ايران ويج

نسخه‌ی کامل: setup یک برنامه در Vb
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به دوستان ایران ویج

من برنامه ای  که با VB نوشتم چه جوری می تونم setup آنرا بسازم
اگر کمک کنید خیلی ممنون می شم.

az barnameye installer 2go istefade kon
ye serch to google bezani peyda mishe

download installer 2 go
اگه پروژت فایل Dll یا OCX اضافی داره از برنامه Package and Deployment که تو خود ویژوال بیسیک هست استفاده کن
اگر از VS.Net استفاده میکنی یا نسخه های جدیدترش مثل 2005
در قسمت New Project | Setup and Deployment به دنبال Setup Project بگرد و بقیه کار ها مشخص.

این بهترینه من حتی برای برنامه های تحت Delphi , Win32 از این روش استفاده می کنم این ساده ترین و حر فه ای ترین روش است!
دوستان من از VB.6 استفاده می کنم. اگر ممکن یک link برای دانلود این برنامه ای که معرفی کردید بدید خیلی ممنون میشم.

با تشکر
سلام

اگر بخوای می تونی از خود وی بی یک پروژه باز کرده و Setup بنویسی . و اگر هم می خوای با Progressbar باشه یک Progressbar و یک Timer با اینتروال 1 بذار بعد تو Timer بگو که فایل رو با استفاده از دستور Open باز کنه و Progressbar1.max را برابر FileLen فایل خود بده . بعد بگو که خط بخ خط فایل رو بخونه با استفاده از Line input بعد بگو که به Value Progressbar
یکی یکی اضافه شه . بعد اگر مساوی Progressbar1.max فایل مورد نظر را کپی کند FileCopy "AA","SS"

از لطف شما خیلی سپاس گزارم دوست عزیز

من پيشنهادم Install Vise . يه ستاپ جدا براي وي بي داره.
تنها برنتامه اي كه واقعا نصبش مطمئنه به نظر من اينه . بقيه مثل Wise و .... هر كدوم يه جاش مي لنگه.