ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تبدیل متن فینگلیش به فارسی !
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
En 2 Fa ver 0.3.5a

توی این نرم افزار فینگلیش بنویس ، فارسی تحویلت میده !

دانلود
ممنون عزيز خيلي جالب بود من مشابه اين برنامه رو ديده بودم اما پولي.
بچه ها شماها كه ما شا الله همه استاديد فكر كنم همچين برنامه هايي آسون باشه آخه فكر كنم يه ساختار ساده داره
قبلا ديثده بودم ولي ممنون خيلي خوبه.
اتفاقا خیلی ساده ! نمونش رو مینویسم تا ببینی.
اینو ببین
البته بنظر من این برنامه ها فایده ای ندارن. چون اونی که ما می خوایم نمیشه!
ساده انديشي است واقعا اگه فك كنيم اين برنامه ها نيز از الگوي شما استفاده مي كنند. مثلا salam با الگوي شما ميشه سالام در حالي كه برنامه En2Fa به خوبي اين مواردو تشخيص ميده.
جدی؟! ببخشید من برنامه رو ندیده بودم. قبلا یکی از اینا رو دیده بودم. فکر کردم اینم مثل اونه. برا همین گفتم جالب نیستن!
سلام به همه ی دوستان ...
متاسفانه لینک برنامه خراب شده و من این برنامه رو توی کامپیوترم ندارم .
خوهشا یکی از دوستان این برنامه رو اینجا آپلود کنه .
ثواب داره ...
ولي الگروتيم ساده اي بايد داشته باشه
سلام
نوشتن برنامش کار سختی نیست.
فقط با جایگزینی میشه این کار رو انجام داد.
فقط باید به به بعضی از حروف که کنار هم قرار می گیرن توجه کرد .
بعضی حروف با توجه به حرف بعدی با قبل تغییر می کنند.
مثلا:
برای تبدیل arash
وقتی به ras میرسه از a باید صرف نظر کرد
کاملا مشخصه که sh میشه "ش" پس نباید حرف به حرف ....

موفق باشید
با سلام
برنامش خیلی اسونه من با دلفی نوشتم اصول کارش هم کار با رویدادonkeydownوکار با stringها هست
به جای هر حرف انگلیسی در رویدادonkeydownمعادل فارسیشو قرار میدیواسه اون حروفی هم که چند حالت داره میتونی 4 حرف اخر نوشته شده رو چک کنی و به جاش حرف مورد نظر رو قرار بدی برای اون حالتی هم که دوستمون گفتنsalamمیشه سالام میتونین چک کنین اگه a,o,eدر وسط کلمه بود حذف بشه واگه در اول یا اخر کلمه بود اثر داده بشه و اگه در وسط کامه بخوایم ترتیب اثر بدیمش 2 بار نوشته بشه مثل saalaarکه بشه سالار en to faهم از این روشها استفاده میکنه
صفحه‌ها: 1 2