ايران ويج

نسخه‌ی کامل: right to left نشدن منوها
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
وقتي برنامه رو روي يه سيستمي كه وي بي نداره اجرا مي كنم(البته setup هم ساختم) منوها right to left نميشه.
لطفاً كمك كنيد.  (:Sad
salam
az startmenu >regional and language options>advance
ro select kon
badesh az menu combo Farsio select kon
vase barname setup ham mitooni ino tanzim koni to registry ke moshkelet automatic hal mishe
bye
>>
شما باید رایت تو لفت فرمت فعال باشه
سلام عزیز
فایل vbame.dll رو هم تو کامپیوتری که ویبی نداره تو پوشه system32 کپی کنید .
behzad-hacker نوشته است:سلام عزیز
فایل vbame.dll رو هم تو کامپیوتری که ویبی نداره تو پوشه system32 کپی کنید .
ممنون مشكل منوها با dll حل شد اما حال مشكل سر Frame و option button هست و option buttonها نامرتب مي شوند.
سلام
دیگه مشکل کمبود نیست . مشکل باید مربوط به برنامه شما باشه . تمامی مواردی که ممکنه مرتبط باشن رو چک کنین . منکه دیگه هیچ مشکلی نداشتم البته فارسیساز ویندوزو نصب کرده باشین دیگه.
behzad-hacker نوشته است:سلام
دیگه مشکل کمبود نیست . مشکل باید مربوط به برنامه شما باشه . تمامی مواردی که ممکنه مرتبط باشن رو چک کنین . منکه دیگه هیچ مشکلی نداشتم البته فارسیساز ویندوزو نصب کرده باشین دیگه.
دوست عزيز مطمئن باش من تمام اين موارد را از قبيل نصب فارسي ساز و... رعايت كردم.
سلام
من از این نظر میگم که من هیچ مشکل دیگه ای جز همون RTL نداشتم . که اوم به طور کامل با همون dll درست شد . هم منو و هم همه چیز دیگه .
behzad-hacker نوشته است:سلام
من از این نظر میگم که من هیچ مشکل دیگه ای جز همون RTL نداشتم . که اوم به طور کامل با همون dll درست شد . هم منو و هم همه چیز دیگه .
behzad جان ممنون از كمكت.