ايران ويج

نسخه‌ی کامل: راه اندازي بخش آزمايشي سايت تخصصي مقالات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3
عزيزان بخش آزمايشي سايت راه افتاده ولي حالا حالا ها كار داره فقط بريد ببينيد ظاهر
سايت و نوع تقسيم بندي اون خوبه يا نه و نظرات خود را اعلام كنيد تا اگر قراره تغييري انجام بشه قبل از آپلود شدن انجام بشه
http://www.btmc.tk
من هر كاري كردم اسم سايتو earning2all يا learning2all يا learning4all بزارم نشد كه نشد
البته جالب اينجاست كه اين دومين ها را ثبت كردم ولي مخابرات 3 دقيقه بعد اعلام كرد دسترسي به اين سايت مقدور نميباشد من اينو ديگه كف كردم Amaze Amaze Amaze
و هنوزم تو كفشم يكي بياد مارو از كفش در بياره 8O 8O 8O
يه با مرام نبببببببببببود :wink: :wink:
بريد ببينيد ميفهميد
http://www.learning4all.tk/
http://www.learning2all.tk/
اولا علي آقا دمت گرم خيلي زحمت كشيدي. :wink:
حساب كاربري رو كه ديدم خيلي ذوق كردم داريم پيشرفت مي‌كنيم.
راستي اين كارگران كي كارشون تموم مي‌شه؟! :wink: :wink:
ولي چندتا پيشنهاد:
اول- يه فرمت استاندارد براي مقالات معرفي كن. و همچنين يك اديتور استاندارد و لينك اين اديتور كه ترجيحا اوپن‌سورس هم باشه بذار رو سايت.
دوم- من از اين فونته خوشم نيومد. تا امروز بعد‌ازظهر اگه تونستم برات نازلي و چندتا فونت يونيكد مشت برات مي‌فرستم كه تهيه كننده‌اش مطمينه كه مشكل ((ي)) نداره. :wink: :wink:
سوم- دمت گرم دمت گرم دمت گرم.
سلام علي آقا ... خيلي عاليه .... بابا دست ما رو هم بگير
راستي به اين كارگران بگو زودتر كارشون رو تموم كنن........Amaze
ولي جدا بهت تبريك ميگم
دمت گرم بابا !!! ايول :o
خيلي خوبه
موفق باشيد
سلام ميگم من ميخواستم يك اينطور كاري رو كنم :cry: :cry: :cry: اين همه هم پنبال كاراش بودم اما عيب نداره دوستان به جاي ما اقا من برم تا اين دومين رو ثبت نكردن عوض كنم :wink: ولي در كل جالب هستش مشكل من اينه كه تا الان فقط هك و امنيت كار كردم و در زمينه طراحي نصب و غيره بوق بوق هستم واسه همين كارم طول كشيد ولي يك چيزي علي جان چرا tk يك عدد ميل توپ بزن بهم تا 50 مگ بدم بهت خوبه ولي بايد قول بدي با هم همكاري كنيم اخه من ميخواستم يك اينطور سايتي رو بزنم :wink: يادت نره باهام تماس بگير ميل من هم
leroy_hexhacker@yahoo.com سايت جالبي هست من كارگر گيرم نيومد ه هنوز كسي سراغ ندارهAmaze
موفق باشيد
ساسان
www.4shir.com
coming soon
بابا ايول تا حالا كجا بودي 8O
من نوكرتم ساسان جان شديدا محتاج هاست بودم كه خدا رسوندت . ميلم برات زدم بگير و حالشو ببر Amaze خيلي پروام نه Amaze 8O 8O
در مورد همكاري هم كه شرط نميخواد عزيزم همه با هم قراره كار كنيم و بعد از آن هم هر قسمت مدير خود را خواهد داشت و به قول معروف حله داداش
اما در مورد امنيت سايت بايد بگم اين سايت بعد از راه اندازي در نوع خود بينظير خواهد بود و قطعا با بمباران مقالات مواجه ميشيم پس امنيت حرف اول را ميزند من بوق بوقم يعني چي عزيزم ديگه از اين حر فا نگي كه دلخور ميشما
