ايران ويج

نسخه‌ی کامل: مشکل با SQL Server 2005
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام.
بچه ها، من وقتی Net. را نصب میکنم به نصب SQL Server که میرسد Error میدهد و میگوید برخی از Componentها یافت نشد. من این رو روی چندین Cd مختلف Net 2005. امتحان کردم. ولی همه یک جواب رو میداد. الان هم Vs .Net من قسمت Server Explorer را نمایش نمیدهد.
پس از اون، اومدم برنامه SQL Server 2005 که بطور مستقل به فروش میرسد را تهیه کردم. اما اون هم هنگام نصب، به این موضوع اشاره میکند که باید Version بتای SQLServer و .Net را پاک کنم یا اینکه تعدادی از کامپوننت ها موجود نیست. اما نه Sql Server و نه Net. هیچ کدام Beta نیستند. رفتم یه Cd دیگه SQL Severv 2005 را تهیه کردم باز هم همین بود.
یکی میگفت SQL Server 2005 فقط با Windows Server 2003 SP2 کار میکنه. یکی دیگه میگفت با Windows .Net کار میکنه. خلاصه اینکه در نوشتن برنامه های بانک اطلاعاتی Net. حسابی مشکل داریم. ضمنا یاد آوری میکنم که Vs .Net 2005 از Sql Server 200 پشتیبانی نمیکند.
البته یک سری آیکنهای قسمت Configuration Tools از SQL Server 2005 در Start Menu وجود داره که اجرا میشن اما کار نمیکنن و Error میدن که برخی Componentها موجود نیست.
ضمنا مشخصات سیستم من:
Cpu: AMD Athlon XP 2000+
Ram: 256 MB + 256MB = 512MB

راستی یکی از بچه ها در یک تاپیک صحبت از Net Nuke. کرده بود، من هم رفتم ثبت نام کردم و ایمیل تایید هم برام اومد. از یک هفته بعد از آن، سایت dotnetnuke.com نمی آید.
همچنین سایت مایکروسافت را نشان نمیدهد. اما با بقیه سایتها مشکلی نیست. برای هر دوی اینها خطای Cannot find server میدهد.
متشکرم. لطفا کمک کنید.
کسی بلد نبود؟