۰۶-مرداد-۱۳۸۵, ۱۱:۲۷:۲۳
صفحهها: 1 2
۰۷-مرداد-۱۳۸۵, ۰۸:۴۴:۵۲
دوست من سلام
با چه کامپایلری کار می کنی ؟ واسه MFC میخوای یا تحت DOS ؟
با چه کامپایلری کار می کنی ؟ واسه MFC میخوای یا تحت DOS ؟
۱۰-مرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۲۷:۳۵
اول یک کلید میگیری با دستور getch مقدار اونو میریزی داخل یک متغیر مثل key
بعد بررسی میکنی که
if (key==0)
key2=getch()
switch (key2){
case 58 :
cout<<"F1";
به همین شکل
راستی key2 ما از بافر خونده میشه
بعد بررسی میکنی که
if (key==0)
key2=getch()
switch (key2){
case 58 :
cout<<"F1";
به همین شکل
راستی key2 ما از بافر خونده میشه
۱۲-مرداد-۱۳۸۵, ۱۹:۵۹:۱۰
ممنون من با compilert dos کار میکنم
واسه برنامه آخر ترم که ویرایشگر متنه باید copy,cut,...بزارم
اگه راهنمایی بیشتر بکنید ممنون میشم...
واسه برنامه آخر ترم که ویرایشگر متنه باید copy,cut,...بزارم
اگه راهنمایی بیشتر بکنید ممنون میشم...
۱۵-مرداد-۱۳۸۵, ۰۰:۴۸:۳۲
آقا اسماعیل ممنون ولی من دقیقا متوجه نشدم کلیدهای ترکیبی مثل CTRL+O آیا SCII CODE دارن ممنون
۱۵-مرداد-۱۳۸۵, ۰۶:۲۰:۵۰
سلام
من این کار رو در داس به کمک وقفه ها انجام می دادم. وفقه 16 که برای صفحه کلید است بطور کامل بر صفحه کلید تسلط دارد مثلا می تواند تشخیص دهد که کدام چراغ ها روشن و کدام ها خاموش هستند و یا اینکه در این لحظه شما کدام کلید را فشرده اید و هنوز رها نکرده اید و به همین ترتیب تمام امکانات مورد نیاز را فراهم می کند.
بله با فشردن کلیدهای insert و .... نیز کدی تولید می شودکه می توانید به کمک این وقفه آنها را استخراج نمایید.
موفق باشید
من این کار رو در داس به کمک وقفه ها انجام می دادم. وفقه 16 که برای صفحه کلید است بطور کامل بر صفحه کلید تسلط دارد مثلا می تواند تشخیص دهد که کدام چراغ ها روشن و کدام ها خاموش هستند و یا اینکه در این لحظه شما کدام کلید را فشرده اید و هنوز رها نکرده اید و به همین ترتیب تمام امکانات مورد نیاز را فراهم می کند.
بله با فشردن کلیدهای insert و .... نیز کدی تولید می شودکه می توانید به کمک این وقفه آنها را استخراج نمایید.
موفق باشید
۱۷-مرداد-۱۳۸۵, ۰۰:۴۸:۰۷
ممنون اگه فرصت داشتی بیشتر توضیح بده یا منبع و sample معرفی کن تا بتونم کامل تر مطلب یاد بگیرم.......ممنون
۲۸-مرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۱۲:۲۳
سلام
به نظر من دو راه هست:
1-به قول شما هر کلید یک ascii code داره
2-مثلا با وقفه ها بگیم وقتی کلید shift نگه داشته شده اگر مثلا کلید s را بزند فلان بشه
به نظر من دو راه هست:
1-به قول شما هر کلید یک ascii code داره
2-مثلا با وقفه ها بگیم وقتی کلید shift نگه داشته شده اگر مثلا کلید s را بزند فلان بشه
۳۱-مرداد-۱۳۸۵, ۰۱:۵۸:۴۸
مشکل همینجاست که -> و <- arrow key اسکی کد ندارن یا من پیدا نکردم ..... استفاده از وقفه رو هم بلد نیستم.....
۳۱-مرداد-۱۳۸۵, ۱۰:۰۳:۲۴
seyyedalian نوشته است:مشکل همینجاست که -> و <- arrow key اسکی کد ندارن یا من پیدا نکردم ..... استفاده از وقفه رو هم بلد نیستم.....
چرا عزیزم کد اسکی دارند ولی به جای یکی دو تا دارند که یکی از آنها عدد صفر است و دیگری هم کد اسکی واقعی. اگر یک برنام بنویسید که در یک حلقه تکرار reapeat کلیدی را دریافت کنی آنگاه خواهید دید که با هر بار فشدن این قبیل کلید ها دو عدد به عنوان کد اسکی چاپ می شود که یکی صفر و دیگری هم کد واقعی.
در هر حال من فکر نمی کنم برای این قبیل کارها بتوانید غیر از وقفه ها از راه دیگری هم وارد شوید. حتما به سراغ وقفه بروید.
موفق باشید
۳۱-مرداد-۱۳۸۵, ۲۰:۰۵:۱۵
متاسفانه vector وقفه ها توی ویندوز های NT - 2000 - XP قابل استفاده نیست . متاسفانه وقفه ها جواب نمیده و من برای DOS راهی غیر از وقفه نمیدونم !!
صفحهها: 1 2