خوب اگه اينطوريه منم تو امنيت و هك بوق بوقم اونم از نوع 10-11 و دري بريش و بنزي
به هرحال منتظر همكاري شما و بقيه اعضا هستم
راستس آقا گسترش جان اين فونتايي كه فرستادي گرفتم ولي فكر كنم اگر از فونتهاي استاندارد ويندوز كه همه داشته باشند استفاده كنيم بهتر باشه دوست ندارم كسي با اين سايت مشكلي داشته باشه چون من خودم به شخصه از سايتهايي كه فونت مخصوص خود را دارند انقدر بدم مياد كه اگر جاي ساسان بودم و حاليم بود ميتركوندمشون
خوي خوبه من قبلا هم گفتم براي كاراي كه بدونم جواب ميده همه كاري حاضر هستم انجام بدم :wink: ديگه اين كه چيزي نيست در مورد هاست نگران نباش فقط بگو هاست ويندوز ميخواي يا لينوكس؟ بعد يه پهنا باند اختصاصي ميدم به سايت در صورتي كه كاربراش زياد شدن :wink: كه ديگه نخواي نگران باشي با چند تا از مديراي سايت هاي ديگه هم صحبت ميكنيم كه مطالب رو بدن بهمون تا بزاريم اينجا اما چند روزي بايد صبر كني چون من درگير ثبت نام دانشگاه هستم و بايد برم مسافرت برا مداركم نيستم بمحض برگشتنم dns و باقي موارد رو بهت ميدم Amaze اقا من يه فكري برا سايت خودم كردم امروزم ديدم اهواز سيتي توي سايت عضو شده ميخوام بتركونم :wink: اما واسه فروم ها و طراحيشون مشكل دارم كسي ميتونه كمكم كنه؟ اشكان ميتوني ليست كامل مقالات تو سايتت رو بدي بهم؟ ازشون استفاده كنم؟

راستي عزيز در طمينه هك هم من هنوز بوق بوقم :o Amaze Amaze
موفق باشيد خيلي حرف زدم
ساسان
آقا ساسان جان من سرور ويندوز ميخوام اگه لطف كنيد
دوما همش شد بوق بوق كه من بوق بوق تو بوق بوق پايه اي بريم سيد اسماعيل بوق فروشي بزنيم و مايه دار شيمAmaze Amaze Amaze
ايول بابا ، ايول - باور كنيد الان دارم خيلي حال ميكنم ميبينم دوستان شروع به انجام يه سري كارهاي اساسي و پايه اي كردن - خيلي بيسته بريد جلو راجب فونت هم بقول علي 110 بهتره ديفالت باشه و راجب اديتور هم يه اديتور فارسي جاوا با سورس كامل با من مال همين سايت هست . ايول دوستان ، باور كنيد من خودم حداقل 2 يا 3 مقاله دارم براي فرستادن.
ولي سعي كنيد حتما مقاله هايي كه ميفرستن خيلي علمي و آموزشي باشه و ساختار خوبي هم داشته باشه و درضمن حداقل اينها رو داشته باشه
1- شاخه(اينو داره زبونهاي برنامه نويسي وهك و كرك و مجموعه آفيس ...)
2- زير شاخه (براي برنامه نويسي داريم وي بي و وي سي و ...)
3- عنوان مقاله
4- هر مقاله مقدمه داشته باشه.
5- هر مقاله داراي چندين فصل باشه(بصورت فصل بندي جدا باشن)
6- هر فصل شامل چندين بخش باشه.
7- هر فصل هم چنديد صفحه باشه.
8- هر مقاله رو بشه فرمت چاپي جالبي ازش درآورد.
البته اينهايي كه گفتم خيلي ايده‌آل هستن ولي فعلا همون شاخه و زير شاخه و عنوان كفايته .
من پي اچ پي بلدم اگه كمكي باشه در خدمتم.
بابا واقعا ايول داريد ! دم همتون گرم ! خيلي عاليه . اون وسط مسطا اگر چاي(فلش) ،‌آب پرتقالي (تمپلت) ، تي كشيدن زميني(..) ... چيزي بود ،‌‌ ما در خدمتيم . مقاله كه بلد نيستيم بنويسيم . لااقل از اين كارا بكنيم .
صفحه‌ها: 1 2 3