه رفرنش داد یا نه منظورم معرفی تاپیک توی فروم های دیگر.
چرا نشه ؟، میشه . Wink
سلام بچه ها.
خوبه، بالاخره راه افتادید.
اما خوب روی قفلهای همدیگه و نحوه شکستنشون بحث کنید و نظر و راهکار و ابتکار و... بدهید. اصل کار این است.
متشکرم.
سلام
خوب هستيد
توس اين تاپيك در مورد كرك و قفل ها بحث شده يه سري بزنيد بد نيست
http://forum.persiantools.com/t25680.html
حالا در مورد مشكلات اين برنامه :
1- نشان دادن يك مسيج عدم درست بودن
2- استفاده از = براي چك كردن دو متغير 1-پسورد وارد شده و 2-پسورد اصلي
و....

اميدوارم كمك كنه

صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17