(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۵۳:۳۹)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]من گفتم که ازمایش هام برای خودمه نه برای دیگران خودت هم میتونی انالیز کنی همش لقمه اماده ؟
من چیزی که لازم باشه و در مورد اطلاعات بخوام رو مطالعه میکنم چون واقعا وقتم پر هستش
سعی میکنم سوالات رو خودم بکنم جواب ها رو هم خودم بدم منابع خارجی هم که زیاد هستند
من چرا ایران هستم ؟
من سالی فقط 4 یا 5 ماه اونم به خاطر خانوادم ایران هستم
درخت بنده هم پر ..... نبود داوطلبانه با داشتن سایتی به عظمت سایت تیم امنیتیمون نمیومدم اینجا البته بازم میگم خودم برخی موارد prog رو از اینجا کمک میگیرم (دلفی)
زكات علم انتشار آن است.
من سوال هاي خودم را از ديگران مي پرسم چون من نه اين علم و نه هيچ علم ديگري را پايه گذاري نكرده ام و اميدوارم اندوخته هاي هرچند اندكم را در اختيار بقيه بگذارم....
شاد و پيروز باشيد.
افرین به طرز فکر شما
ولی اینم یادتون باشه استفاده از تجربه دیگران + نو اوری و نبوغ + کشف راهای تازه است که ادم رو دیگران جلو تر میندازه .هیچگاه نباید مصرف کننده بود
سلام:
از نبوغ و راهنمايي شما بسيار استفاده كردم....
يادتان باشد هيچگاه از خواندن غافل نشويد (مخصوصا مقاله كه پيوست كردم)
(۲۶-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۵۶:۳۵)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]افرین به طرز فکر شما
ولی اینم یادتون باشه استفاده از تجربه دیگران + نو اوری و نبوغ + کشف راهای تازه است که ادم رو دیگران جلو تر میندازه .هیچگاه نباید مصرف کننده بود
سلام بحث انتي ويروس بود چي شد ولي شما هم بايد مقاله را مطالعه ميكرديد دارم ميرم سر كلاس يه استاد دارم 12 ساله برنامه نويسه صبح تا شب كار ميكنه بدون اينكه تو vb6 تايپ كنه ميره سر كلاس واسه ما مينيويسه ياد ميده دقيقا هم درست ميگه بدون خطا به من ميگفت من مقاله زياد ميخونم هنوز تشنه اطلاعات هستم من هنوز نميتونم بگم بلدم من هر روز كل كافي نتهاي اينجا را هك ميكنم خيلي ايدي ميدزدم خيلي اطلاعات دزديده شده ميخونم تا دلت بخواد من نميتونم بگم هنوز يه هكر ساده هستم چون خيلي ادعا تو ياهو ميكردم روي يكي از سايتها فكر كنم واسه المان بود حدود 2400 تا ادم هك كرديم بماند چطوري وقتي بازش ميكردن يه ويروس مخرب بود اول ايميل من نشون ميداد بعد عكس يه جوري هكم كردن كه رفتم برم ايديمو پس بگيرم كاري كرده بودن كه حتا بازيابي كلمه عبور جواب نميداد بدون اينكه فايلي بگيرم بدون اينكه حتا روي لينكي كليك كنم حتا به ايميلهام حساس بودم راحت هك شدم خيلي راحت جوري هك شدم كه ردپاي ازشون نميبينم ما همه تشنه اطلاعات هستيم ما همه نياز به تجربه مقاله داريم بعضي موقعه ها مصرف كننده هم هستيم كسي نميونه بگه من برنامه مينيوسم و باهاش كار ميكنم ويندوز پس چيه همه دارم استفاده ميكنيم ياهو مسنجر چيه و ..... مصرف كننده هستيم مثلا شما يه تروجان هم ميتونيد دانلود كنيد باهاش كار كنيد ميتوني خودت هم بسازي اون كه خودت ميسازي يكي انتي نميشناسه يا كمتر ميشناسه 2 به ادم حال ميده تايپ كني برنامه خودت تموم كني ما هميشه تشنه اطلاعات و مقالات هستيم.
