ايران ويج

نسخه‌ی کامل: تجزیه و تحلیل آنتی ویروس های موجود
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6
سلام.
یادم رفت که بگم، Zone Alarm چیز خیلی خوبیه به شرطی که زیاد گیر نده. این Zone Alarm بعضی وقتها آنقدر گیر میده، منظورم اینه که زیاد Deny و Allow رو میگذاره جلوت تا انتخاب کنی. تازه چون زیاد گیر میده، سرعت میاد پایین و یا اینکه در وسط دانلود، یک دفعه گیر میده و دانلود رو قطع میکنه حتی اگر دانلود از سایت Microsoft باشه.
ضمنا من با Kaspersky فول اسکن کردم و نتایج زیر بدست اومد:
Full scan time: 5:30:22
Object scanned:1414092
Summary: No Virus
ضمنا متوجه شدم، Kaspersky نمیتونه فایلهایی رو که به هر نحوی بوسیله Password محافظت شدن، پردازش کنه. مثل فایلهای Zip پسورد دار.
به نظر من این زمان برای Full Scan طولانی است. نظر شما چیست؟
ضمنا چون ما میخواهیم تجزیه و تحلیل کنیم، برای تأیید هر آنتی، دلیل منطقی بیاورید. مانند سرعت کم، آپدیت نشدن و....
ضمنا سعی کنید جنبه های دیگری آن را نیز بررسی کنید.
مثلا Parental Control با قابلیت Block کردن جستجوی کلمات مورد نظر در موتورهای جستجو، و همچنین قابلیت Block کردن کلمات بر اساس محتویات صفحه و بروز شدن لیست سایتهای بد برای Block.
قسمت Anti Spam: جلوگیری از انواع اسپمها.
قسمت Firewall: توانایی تشخیص درست تراکنشهای غیر معمول و عدم گیر دادن به هر تراکنش ساده ای.
و سایر قسمتها را نیز بررسی کنید.
متشکرم.
سلام.
بچه ها نظرتون درباره محصولات امنیتی مایکروسافت چیه؟ چون جدیدا بابای نرم افزار تصمیم گرفته پاشو توی کفش نورتون و مک آفی و... بکنه بطوری که یه جایی خوندم که محصول Windows Defender تونسته با نورتون و مک آفی رقابت کنه و نورتون اولین آنتی از نظر استفاده هست اما مک آفی که دوم بود به سوم سقوط کرد و مایکروسافت جاش در ردیف دوم نشست.
محصول جدید تر مایکروسافت به نام Windows Live OneCare که تقریبا یک Security Souite است با داشتن امکاناتی چون بک آپ و آنتی اسپای و آنتی ویروس روی دست همه Security Souiteها زده.
ضمنا مایکروسافت قصد داره محصول Windows Defender که الان بتا 2 اون برای کاربران اصلی قابل دریافت است ضمیمه ویستا بکنه بطوری که از همین الان با استیل ویستا طراحی شده. آپدیت هم میشه. ضمنا قسمت Parental Control هم بصورت جزئی از ویستا ارائه خواهد شد.
البته Windows Live OneCare مجانی نیست و 49 دلار آب میخوره. البته تریالش قابل دریافته. راستی کسی میتونه تریال اون رو کرک کنه.
متشکرم.
فقط KasperSky internet Security
دلايل:
پشتيباني از رجيستري و نظارت بر قسمت هاي اصلي آن
كم نكردن سرعت سيستم و غيرفعال شدن خودكار آن در مواقعي كه حافظه CPu و Ram‌پر مي شوند(قابل توجه نورتون)
آپديت راحت
پشتيباني از فايل هاي موجود
شناسايي فايل هاي ويروسي بدون آپديت(از طريق كارهايي كه فايل انجام مي دهند،براي مثال اگر تروجاني خودش را در System32 كپي كنه و فايل كپي شده رو بذاره توي Start up،اون را تروجان حساب مي كنه)
محافظت از فايل هاي Office
آپديت سريع
فايروال قدرتمند بدون اينكه هي پشت سرهم پيغام بده(قابل توجه زان آلارم كه هر 30 ثانيه يه پيغام ميده)
Panda Anti Virus 2007 New Relesed
www.pandasoftware.com :d
بابا شما هم دهن ملت رو بااین پانداتون سرویس کردین
راه به راه هی می گه من آنتی نویس پاندام و هی تبلیغش رو می کنی
آقا خجالت بکش دیگه ما هی هیچی نمی گیم
عزیز من جای تبلیغ اینجا نیست
جای تبلیغ تو بخش تبلیغات هست

