ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ACL در VB
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
من یه سوال داشتم که خیلی منو ریخته بهمSad

چجوری میتونم یه KEY رو تو رجیستری برای یک یوزر Access Denied بکنم که نتونه هر Value ای که توی اون Key هست رو بخونه البته از طریق VB

ممنون
من که بعید میدونم امکانش باشه.
امکانش هست اینو بخاطر این API میگم

کد:
Private Declare Function RegSetKeySecurity Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long, ByVal SecurityInformation As Long, ByRef pSecurityDescriptor As SECURITY_DESCRIPTOR) As Long
ولی نمیدونم که پارامتر ها رو باید چه کار کنم
مخصوصا pSecurityDescriptor

من کل سایتا رو گشتم MSDN رو هم کامل گشتم نبود که نبود
Pedram_HookEx نوشته است:چجوری میتونم یه KEY رو تو رجیستری برای یک یوزر Access Denied بکنم که نتونه هر Value ای که توی اون Key هست رو بخونه البته از طریق VB
سلام دستت درد نکنه
اگر موافق باشید همین تاپیک رو بکنیم محل ACL رجیستری برای VB چطوره!
مطمعنا امکانش هست...
نقل قول: امکانش هست اینو بخاطر این API میگم
کد:
Private Declare Function RegSetKeySecurity Lib "advapi32.dll" (ByVal hKey As Long, ByVal SecurityInformation As Long, ByRef pSecurityDescriptor As SECURITY_DESCRIPTOR) As Long
ولی نمیدونم که پارامتر ها رو باید چه کار کنم
مخصوصا pSecurityDescriptor
کل اطلاعاتش رو در آوردم به زودی با یه کد مثال میزارم که همه استفاده کنند!

حالا یه کاری کن اگر میشه عنوان تاپیکت رو عوض کن مثلا ACL در VB یا یک چیز مفهوم تر که به موضوع بیشتر شبیه باشه.
به امید خدا پرونده ACL رو تو VB در همین تاپیک ببندیم البته اگر Payman62 آیه یعس نخونه  :rolleyes:  (;
تاپیک رو عوض کردم
Darg نوشته است:کل اطلاعاتش رو در آوردم به زودی با یه کد مثال میزارم که همه استفاده کنند!

آقا خیلی تشکرات بابت پیگیری
یه چیزی پیدا کردم
این هم یه مثال توپ البته اگه کار کنه

http://www.vbcode.com/Asp/showsn.asp?theID=5559
سلام
می بخشید که دیر جواب می دم
اما موضوع از اون چیزی که فکرشو می کردم خیلی پیچیده تره
و با گذاشتن و توضیح مختصر نمی شه روش کار کد
البته هنوز برای من در قسمت Set کردن دستیابی ابهاماتی وجود داره ولی تا 90 درصد مشکل حله همین طور مسئله Get کردن اطلاعات دستیابی یک کلید برای یک کاربر رو هم حل کردم
باید یک مقله تحریر کنم و کار کمی هم نیست و حتما گزارش کارش رو در همین تاپیک میزارم تا در جزیان کار باشید
به طور حتم بعد از اتمام مقاله "مدیریت امنیت رجیستری ACL در وی بی" اون رو در قسمت مقالات اسرار رجیستری سایت می زارم تا برای همه و به سهولت قابل دسترسی باشه
ازت ممنونم چون اون مثالی رو که من پیدا کردم یه کمی مشکل داشت
و مشکل منو حل نکرد

Darg نوشته است:البته اگر Payman62 آیه یعس نخونه  :rolleyes:  (;
سلام.
Darg دیدی خودت گیر میدی.
یاس این جوریه نه با ع.
سلام.
جناب darg چی شد پس؟ مقالت آماده نشد؟ تو بخش رجیستری هم نبود.
چطوره این تاپیک رو ادامه بدیم
مطالب مفیدی می شه توش یاد گرفت
صفحه‌ها: 1 2 3