ايران ويج

نسخه‌ی کامل: اقایون کرکر بیان
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
از تمامی اقایون کرکر دعوت میشود که در صورت امکان و توان این برنامه قفل ساز را trial maker
قفل شکنی نمایند
البته منظور خود برنامه نیست بلکه قفلی که با این برنامه روی سایر برنامه ها مثل vb گذاشته میشود

با تشکر[b]
اینم لاینک برنامه 2 مگابایت
http://delphi.icm.edu.pl/ftp/d30free/avlockg5x.zip
kasi nabood ???
یه برنامه نمونه بزار که با این limited شده . اونو کرک کنیم ، من حوصله ندارم با این برنامه کار کنم ... Biggrin
اقا اینم نسخه قفل دار یه  برنامه
بفرمایید بشکنیدیش  

برای اجرافایل زیر باید حتما باشد.

ye file ocx ham vase gofle ke to zip hast

aghayoon sarri tar man montazerram va vaghtham tange beshetabid !!!
رفیق ... من خیلی دلم میخواست با این برنامه شما به اصطلاح ور برم .... avlock رو دانلود کردم .... ولی وقتیکه یک پروژه با ویبی باز میکنم و میخوام از تو components فایل ocx را add کنم میگه folan oxc could not be loaded منظور همون avlock هست .... شما این مشکل را نداری ؟
ba tashakor az shoma
chera manam in mosheklo dashtam va vase sazandeye in matlabo mail zadam oonam goft ke be manam chandnafar report dadand kholasi baad az koli mataleb fahmidim ke eshkal az file haye dll hast
agar shoma delphi ro ro Systemetoon nasb konid moshkel hal mishe!!!
eshkal az in file hast
++++
"iisrtl.dll" and "stdvcl40" to the system32 folder

"stdvcl32"

که با نصب دلفی همه اینها نصب میشه وگر نه باید از اینترنت یا جایی دانلود کنی به system32
ایول داری آقا !!! دمت گرم .... ببینم حالا این فایلهای دلفی فقط باید رو کامپیوتر من باشن یا رو کامپیوتر یوزر ها هم باید نصب باشن ؟

دلفی چند نصب کنم ... مهم نیست ؟

پلاس : خدائی از کجا فهمیدی ایرادش اینه ؟؟؟
سلام خوب هستيد
بعد از اينكه زمان 30 روزه تمام شد به راحتي با پاك كردن يكسري از كليد ها در ريجستري برنامه رفرش ميشه
و همچنين ميشه برنامه(ocx) را كاري كرد كه به راحتي حتي بعد از زمان طي شده دكمه كانينيو فعال بشه و....

اميدوارم كمك كنه
سلام
تشکر از اهمیت دادن شما....
این کلیدهای رجیستری که فرمودید آدرسشون متغییر هست یا ثابت ؟ یعنی اینکه کامپیوتر به کامپیوتر فرق میکنه یا در همه سیستمها یکی هست ؟
سلام
خوب هستيد
والا روي كامپيوتر من ثابت بوده نميدونم روي كامپيوتر هاي ديگه ثابت هست يا نه
ولي ocx پچ كردم و جواب گرفتم
خواستي بگو تا بگذارم

اميدوارم كم كنه
صفحه‌ها: 1 2