ايران ويج

نسخه‌ی کامل: msgbox farsi ????
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
سلام
من یه برنامه نوشتم که توش کلی متن فارسی دارم همشون نشون داده میشن بجز msgbox ها و commbobox هاو checkbox ها
ممنون میشم یکی کمک کنه
راستی یادم رافت بگم که ویندوز هم کاملا فارسی هست و مشکل نمی تونه از ویندوز باشه
سلام دوست عزيز فكر ميكنم مشكل از فونت فرمت باشه فونت فرم و آبجكتها را Tahoma تنظيم كن البته توجه داشته باش وقتق كه انتخاب ميكني كلمات ابجد هوز تو قسمت فونت پريويو نمايش داده بشه اگه نشد با كيبورد چندتا پائين بالا كن درست ميشه . موفق باشي .
هم فرم هم تمام آبجکت ها رویه تاهما ست شدن که حروف ابجد رو هم نشون میدن Sad
راهی نداره ؟؟
دوستان چی شد پس ؟؟
یک عکس از اون چیزی کهرو فرمت می بینی بزار اینجا
اگه یونی کد نمینویسی حتما باید تو regional setting برای non-unicode programs فارسی را معرفی کنی.....

پ.ن : آخرین پستی که اینجا زدم یک dll بود که برای messagebox فارسی نوشته بودم و حتی دکمه ها را فارسی نمایش میداد .... اما چون dll بود پست توسط مدیریت محترم حذف شد و منم دیگه آپلودش نکردم :d
hamed_Arfaee نوشته است:یک عکس از اون چیزی کهرو فرمت می بینی بزار اینجا

http://rapidshare.de/files/27034980/2.jpg.html
Smile
pashmaloo نوشته است:اگه یونی کد نمینویسی حتما باید تو regional setting برای non-unicode programs فارسی را معرفی کنی.....

پ.ن : آخرین پستی که اینجا زدم یک dll بود که برای messagebox فارسی نوشته بودم و حتی دکمه ها را فارسی نمایش میداد .... اما چون dll بود پست توسط مدیریت محترم حذف شد و منم دیگه آپلودش نکردم :d

من اولین کاری که بعد نصب ویندوز می کنم اینه که ویندوز رو فارسی کنم و خوب از regional setting وارد میشو و فارسی رو انتخاب می کنم نمی دونم منظورتون همینه ؟؟؟

خوب اگر طف کنین اون دی ال ال رو دوبار آپلود کنید ممنون میشم
متشکرم
منظورت از فارسی کردن احتمالا باید اضافه کردن کیبورد فارسی باشه مرد ....

این عکس را نگاه کن ... نشونت میده که منظور من کجاست !!

http://img3.freeimagehosting.net/uploads/e6f97b2393.jpg
Control Panel > Regional and Language Options>Advanced

خوب حالا از List فارسی رو انتخاب کن

صفحه‌ها: 1 2