نه .
بذار حالا که داره تبلیغ می کنه .. همینطوری ازش نگذریم .
این پاندا چه برتری های نسبت به بقیه آنتی ویروس ها داره .
و در ضمن کاربرد نسخه های مختلفش چیه ؟
Harmoghe Farsi Shodam Behetoon Migam
Angry این چه اکسه باهالیه تاحالا توجه نکرده بودم Biggrin
حالا میگذریم
Panda Anti Virus
فقط آنتی ویروس بدون فایروال قابلیت اسکن ریجستری و فایل ها
بلاک کردن فایل ها پاک کردن و حذف ویروس و تروجان و غیره ...
تنظیمات برای پاک نکردن Hack/Tools و Exploits
http://i15.tinypic.com/4ibho34.jpg

Panda Anti Virus + Firewall
آنتی ویروس همراه با فایروال و تکنولوژی تروپرونت (Tru Prevent) برای پیدا کردن فایل هایی که احتمال ویروسی بودن در آنها هست
قرنطینه و فرستادن فایل مشکوک به Panda Lab برای آنالیز و تهیه آنتی
http://i9.tinypic.com/4dpf7fo.jpg
Panda Internet Security
آنتی ویروس همراه با اینترنت سکوریتی در برابر حملاتی همچون Dialer , Phishing , IP Spoofing ...
تکنولوژی تروپرونت (Tru Prevent) برای پیدا کردن فایل هایی که احتمال ویروسی بودن در آنها هست
قرنطینه و فرستادن فایل مشکوک به Panda Lab برای آنالیز و تهیه آنتی
کنترل پدر و مادر برای فقل گذاری روی سایت ها و جلوگیری از اسپم و صفحات ویروسی مانند وبسایت پخش کننده ویروس جیفو و صفحاتی که بر روی اونها تروجان قرار داده شده
قابلیت کنترل سرعت اینترنت و بلاک کردن مقدار غیر مجاز(به صورت قابل کنترل)
http://i10.tinypic.com/33nw1o8.jpg
چه راهکاری برای فایل های inf داره چطوری اونا رو آنالیز می کنه .
سلام به دوستان گل

اینکه شما دارید ویروس کش ها رو آنالیز می کنید چیز خیلی خوبیه و می تونه نتیجه اش پیدا کردن یه انتی ویروس برتر و یا آشنایی بیشتر با امکانات آنتی های خودمون باشه اما....

اما من به نوبه خودم می خوام به موضوع از یه بعد دیگه نگاه کنیم

بابا اصلا ویروس کش باید چیکار کنه؟؟ چجوری باشه خوبه؟؟اصلا ویروس کش خوبه ؟!؟!

به نظر بنده حقیر :

1- ویروس کش ها کلا دو قسمت عمده دارن که خیلی مهمه یکی قابلیت ویروس کشی کردن و دیگری ویروس گارد
ویروس کشی این امکان رو به ما می ده که سیستم آلوده رو پاک کنیم. یعنی یه جور معالجه سیستم. پس این دکتر معالج هم باید همه نوع ویروسی رو بشناسه و از اون مهمتر بتونه اونها رو از بین ببره. این از بین بردن ویروس کاری که تقریبا همشون باید بتونن انجام بدن ولی کیفیت و تمیزی کار مهمه.
بارها و بارها شده که فایل های من که آلوده به ویروس شدن توسط ویروس کش پاک شدن ولی عملا چون پاک سازی خوب نبوده باعث ایجاد باگ در فایل شده به طوری که حتی نتونستم فایل رو اجرا کنم. در مواردی با MacAfee حتی دیدم که در هنگام ویروس کشی فایلی حجمش به چند گیگ هم رسیده!! این یعنی یه باگ بزرگ برای ویروس کشی که بد تر از خود ویروس می تونه فایل ها رو تخریب کنه!!

اما ویروس گارد به نظرم مهمتره . اصلا افت سرعت سیستم هم به خاطر همین گارد هستش. ویروس گارد در پائین ترین سطح سیستم عامل تمام ورودی و خروجی ها و حرکات در رم رو چک می کنه و به کوچکترین موارد مشکوک ( هر چند ویروسی ناشناخته باشه) واکنش نشون می ده. این یعنی یه چیز خوب و عالی اما هزینه ای که به سیستم تحمیل می کنه می تونه زیاد باشه و باعث افت سرعت بشه.

دقیقا به همین علت بعضی از ویروس کشها اصلا افت سرعت سیستم ندارن!! یعنی کاری به این کارها ندارن و فقط در سطوح بالایی سیستم به دنبال چند تا ویروسی می گردن که از نظرشون شناخته شدن و ویروس ها ( حتی ویروس های قدیمی تر و شناخته شده) با یه تغییر کوچیک اونها رو دور می زنن.

پس به نظر من افت سرعت سیستم بهتر از اعتماد به ویروس گارد احمقانه بعضی از شرکتهاست.

