ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
mbkxp نوشته است:[size=medium][align=justify][color=blue]
با سلام این برنامه رو میزارم کرک بفرمایید
انشا.. اجرکم عند... محفوظ
در ضمن مارا در جریان لحظه به لحظه کار قرار بدید.
روش رو هم برای همه بگید . اجازه صادر شد
کمتر از یک دقیقه  ):
دوست عزیزم در کرک شما مراحل 3و 5 انجام نشده
بیشتر سعی کنید
من هم میدونستم بعضی قسمت ها ضعیف هست به خاطر همین 6 مرحله گذاشتم باید هر 6 مرحله پیغام OK (به پیغام برنامه توجه زیاده نکن گه گفته
کرک شده   ...

.Clap
درضمن ممنون میشم راه همون هایی هم که انجام شد بگین
شرمنده دوباره دانلود کنید ...
با تشکر از امیر خان
این سورس برنامه رو اینجا میزارم روش کار کنید
البته باید بگم که خودم هم زیاد روش کار نکردم و یه چیزه ساده واسه شروع بود که چون قدرت برنامه نویسیه شمارو دیدم حتما یک چیز قوی تر میزارم
دارم روش کارمیکنم تا چند روز دیگه انشا...

از اقا امیرم ممنون
دستت درست
سلام.
بچه ها شما که فقط فایل CrackMe رو میگذارید و بعد هم فایل کرک رو. هدف اینجا کرک کردن در 3 دقیقه یا 5 دقیقه نیست. بلکه یاد گیری روش جلوگیری از کرک تا حد ممکن است. پس لطفا وقتی برنامه رو میگذارید و کرک میکنید. پس از کرک توضیح هم همین جا بدید که چجوری قفل داشت؟ چجوری کرک شد؟ و چجوری میشه جلوی این روش که کرک شد رو گرفت؟ و ایرادات برنامه توی کجاست که کرک میشه؟ بعد برنامه نویس میاد جلوی این روش کرک رو میگیره بعد دوباره کرکر از یه روش دیگه کرک میکنه. و سپس دوباره همان سؤالات بالا روش بحث میشه تا اینکه برنامه تقریبا به مرحله کمال برسه. و بشه انواع روشهای کرک و ضد کرک رو یاد گرفت.
هدف یاد گیری است نه اجرا
متشکرم.
بله دیگه امیر جان قرار شد فیلم کرک رو اینجا بده واسه دانلود.به همراه توضیح
البته خداکنه فشرده باشه با حداقل حجم ممکن
نقل قول: پس از کرک توضیح هم همین جا بدید که چجوری قفل داشت؟ چجوری کرک شد؟ و چجوری میشه جلوی این روش که کرک شد رو گرفت؟ و ایرادات برنامه توی کجاست که کرک میشه؟
بله ، کاملا حق با شماست ، کوتاهی از بنده بودShy
خوب ، از اولین ایرادات این نمونه ، آشکار بودن تمام پیغام های درون برنامه هستش که کامل راه و چاه رو میده دست کرکر . پس بهتر پیغام ها رو به نحوی انکریپت کنیم .
دومین ایراد باز همون استفاده از مساوی برای چک کردن رمز هستش.

اینام فیلم هایی از نحوه کرک این فایل با Olly Debugger هستند ،
- حجم : 3.15 MB (شرمنده از این کوچیکتر نشد)
http://techmix.persiangig.com/video/tst_...film_1.zip
- حجم : 745 KB
http://techmix.persiangig.com/video/tst_...film_2.zip
بسیار خوب من یک فایل دیگه کرک میزارم که ببینم شیوه این با قبلی ایا در کرک کردنش خللی ایجاد میکنه یا نه؟
البته باید بگم یک پروژه اصلی دارم که نتایج اینها روی اون موثر هست و آن رو وقتی میزارم که دیگه بدونم به نظر خودم هیچ ایرادی نداره!!!
در ضمن در این فایل تازه که میزارم هم از تکنیک == برای شرط استفاده شده!
حالا بعدا یک کاریش میکنم
در ضمن این فایل یک فرق دیگه ای هم با بقیه داره که فکر کنم کرکر محترم خودش بفهمه ! شاید این فرق باعث بشه که کرک سخت تر بشه
درضمن روش کد کردن پیغام چطوره ؟ میشه کوچلو توضیح بدین ؟!
سلام دوباره
امیر خان فیلم رو دیدم.
خوب بود فقط اگر بتونی کیفیت فیلم و همچنین رزولیشنو کم کنی سایز فایل کمتر میشه که از برنامه قابل تنظیم هست
در ضمن اگر صدا روش باشه (توضیحات مختصر) هرچند با کیفیت پایین خیلی بهتره !
که با کم کردن کیفیت فیلم میشه صدا رو داشت که شاید تقریبا حجم همینقدر بشه دوباره
خوب ولی با توضیحاته هست عوضش
کیفیت صدا هم قابل تنظیمه حد اقل خوبه واسیه اینطور کارا
ممنون
mbkxp نوشته است:بسیار خوب من یک فایل دیگه کرک میزارم که ببینم شیوه این با قبلی ایا در کرک کردنش خللی ایجاد میکنه یا نه؟
البته باید بگم یک پروژه اصلی دارم که نتایج اینها روی اون موثر هست و آن رو وقتی میزارم که دیگه بدونم به نظر خودم هیچ ایرادی نداره!!!
در ضمن در این فایل تازه که میزارم هم از تکنیک == برای شرط استفاده شده!
حالا بعدا یک کاریش میکنم
در ضمن این فایل یک فرق دیگه ای هم با بقیه داره که فکر کنم کرکر محترم خودش بفهمه ! شاید این فرق باعث بشه که کرک سخت تر بشه
درضمن روش کد کردن پیغام چطوره ؟ میشه کوچلو توضیح بدین ؟!
الان عجله دارم ، میام توضیح میدم ...
ای ول بابا این که هرچی میزاریم کرک میکنه!!!!
منتظر توضیحات هستم !
راستی نگفتی این و چند ثانیا ای کرک کردی هه هه هه ...
(واسه خنده گفتم )
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17