ايران ويج

نسخه‌ی کامل: فراخوان بزرگ: برطرف کردن خطر نبود Copyright
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
به نام خدا
سلام به همگي.
يك مسئله بسيار مهم و استراتژيك: همانگونه همه شما مستحضريد، در ميهن عزيزمان ايران، خبري از قوانين حمايت از حقوق مالكيت معنوي يا همان Copyright نيست، و از آنجايي كه شاعر ميگويد: " نخارد كس اندر جهان پشت من             به غمخوارگي جز سر انگشت من" نميتوان منتظر نشست تا آقايان در قواي سه گانه فكري به حال اين موضوع بكنند يا اينكه معجزه اي نازل شود. پس بايد خودمان دست به كار شويم و اين قانون را به مرحله اجرا درآوريم. البته نه اينكه به ترفند زور متوسل شويم، بلكه به روش كامپيوتري با اين معضل مهم خودمان مبارزه ميكنيم.
يادآور ميشوم كه در صورت اجرا نشدن اين قانون، ديگر شاهكارهاي با مزه يا بي مزه برنامه نويسي كه در اينجا وجود دارد تقريبا بي خاصيت خواهد شد. بنابراين بياييد كمي به خودمان بياييم و ابتدا به فكر برطرف كردن قطعي اين معضل برآييم سپس شاهكارهاي برنامه نويسي را انجام دهيم. البته، تاکنون کارهایی در این رابطه شده، اما فایده ای نداشته است.
درخواست:از مدير سايت تقاضا ميكنم يك بخش در زير مجموعه بخش هك و كرك، در سايت و فروم ايجاد شود تا بحثهاي اين موضوع در آن شكل گيرد و برنامه ها ارائه شود.

راه حلهاي پيشنهادي:
1- فعال سازي اينترنتي: مانند روشي كه Windows Genune پياده ميكند و يا اينكه به محض اتصال به اينترنت، برنامه بطور خودكار به سرور متصل شده و اصلي بودن آن مشخص شود.
2- قفل CD و DVD: جلوگيري قطعي از رايت غير مجاز CD يا DVD
3- Active كردن برنامه از طريق تماس تلفني خودكار با Server مركزي(منظور، صحبت كردن User با شخص يا كامپيوتر نيست)
4- جلوگيري از نصب غير مجاز برنامه غير اصلي
5- قفل سخت افزاري: به همراه برنامه يك Ic بدهيم كه براي هر Cd يك قفل روي آن باشد و تا زماني كه Ic به كامپيوتر متصل است برنامه فعال باشد.
و روشهايي كه شما پيشنهاد ميكنيد...

توصيه ها:

1- برنامه هايي توسط افراد نوشته شود كه قفلهايي روي آن قرار داده شده(قفلي كه خودشان برنامه نويسي كرده اند) و ساير افراد بيايند آن را كرك كنند. سپس فردي كه قفل گذارنده در باره نحوه قفل گذاري و كركر درباره نحوه كرك توضيح دهد و با كمك پيشنهادات ساير افراد قفل را بهينه سازي كرده و كراكر ها سعي در شكستن آن ميكنند و اين روند آنقدر ادامه ميابد تا قفل به كيفيت مطلوب برسد.
نكته: لازم نيست برنامه خاصي باشد. برنامه Hello World هم قبول است. چون هدف قفل آن است.

نکته2: زبان برنامه نویسی ملاک نیست، مهم عملکرد برنامه است.

2- ابتدا روي روشهاي مختلف مانند اينترنت، قفل Cd و... بحث شود و مزيتها و عيبهاي هريك بررسي شود سپس روشهاي برتر انتخاب شوند.

3- پس از انتخاب روش برتر به سراغ برنامه نويسي برويم و هركس با هر زبان برنامه نويسي ممكن قفل مورد نظر را بسازد و آن را به بحث بگذارد.

4- لطفا از برنامه هایی مثل CCLock استفاده نشود، چون این گونه برنامه ها اگر میتوانستند، اول از خودشان و دوم از برنامه هایی مثل مترجم پارس محافظت میکردند.

5- لطفا از حاشيه روي و مطرح كردن مسايلي كه به حل مسئله اصلي كمك نميكند جدا خودداري كنيد: مثلا مطرح كردن اينكه "ايران بهتر از اين نميشه" يا اينكه "بايد بري آمريكا" و...

خوب حالا به اميد حل اين معضل، لطفا شروع كنيد تا مشخص بشه چند مرده حلاجيد؟!! از مديريت سايت و مديران بخشها هم تقاضا ميكنم با توجه به حساسيت موضوع، همكاري بيشتري داشته باشند.

