ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکلات من و WinXP
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
من در ویندوز XP چند مشکل دارم تا حالا هم هرچی کلنجار رفتم حل نشده. لطفا کمک کنید.

ویندوز من سرویس پک 2 است.

1- وقتی ویندوز بالا می آید همیشه حتی مانند زمانی که برق میرود، برنامه Scan Disk اجرا شده و مینویسد:
Drive C:
Can not open volume for direct access
و بعد هم بدون هیچ گونه کنترلی رد میشود.

2- وقتی کلیدهای Ctrl+Alt+Del را در User خودم میزنم مینویسد:
Task manager has neen disabled by your administrator.

این مشکل حتی با دستکاری قسمت Local Security Policily در قسمت Administrative Tools حل نمیشود.

3- وقتی Regedit را فراخوانی میکنم میگوید:
Registry editor has been disabled by your administrator.

4- وقتی میخواهم فولد خالی Norton Utilties 2006 را که برنامه را حذف کرده ام و این فولد 0KB حجم دارد حذف کنم با پیغام زیر مواجه میشوم:
Cannot delete file: Cannot read from the source file or disk

متشکرم.
غیر فعال شدن اون دو تا می تونه از ویروس یا تروجان باشه و برای از بین بردن ویروس از یه آنتی ویروس Update شده استفاده کن مثل کسپر اسکای 2006 ...
بعد از اینکه ویروس رو از بین بردی یه اکانت کاربری جدید بساز ، به احتمال زیاد مشکلت حل میشه ...
اگر هم نخواستی کاربر جدید بسازی می تونم کمکت کنم که ابتدا رجیستری رو فعال کنی و بعد از طریق رجیستری Task Manager رو ...
برو توی Run ببین msconfig هم غیر فعال شده ؟
بعد از اینکه Task manager رو فعال کردی ، به سربرگ Processes برو و ببین کدام یک از فایل های Norton در حال اجراست ...
اون رو End کن و بعد پوشه رو به صورت کامل حذف کن .
یه برنامه هست به اسم Unlocker که به صورت خوب ( نه عالی ) می تونه این گونه دستگیره ها رو پیدا کنه و اونا رو End کنه ...
اگه خواستید لینک دانلودش رو براتون میذارم ...
موفق باشید ...
سلام.
دوست عزیز، آنتی ویروس من Bitdefender9 Internet Security است و همیشه هم بروزش میکنم. اما فکر میکنم این هم بدرد نمیخوره آخه نورتن که بروز نمیشه، مک آفی هم که با ایران مشکل داره. پاندا هم که خیلی الکی است. این یکی هم با وجود اینکه همیشه بروز میشه و با ایران هم مشکل نداره، ویروسها رو فقط قرنطینه میکنه. ضمن اینکه همه ضد ویروسها، برنامه هایی مثل بروز کننده های برنامه های مختلف و برخی برنامه های خود ویندوز رو هم که با اینترنت کار میکنن به عنوان ویروس و بخصوص تروجان تلقی میکنند و این باعث اختلال در این برنامه ها میشود. کاسپر اسکای هم خیلی جاها شنیدم از کار میداندازنش و مشکلات دیگری که مجال ذکرشان نیست. واقعا من که دیگه از ضد ویروس بازی خسته شدم.
اکانت جدید هم اصلا نمیخواهم بسازم. چون تمام تنظیمات کاری ام با این اکانت است.
msconfig فعال است.
راستی یک مشکل دیگه هم که دارم اینه که دو سه تا از برنامه ها مثل GTA San Anderas و Electronic Arts Game Updater، قبلا حواسم نبوده و فولدرشون رو بدون UnInstall پاک کردم. حالا میخوام از Add/Remove پاکش کنم.
ضمنا سعی کن راه حلها، طوری باشد که نیازی به نصب برنامه اضافی نباشد.
لطفا راهی برای مشکلاتم بگو و کمکم کن.
متشکرم.
برای فعال کردن Registry و Windows Task Manager این برنامه رو امتحان کن .

دانلود

اون دو تا برنامه ای رو که بدون Uninstall پاکشون کردی رو نمی تونی از طریق Add or Remove Programs پاک کنی !
چون فایل Uninstall اونها هم پاک شده ...
معمولا این فایل داخل همون پوشه ایه که برنامه نصب شده ...
اگه می خوای کامل پاکش کنی باید اون دو برنامه رو مجددا توی همون مسیر قبلی نصب کنی و بعد با روش صحیح و اصولی ( Add or Remove Programs ) پاک کنی ...
و اگه فقط می خوای اسم اونا از توی لیست Add or Remove Programs پاک بشن ، محیط ویرایش رجیستری رو باز کن و به مسیر زیر برو :

کد:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall

سپس کلید برنامه ی مورد نظر رو پیدا کن و اونو به طور کامل پاک کن .

برای پاک کردن پوشه ی Norton هم بعد از اینکه Task Manager رو با اون برنامه ی بالا فعال کردی ، ببین کدوم یک از فایل های Norton در حال اجراست اونو End کن و بعد پوشه ی مورد نظر رو Delete کن .