حالا ویروس کش چجوری باشه بهتره؟؟
دوستان خوبم به چند تا نکته اشاره کردن که مطمئنا خیلی مهمه ولی من اینجا چند تا نکته دیگه هم به اونها اضافه می کنم

تو انتخاب ویروس کش باید دو تا عامل رو در نظر گرفت یکی تعداد ویروس های ساپورت شده و دیگری آپدیت
هرچی تعداد ویروس های شناخته شده برای ویروس کش بیشتر باشه خوب معلومه که کاملتره و دامنه امنیت بیشتری داره . پس می شه این فاکتور رو که در همه ویروس کش ها اعلام شده است با هم مقایسه کرد
دوم آپدیت هست که خودش چند بخشه یکی نحوه آپدیت و دیگری سرعت اون

خوب همه ما از ویروس کش به نحوی استفاده می کنیم ولی چند بار تاحالا اقدام به آپدیت کردیم و اصلا تونستیم آپدیت کنیم یا نه؟؟
خوب طبق آماری که خود شرکتهای سازنده گرفتن اکثرا این کار رو نمی کنن چون خیلی سخت و وقت گیره
هر روز در اینترنت جشن تولد چند تا ویروس جدیده ولی هر روز ویروس کش ها آپدیت نمی شن!! این یعنی خطر... و پائین اومدن سطح امنیت در طی روزهایی که هنوز آپدیت در دسترس نیست . پس ویروس کشی که زود تر آپدیت کنه ارجح تره. و معمولا نورتون و مکآفی تو این قضیه با هم مسابقه دارن و در حد کمتر از چند ساعت با هم رقابت می کنن.و تو این قضیه ار بقیه یه سر و گردن بالاترن

اصلا ویروس کش خوبه؟؟؟؟

این همه افت سرعت سیستم و هزینه آپدیت ها و گیر دادن های وقت بی وقت ویروس کش ها به هر چیزی آخه برای چی؟؟؟
برای چند تا برنامه که فقط بلدن به طرز احمقانه ای خودشون رو تو سیستم تکثیر کنن و اکثرا اونقدر ساده هستن که حتی تو تسک منیجر هم نمایش داده می شن؟؟
این همه بد بختی می کشی افت سرعت زجر آور برنامه ها رو تحمل می کنی بعد تا یه ویروس جدید تو نمن دیرم آباد آمیرکا میاد ضرتی میاد رو سیستمت بهت دهن کجی می کنه و تو مجبوری ویندوزت رو عوض کنی چون هنوز MacAfee نتونسته انتی شو بسازه؟؟؟

والا من اصلا ویروس کش که ندارم هیچ این اقدامات به اصلاح امنیتی ویندوز و کوکی و اکتیویکس و ... رو هم غیر فعال کردم تا راحت نفس بکشم . هر ویروسی ( که ویروس نیستن و کرم و تروجان هستن) که میاد رو سیستم خودم با همین دستام می گیرمش. یعنی پاک کردن چند تا فایل و کلید ریجیستری و یه ریست کردن سیستم خیلی سخته؟؟؟ والا سخت که نیست هیچ تازه سریعتر و مطمئن ترم هست . مگر در شرایطی که یه ویروس بیاد رو سیستم مثل مثلا w32jeefo که اصل ویروسه و میاد فایل exe ها رو خراب می کنه که اینجا دیگه آدم میاد یه ویروس کش نصب می کنه و ویروس رو پاک می کنه و بعد ویروس کش رو پاک می کنه. وگرنه ویروس کش چندان مفید نیست مگر برای آدم خیلی مبتدی که وقتی می بینه یه New Folder تو داکیومنتهاش هست زود روش کلیک می کنه و .....اصلا هم سوال واسش پیش نمیاد که این چی بود از کجا بود ...

یا حق
چندتا نکته .
از شما متشکرم بخاطر بیان نظراتتون .
به احتمال زیاد ویروس بدذات به پستتون نخورده .
درسته کسی که چیزیز روی سیستمش نداره نیازی به آنتی ویروس داره .
و اگه یه موقع احساس کرد سرعت سیستمش پائین اومده . یا ویروسی شده به راحتی ویندوز رو عوض می کنند (البت در کشور ما )
یه نکته ای که وجود داره . اغلب آنتی ویروس ها در مقابل ویروس ها جدید ضعف نشون میدن .
چون هوش ویروس ها در حد بسیار زیادی رشد کرده .
و اغلب کاربران هم از بسیار آماتور هستند در برخورد با ویروس ها .
اینجاست که لزوم استفاده از آنتی ویروس ها معنی پیدا می کنه .
یه ویروس می تونه در عرض چند دقیقه کل اطلاعات رو پاک کنه !

به عبارتی آنتی ویروس فقط سعی می کنه تا ریسک سیستم رو بیاره پائین.
توی آنتی ویروس های که تا حالا استفاده کردم . Nod32 خودش رو خوب نشون داده . به برای سیستم های آماتوری .
و البت همه ویروس ها رو هم تشخیص نداده .
صفحه‌ها: 1 2 3 4 5 6