متشكرم.
به نظر من اگه از ترکیب چند روش استفاده کنی خیلی بهتره چون واسه امنیت بالا همیشه نباید به یه روش متکی بود
تنها راه حل امضای دیجتالی از نوع ایرانی است !

در ضمن این بحث قبلا با عنوان " درمان ترس از کرکرها انجام شده "

یه مقاله در مورد امضای دیجیتالی ایران دارم تهیه می کنم که ...
عالیه ! با اینکه تا حالا 10 جا همچین بحث هایی رو دیدم ( و متاسفانه نتایج جالبی نداشته ) ، ولی خوبه ، شاید اینجا به نتایج بهتری رسیدیم .

نقل قول: راه حلهاي پيشنهادي:
1- فعال سازي اينترنتي: مانند روشي كه Windows Genune پياده ميكند و يا اينكه به محض اتصال به اينترنت، برنامه بطور خودكار به سرور متصل شده و اصلي بودن آن مشخص شود.
2- قفل CD و DVD: جلوگيري قطعي از رايت غير مجاز CD يا DVD
3- Active كردن برنامه از طريق تماس تلفني خودكار با Server مركزي(منظور، صحبت كردن User با شخص يا كامپيوتر نيست)
4- جلوگيري از نصب غير مجاز برنامه غير اصلي
5- قفل سخت افزاري: به همراه برنامه يك Ic بدهيم كه براي هر Cd يك قفل روي آن باشد و تا زماني كه Ic به كامپيوتر متصل است برنامه فعال باشد.
اول از همه بگم که من خودم به شخصه فکر می کنم قفل سخت افزاری از همه بهتر . چون انعطاف بیشتری داره. حالا بریم سراغ بقیه :

1و3- ببینید ، اصولا کرکر ها به روشی که شما برای قفل برنامه هاتون استفاده می کنید توجه زیادی نمی کنند ( مگر اینکه اون روش خیلی ابتکاری باشه ). و یه راست دستشون رو میزارن اون جاهای اصلی . همون شرط های نهایی . شرط هایی که مشخص می کنن برنامه رجیستر بشه یا نشه . درست کار کنه یا نکنه . بزراید با مثال بگم :
کد:
If EnteredCode="1234" Then
' register msg
Else
'invalid code msg
End If
اگر دقت کنید میبینید که فقط کافیه کرکر "=" رو با "<>" عوض کنه !
اون وقت که هر کدی غیر از کد اصلی وارد بشه ، قفل برنامه دودر میشه!!
حالا این روش های 1 و 3 هم اگر قرار باشه کدشون به هم ضعیفی باشه ...
ممکن پیش خودتون بگید ، خوب کد طوری مینویسیم که چند مرحله داشته باشه ! یعنی مثلا هر کودوم از کاراکتر های دریافتی رو تک تک چک کنیم یا روش های پیچیده تر دیگه . دست آخر میرسیم به یه همچین چیزی :
کد:
If Flag=True Then
'register msg
Else
.....
End If
میبینید که باز هم مثل روش قبل کرکر کار خودشو انجام میده !
2و4- نظری ندارم !

