اگه ما یه ویروس بنویسیم که دائما در حال اجرا باشه مقداری از سرعت پردازش رو صرف کار خودش میکنه و شاید یک نفر که اهل این کارا نیست سیستمش آلوده بشه پس باید فکر این کارا رو نکنیم .
در ضمن اگر کسی قدرت تصمیم گیریش ضعیف باشه خود به خود به سمت این کارا کشیده میشه و ما نمیتونیم جلوش رو بگیریم این به خودش و خانوادش بر میگرده و وقتی هم که خودش بخواد ما توانائی جلو گیری از اونو نداریم پس چرا وقت خودمون رو صرف این کارا کنیم.
ایران ویج یه سایت خوبه که برای رفع نیاز و مشکلات کامپیوتری من و شما درست شده نه برای صرف وقت در ویروس نویسی.
چقدر برنامه نویس این ویروس به خودش فشار آورده . آخه اینم شد ویروس ؟ این همه هم مشکل داره
معلوم نیست چرا اینقدر بزرگش کردن
نوشتن ویروس 100 برابر از این مخرب تر و با قابلیت پخش شدن خود به خودی کاره یه روزه
جون داداش گفتم که اگه جای برنامه نویسش بودم درجا خودم و دار
میزدم
بزارید ویروس خودم جون بگیره یه حالی بهتون میدم
قررررررررررررررررربون همهتون
حامد . هایده
راستی چرا این ویروس این همه معروف شد ...
ابزار تبلیغاتیش چی بود ...
یه جورایی این ویروس درست حسابی منتشر نشد ..
یعنی این همه که توی سایت ها می گردم کسی نگفته به این ویروس آلوده شده ...
بابا خودش داده دست خودش !
اصلا خیلی آبرو ریزی کرده
اصلا یعنی چی اینکارش
ویروسش به چه درد میخورده ؟؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انشاالله خودم راش میندازم
حامد . هایده
ba_maram_shiraz نوشته است:جون داداش گفتم که اگه جای برنامه نویسش بودم درجا خودم و دار
میزدم
بزارید ویروس خودم جون بگیره یه حالی بهتون میدم
قررررررررررررررررربون همهتون
حامد . هایده
جون داداش کوتاه بیا
سلام.
من قصد نداشتم که در زندگی مردم دخالت کنم. من فقط قصدم این بود که اگه کسی ویروس مینویسه، ویروس مفید باشه. حالا که شما این حرف رو میزنید بی خیال این قسمتش میشیم. ببینید ویروس نویس به نظر من چند هدف داره:
1- سرگرمی 2- اذیت کردن(مردم آزاری) 3- دادن هشدار امنیتی به سازمانها(که معمولا کم است) 4- خود نمایی 5- پول(زور گیری مجازی).
به نظر من هک کردن و کرک کردن و ویروس و تروجان نویسی کار بیخودی است چون فرضا ویروس یا تروجان میاد و مثلا اسناد رو واسه صاحبش ارسال میکنه. خوب این هم یک نوع دزدی است. منتها دزدی مجازی یا دزدی مدرنیزه، دزدی اطلاعات یا هر چی اسمش رو میزارید. این کار علاوه بر اینکه نیروی زیادی از ویروس نویس رو صرف میکنه نیروی زیادی رو هم از نویسندگان نرم افزارهای امنیتی و قفل گذار و.... و کاربران و مسئولین شبکه ها و افراد زیادی مصرف میکند. که این انرژی میتواند در جهت مفید بکار رود مثلا بجای اینکه تعداد زیادی متخصص بیایند و وقت خودشان را روی مهار کردن یک ویروس و تعداد دیگری هم به غالب کردن ویروس مصرف کنند میتوانند یک برنامه کاربردی خوب و بهتر بنویسند و مثلا برنامه ای بنویسند که کر و لالها هم بتوانند با اشاره به کامپیوتر فرمان بدهند. آیا این در جهت رفاه بشر است یا نوشتن برنامه Norton؟ یا اینکه مایکروسافت بجای اینکه به انتشار ماهانه Updateهای امنیتی بپردازد، به انتشار Updateهای جالب ویندوز و بهینه سازی عملکرد آن بپردازد؟
اما اگر به ویروس نویسی و هک علاقه دارید پیشنهاد میکنم یک ویروس مفید بنویسید. مثلا ویروسی که خود به خود به روز شده و رایانه کاربران را در مقابل حملات مخرب حفظ کند. و این کمک خوبی به کاربران مبتدی میباشد که در همان ابتدای کار درگیر مسایل امنیتی نشوند. و به علت مبتدی بودن قربانی هکرها نشوند.
ضمنا این را بگویم که اگر من کلمه "باید" را بکار میبرم نه به علت اینکه بخواهم باید را تعیین کرده باشم، زیرا هدف این است که ما در اینجا با هم تبادل نظر داشته باشیم، نه دادن خط مشی به یکدیگر. و فقط منظورم تأکید بیشتر بود. پس من از شما بخاطر اشتباه خودم عذر خواهی میکنم.
از نظرات شما متشکرم.
اگه ویروس نباشه .
هیچ وقت دنیای مجازی پیشرفت نمی کنه ..
چون اغلب خلاقیت ها رو ویروس نویس ها و آنتی ویروس نویس ها انجام می دن .
البت ویروس فقط یه قسمشه !
من با هر دوتاتون موافقم
ولی ............................................................................................
یه آدمی مثل من که پول نداره نمیتونه هم بره سرکار چه جوری پول در بیاره ؟
LoOOOooL شوخی کردم
حامد . هایده