ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
نقل قول: امیر جان شما گفته بودید لینک WindowsLiveOneCare رو بدم.
اول توضیح بدم که بد نیست تاپیک کرک WindowsLiveOneCare رو که مال خودمه و توی همین بخش کرک گذاشتمش بخونید تا درباره این برنامه اطلاعاتی بدست بیارید. دوم اینکه این برنامه بطور مستقیم قابل دانلود نیست ولی از طریق قسمت Lastest Releases در صفحه اول سایت مایکروسافت و کلیک روی لینک Windows Live OneCare: Download the free trial today
و همچنین این لینک به صفحه مربوطه میروید: http://g.msn.com/mh_mshp/98765?0F710D89&...071MUS1601
تشکر ، رفتم دانلود کنم ، پسورد میل هات ام یادم رفته بود ، اومدن ریستش کنم ، IE یهو بسته شد !Amazeحالا باز برم باهاش کلنجار برم .
نقل قول: ضمنا امیر جان، لطفا اون برنامه دیباگرتو Upload کن.
دوستان زحمتشو کشیدن ...
نقل قول: ضمنا این هم یه برنامه من با VB هست که خیلی سادس اما یه تفاوت کوچولو داره. بزودی برنامه هایی با Vb .Net هم میگذارم. لطفا بررسی کنید.
بله بررسی شد . تفاوتش این بود که به صورت PCode کامپایل شده بود . اما ... قربونت برم ما این همه فایل کرک کردیم ، دو تا فیل گذاشتیم ، توشون دقیقا به ضعف = اشاره کردیم که شما باز از مساوی برای درست بودن کد استفاده کنی ؟ درسته پی کد کار کرک رو سخت می کنه . اما ما میخواییم تکنیک های غلطی که به کار میبردیم رو سرو سامون بدیم و به یه روش ایده آل برسیم . مهم تکنیک هست ! دیگه واقعا نمی دونم چه جوری بگم ، از اول این تاپیک دارم میگم . آقا روش ، متد ، تکنیک ... هر چی اسمشو میزارید . دیگه نمی دونم چی بگم . این تاپیک داره کاملا از هدف خودشو منحرف میشه ، داره کشیده به آموزش کرک و ... . تو رو خدا اولین پست این تاپیک رو یه بار دیگه بخونید . به اینجا قرار بود برسیم ؟ این طوری بخواد پیش بره من یکی نیستم ...
... در هر حال ، برای Pcode هم دیباگر وجود داره :
[attachment=304]
[attachment=305]
نقل قول: راستی امیر جان نگفتی چجوری میشه لینک اینجا رو توی امضای خودم بدم؟
از منوی فروم ، روی "کنترول پانل کاربر" کلیک کنید و از منوی سمت چپ ( یا احتمالا راست ) روی "تغییر امضا" کلیک کنید ....
نقل قول: به نظر من مهمتر از رقابت تعداد محدودی از بچه های سایت، اینه که همه به هم کمک کنن سطح همه بچه های سایت بالا تر بره.
اشتباه شما و چند تا از بچه ها که دارن تو همین تاپیک فعالیت می کنن ، همینه . اصلا رقابت مطرح نیست ! این که جناب میسم خان یه کرک می مینویسن ، کرک میشه ، این نیست که حالا کرکر می خواسته حال میسم رو بگیره . یا مثلا مسابقه اس . نه آقا جان . کرک میشه ، اشکالات گفته میشه ، و برنامه باز نویسی میشه ، همین طور الا آخر .Smile
حال باز با این اوصاف اگر میخواین راجع به کرک بیشتر بدونید google بهترین منبع هستش.
نقل قول: خود شما آقای مهندس علاوه بر اینکه این حرفها رو میزنی خوب توی تاپیک شرکت کن و به دیگرون هم خبر بده.
دقیقا . شرط شرکت توی این بحث این نیست که شما کرک بدونید . ( اگر بدونید کمکتون می کنه . ) شرکت کردن توی این بحث یعنی اینکه روی تکنیک های قفل گذاری بحث بشه و نهایتا به یه روش ایده آل برسیم .
نقل قول: ضمنا اون پچ دوم بعد از اینکه فایل رو پچ میکنه موقعی که سریال الکی می دی و تایید می کنه
برنامه قاطی می کنه.(البته رو دستگاه من اینجوری رو دستگاه بقیه نمیدونم)
آره مال منم همین طوری میشه ، فکر کنم یه ایراد کوچولو داره ..
نقل قول: راستی امیرخان برنامه dll ما بکجا رسید !!!
اینم کرک نمونه شما .
[attachment=306]
سلام خوب هستيد
به دوست عزيزمون كه تازه وارد بحث شدند سلام و خير مقدم ميگم
مهندس جان حرف هاي شما متين .
توي اينترنت شما بهترين اموزگار رو داريد يعني سرچ انجين google شما توس گوگل دنبال يكسري كلمات مثل crack tutorial newbie  بگرديد مقاله زيادي رو پيدا ميكنيد
اما مقاله فارسي هم زياده كه توي همون گوگل يافت ميشه  
مثلا http://forum.persiantools.com/t27876.html
و.....
در ضمن فكر كنم اگر كار ها راست و ريست بشه به احتمال زياد يك سايت تخصصي در اين زمينه راه اندازي بشه. خبري دستم رسيد خبر تونون ميكنم

ــــــــــــــــــــ
امير جان و امين جان راست ميگيد مشكل داره اخه سكشن رو نميدونم چرا خاصيتشو تغيير نميده  دوباره اپ كردم
ـــــــــــــــــــــ

امين جان اين استرينگ مشكوكه اگر نگاه كنيد توي سورس شما دوبار از اين استرنگ استفاده كرديد . يكي از اونها همراه تابع چك كنده است و .....