اینا یه سری توضیح مختتصر بود ، حالا اگر بچه بیان قفل هاشون رو بنویسن بزارن اینجا تا بررسی بشن فکر کنم خوب باشه. شروع کنید ....
سلام بچه ها.
اول که من انتظار داشتم، بحث داغتر از اینها بشه(شما به بقیه خبر بدید)
دوم اینکه اگر دیدید، پستهاتون دوبار ارسال شده، حتما یکی را حذف کنید مثل پست veyskarami
Atسوم لطفا علاوه بر نظر دهی روی این پنج روش، اگه ایده ای بغیر از این پنج روش دارید، اون رو هم بگید. این پنج روش پیشنهاد اولیه است ممکنه یکی ایده بهتری داشته باشه.
Exclamationچهارم من میخواستم تو این پست که الان مینویسم، درباره  تغییر سورس کد و درواقع Deassmble کردن بگم که amirjan زحمت کشیده و گفته. یکی از مشکلات اصلی همین جا است، که حتی قفل سخت افزاری را هم دور میزند. ما باید یک روش برای حفاظت برنامه، در برابر این نوع حمله بوجود بیاوریم. چون مهمترین و بهترین روش کرک است که بزرگترین پردازشها برای قفل گذاری را هیچ میکند. ما باید یادمان باشد که باید با حرفه ای ها مبارزه کنیم و راه آن هم مبارزه حرفه ای است. پس لطفا درباره جلوگیری از این کار نیز بحث کنید که به نظر من تا این حل نشه، بقیه پنج روش هیچ میشه.
فعلا خدا حافظSmile
یادم رفت بگم. لطفا در نظر سنجی هم شرکت کنید. چون نتیجه گیری مهمی میخوایم بکنیم. ضمن اینکه قصد دارم هر چند مدتی که تاپیک در جریان است، نظر سنجی را عوض کنم تا نتایج مهمی رو بهتون اعلام کنم.
متشکرم.
سلام دوباره ،
میری جان رفتم اونور دیدم نظر دادی : http://forum.iranvig.com/showthread.php?...&page=last
گفتم جواب رو همین جا بنویسم .
ببین من برای چی میگم قفل سخت افزاری از همه بهتر برای اینکه کوچکترین کار های برنامه با قفل چک میشه ! Rolleyes در واقع تنها قفلی که من هنوز به طور کامل نتونستم ردش کنم ، همین قفل usb آقا هادی هستش ، و اگر یه روزی قرار باشه روی برنامه ای قفل نصب کنم حتما مزاحم هادی خان میشم ! چون کارش حرف نداره . Biggrin
روش کار قفل آقا هادی هم به این صورت هستش که یه سری از متغییر های برنامه رو گذاشته تو قفلش ! یعنی اینکه اگر قفل نباشه ، متغییری وجود نداره و برنامه درست کار نمی کنه ! مثلا وقتی این قفل رو همرا یه برنامه نمونه لطف کردن به من دادن ، اولش برنامه یه سری پیغام مبنی بر اینکه قفل usb رو پیدا نکرده میداد ، که بعد از یه کم کلنجار این قسمت دودر شد ! ( بعد این مرحله هم یه کم شیطونی کرده بود نویسنده برنامه که اون هم بالاخره رد شد ) اما وقتی برنامه اجاره شد ، برنامه کار خودش رو درست انجام نمی داد یعنی اینکه بعضی قسمت ها یا ناقص بودن با اینکه کار نمی کردن . البته باز همین رو میشه رد کرد ( دیگه در حد توان من نبود ) ولی فکرش رو بکنید بیام این روش رو پیچیده ترش کنیم ! میشه یه قفل واقعا عالی !
اینم قضیه قفل usb

راستی بابا چرا Crack Me نذاشتید ! فکر کردم الان بیام کلی برنامه گذاشتید برای کرک ! بیاد دیگه ! همه نیستنا !
فکر نمی کنم کاری بشه واسه مقابله با کرکر ها کرد
هرکاری کنی کرک میشه
amirjan نوشته است:راستی بابا چرا Crack Me نذاشتید ! فکر کردم الان بیام کلی برنامه گذاشتید برای کرک ! بیاد دیگه ! همه نیستنا !

باشه چشم ..
میشه حال کرکر رو هم گرفت ؟! Biggrin.
a_persian_boy نوشته است:فکر نمی کنم کاری بشه واسه مقابله با کرکر ها کرد
هرکاری کنی کرک میشه

نوچ :
اگه بدونی کرکر ها بیشتر توی چی گیر می کنن .. مشکل حله ..
حالا اگه بری سراغ اون چیزی که کرکر از اسمش وحشت داره ( بعدا توضیح می دم ) .. کرکر سر جاش نشسته .
تا یادم نرفته ..
اگه تعداد زیادی از متغییرها رو خارج از برنامه به صورت هش نگهداری کنیم و هیچ وقت مستقیم از (تساوی .. بزرگتر .. کوچکتر ) استفاده نکنیم .

مشکل تا حد زیادی رفع می شه .

حالا چندتا نکته عرض می کنم .
متغییر ها باید خارج از محدوده کدهای برنامه باشند . اما در خود برنامه ..
امضا کردن برنامه توسط خود برنامه و ذخیره کردن اون در خود برنامه ...
( برای حل این معما که هیچ جایی هم شبیه به این پیدا نکردم ) تونستم یه کاسبی راه بندازم ..
اگه بشه این روش رو در اختیار بقیه بچه ها هم قرار می دم ( البت محدود ) .. تا اونا هم از بهره برداری کنند ..

در ضمن توی چندتا بحث قبلی بچه ها اسم امضای دیجتالی ایرانی (خلق خوی ایرانی ) رو براش انتخاب کردند .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17