ايران ويج

نسخه‌ی کامل: خاصیت Always Resume
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
سلام  
راستش میخواستم از خاصیت Always Resume توی برنامه ام استفاده کنم کسی میدونه این برنامه های Downloader چه جوری این کار رو میکننQuestion
ممنونم
Always Resume رو یکم توضیح بده ببینیم چی هست
موقعی بدرد میخوره که داری از اینترنت یه فایل دانلود میکنی و مثلا 50 % دانلود شده یکدفه Disconnect میشی و کل دانلود از بین میره اما بعضی از برنامه ها هستن که وقتی که این اتفاق افتاد از ادامه 50% شروع به دانلود میکنن و فایل به کلی از بین نمیره

اگه راهی بزهنت رسید ممنون میشم
ببین من فکر می کنم این طوری باشه :
این برنامه DAP رو اگه دیده باشید ، وقتی می خوای یه فایلی رو دانلود کنی ، اول میاد اندازه فایل رو برای خودش مشخص می کنه . یعنی فایلی که قراره دانلود بشه چه حجمی داره . و بعد میاد این اندازه رو تقسیم بر چهار میکنه و در واقع با این کار چهار تا وظیفه برای خودش میسازه . و اطلاعات رو به صورت stream از نت به این شکل دانلود میکنه . قسمت اول از بایت 0 تا بایت 250 باید دانلود بشه ، قسمت دوم از بایت 251 تا بایت 500 باید دانلود بشه ، قسمت سوم از بایت 501 تا 750 و در آخر هم قسمت چهارم از بایت 751 تا 1000 رو باید دانلود کنه . و چون اطلاعات رو به صورت استریم میگیره ، مستقیما اطلاعات رو میریزه تو چهار تا فایل (تو فولدر Temp) . این کار باعث میشه هر جا که دیسکانکت شدید ، فایل تا جایی که دانلود شده براتون میمونه . ( مثلا قسمت اول ، 100 بایت دانلود شده ، قسمت دوم ...  ) و وقتی دوباره کانکت بشید ، از همون نقطه شروع به دانلود میکنه .
و در آخر هم وقتی که کامل هر چهار تا قسمت دانلود شدن ، چهار تا فایل رو با هم مرج می کنه ، میشه یه فایل . Biggrin

تو وی بی 6 فکر نکنم بتونی به صورت stream کار کنی . ولی با دات نت من این کار رو انجام دادم ، شدنیه.

Smile
ممنونم امیر جان
فک کنم بازم بشه یه کاری کرد که توی VB 6 استریم کار کنه چون یه مثال دارم

روش کار میکنم اگه حل شد میزارم تو سایت