راستي شما توي pt تاپيك ديتكت كردن ديباگر ها توسط برنامه رو ديده يوديد؟

امين جان ميشه سورس فايل تون رو هم بگذاريد

به اميد ديدار مجدد

با سلام لینک مقاله + یک فیلم کرک از خودم رو اینجا آپ کردم
البته با اجازه امیر خان که این فیلم ساده رو از کار ایشون یاد گرفتم !
لطفا بعد از بازدید بگید که چطور بود ممنون !
در ضمن مقالات دیگه ای هم هست که کمی پیشرفته تره اونهارو هم بعدا میزارم
http://www.box.net/public/l9pbjzv09h
Wink
راستی امیر خان این dll که کرک کردین وقتی از فرم میریم بیرون و دوباره اجرا میکنیم نباید دوباره None نشون بده باید ثبت کنه تو ریجستری ویندوز
فکر کنم ناقصه هنوز
بعدش هم وقتی کرک شد دکمه ها از بین میرن روی فرم
؟؟!
نقل قول: راستی امیر خان این dll که کرک کردین وقتی از فرم میریم بیرون و دوباره اجرا میکنیم نباید دوباره None نشون بده باید ثبت کنه تو ریجستری ویندوز
فکر کنم ناقصه هنوز
بعدش هم وقتی کرک شد دکمه ها از بین میرن روی فرم
؟؟!
باشه بیشتر روش کار می کنم . ( آخه این dll با PECompact پک شده ، آنپک که میکنم ، کار باهاش تو دیباگر سخت میشه ، آدرس ها به هم میریزه . )
سلام
خوب هستيد
امير جان كدوم dll منظورتونه ؟
saeedsmk نوشته است:سلام
خوب هستيد
امير جان كدوم dll منظورتونه ؟
سلام عزیز ، خسته نباشی ، کرک رو دیدم ، خیلی ایول داری
dllتوی این هست : http://forum.iranvig.com/attachment.php?aid=300
-------------

راستی کسی از بچه این مثالی که تو این پست گذاشتم دید ؟ نظری ندارید ؟
http://forum.iranvig.com/showthread.php?...3#pid30873
amirjan سلام.
نقل قول: شرط شرکت توی این بحث این نیست که شما کرک بدونید

ولی مثل اینکه همین طوره چون هیچ کس سوال من رو جواب نداد.

نقل قول: من وقتی یه exe دلفی رو با olly باز می کنم به راحتی میتونم کلیک دکمه و window message های دیگه رو به دست بگیرم. مثلا به کدی که داخل کلیک یک دکمه نوشته شده دسترسی دارم. اما exe های Visual c,visual Basic فرق میکنند . لطفا اگر با این موضوع برخورد کرده ای مرا راهنمایی کن.
این exe رو هم تست کنید.
نقل قول: ولی مثل اینکه همین طوره چون هیچ کس سوال من رو جواب نداد.
متوجه نمی شم ! یعنی چون جواب نگرفتید ، برای شرکت توی این بحث باید کرک بلد باشید !؟ اگر سوالتون درباره تکنیک قفل سازی بود ، مطمئن باشید زود جواب می گرفتید . شما داری سوال کرک می کنی !
نقل قول: من وقتی یه exe دلفی رو با olly باز می کنم به راحتی میتونم کلیک دکمه و window message های دیگه رو به دست بگیرم.
برای کلیک دکمه ها ( برای برنامه های وی بی ) یا باید طبق تجربه محل دقیقشو بدست بیاری یا اینکه از پلاگین استفاده کنی ( اتچ کردم ) و window message ها هم باید توی text refrences دنبالش بگردی . یعنی خلاصه یه کم سخت تر نسبت به دلفی.
ازت ممنونم
لطفا وقت کردی یه نگاهی به exe ای که برای crack گذاشتم بنداز.

با سلام خدمت بروبچ
از اقا امیر یا سعید خان یا هرکی مه با برنامه ollydbg ver 1.10  کار کردن
خواهشمندم یک آموزش در حد ابتدایی یا متوسط بزارن اینجا
چون همونطور که میگید ما میخواهیم کرک یاد بگیریم و لازمش هم اشنایی با این برنامه جالب و پیچیده هست
!
پس حتما یک فکری بکنید
من خودم 1 هفته باهاش ور رفتم شاید بیشتر از 20 ساعت ولی اگر کسی توضیح نده واقعا سخته کار باهاش
در ضمن من یک نسخا از این رو دانلود کردم که بهینه شده برای کرک هست با حجم rar 2.5 MB و آزاد !13MB
که خیلی دنگ و فنگش از حالت عادی بیشتره و 20 یا 30 تا  plugin داره
اگر خواستین میزارم (خیلی سخت گیرش آآوردم)

با تشکر
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17