خوشحالم که طرز فکرت خوب داره عوض میشه
دوست عزیز میخوای امن باشی ویندوز رو فراموش کن
حساب کن exe و لینوکس ..... واقعا خنده داره
موفق و کامروا باشی
(۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۳۹:۴۳)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]دوست عزیز میخوای امن باشی ویندوز رو فراموش کن
مخالف سرسخت این نظریه شما هستم :)
برای ویندوز ابزارهای جانبی زیادی هست که وظیفه تامین امنیت را به عهده میگیرن
بسته به حساسیت سیستم مدیر سیستم میتونه ازشون استفاده کنه
از ساده ترین باگها مثل غیر فعال کردن اتوران تا پوشش بافرآورفلو ها
سلام
درسته لينوكس امنيت بالاتري داره اما واقعا كار كردن و نصب سخت افزارها سخته بيشتر برنامه هاي كاربردي هم كه واسه ويندوز هست واسه لينوكس نيست اما باز مزيت داره لينوكس نسبت به ويندوز هميشه كاربرهاي كه فكر نميكردن هك بشن باگهاي ساده ويندوز را رفع نميكردن از روشهايي كه سيستم را هك ميكرد و حتا راه جلوگيريش هم ميدونستن جلوگيري نميكردن يكي مثل خودم هك شدم
(۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۰۲:۳۴)joker نوشته است: [ -> ] (۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۳۹:۴۳)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]دوست عزیز میخوای امن باشی ویندوز رو فراموش کن
مخالف سرسخت این نظریه شما هستم :)
برای ویندوز ابزارهای جانبی زیادی هست که وظیفه تامین امنیت را به عهده میگیرن
بسته به حساسیت سیستم مدیر سیستم میتونه ازشون استفاده کنه
از ساده ترین باگها مثل غیر فعال کردن اتوران تا پوشش بافرآورفلو ها
جوکر خان تو چرا ؟
چند تا ویروس برای لینوکس نوشته شده ؟
چند تا کرم ؟ چند تا تروجان ؟
تا بحال چند تا لینوکس کار (کلاینت) هک شدن؟
ابزار ؟
با این همه فعالیتت باز به ابزار فکر میکنی ؟
خودت میدونی که لینوکس اقای خودتی حتی ابزارش رو راحت میتونی به نفع خودت تغییر بدی
البته ویندوز رو من خودمم هم استفاده میکنم (البته دلخوش به ابزار نیستم)
ولی قبول داری که دوست خوبمونamintatu1990 که میخواد نفوذگر بشه باید با لینوکس کار کنه ؟ البته میشه با vmware اینا یه جوری سرهم کرد ولی محیط لینوکس واقعی یه چیز دیگه هستش درسته ؟
خودت میدونی به یه chmod توی لینوکس میشه دسترسی تغییر داد ولی ویندوز ...؟
البته بازم میگم ویندوز هیچی به پاش نمیرسه ولی برای حرفه ای بودن باید همه چی رو حس کرد
(۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۱۵:۲۲:۱۰)IISecurity.C نوشته است: [ -> ] (۲۹-فروردین-۱۳۸۸, ۰۰:۰۲:۳۴)joker نوشته است: [ -> ] (۲۸-فروردین-۱۳۸۸, ۲۰:۳۹:۴۳)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]
جوکر خان تو چرا ؟
چند تا ویروس برای لینوکس نوشته شده ؟
چند تا کرم ؟ چند تا تروجان ؟
تا بحال چند تا لینوکس کار (کلاینت) هک شدن؟
ابزار ؟
با این همه فعالیتت باز به ابزار فکر میکنی ؟
خودت میدونی که لینوکس اقای خودتی حتی ابزارش رو راحت میتونی به نفع خودت تغییر بدی
البته ویندوز رو من خودمم هم استفاده میکنم (البته دلخوش به ابزار نیستم)
ولی قبول داری که دوست خوبمونamintatu1990 که میخواد نفوذگر بشه باید با لینوکس کار کنه ؟ البته میشه با vmware اینا یه جوری سرهم کرد ولی محیط لینوکس واقعی یه چیز دیگه هستش درسته ؟
خودت میدونی به یه chmod توی لینوکس میشه دسترسی تغییر داد ولی ویندوز ...؟
والا من تقریبا اکثر سیستم عاملهای معروف توی بازار را یکدور حداقل تست کردم ویندوز از همه نظر خوشدست تر بود.
به نظر من لینوکس در مقابل ویندوز همون MS.Dos هست :)
در ویندوز به ازاء هر 1 باگ من 10 تا برای لینوکس بهتون میدم!
یه سر به لیست اکسپلویتهای موجود توی این سایتهای سکیوریتی بزنید ببینید چندتا برای لینوکس هست چندتا برای ویندوز.
ویروسهای لینوکس و روت کیتهای زیادی برای لینوکس نیستند ولی همون هائی که هستند هنوز چون جوابگو هستند زیاد نیازی به آپدیتشون نبوده...
برای لیست روت کیتهای خانواده لینوکسی "
http://www.rootkit.nl/projects/rootkit_hunter.html
البته همچین کم هم نیستن آ ;)
اکثر مواقع دیدم یه تکنیک جدید که میاد اول از رو لینوکس میاد بعد ربطش میدن یه جوری به ویندوز.
همین بافرآورفلا را اولین بار روی لینوکس دیدم بعد ویندوز.
تعداد کاربرهای لینوکس خیلی کمتر از ویندوزه شاید یکی از دلایل فعلا همین باشه که اخبار کمتری نسبت به هک کلاینت لینوکس میشنویم
سطوح دسترسی هم که توی NTFS ویندوز و AD خیلی خیلی خیلی بهتر و ساده تر از لینوکس هست.
اگه احیانا منکر این قضیه هستی تا این آیکون یاهو که چشمک میزنه یه مشت میاد پای چشمش را اضافه کنم :)))))
در مورد ابزار که دیگه خودش یه دلیل خوبه خودت گفتی اما بحث استفاده از ابزار هم نباشه و آدم به قول خودتون دلش بخواد خودش دستکاری کنه ، مثلا حساب کن وقتی ویندوز اومده از طریق برنامه نویسی راحت هوک کردن را در اختیارت گذاشته دیگه چه دلیلی هست که بگیم محدودمون کرده؟
توی ویندوز هم هر وقت من خواستم هر بلائی دلم خواسته با4خط برنامه نویسی سر کرنلش آوردم.
پیوست : حالا ملت میان فحشمون میدن ، ویروسا را تجزیه و تحلیل کنیم :)
میکروسافت ارث بابام نیست آ :) ولی خدائیش اینایی که نوشتم را تست کردم و بهش رسیدم .
سلام
لينوكس از لحاظ امنيت تكه مخصوصا سرورش اون چي؟
سيستم عاملهاي كه مخصوص سرور هستن اون چي؟
لينوكس بسيار قويتر بوده فيلم تايتانيك وقتي ميخواستم افكت و جلوه هاي ويژه بذارن از سيستم عامل لينوكس استفاده كردن IISecurity.C من با لينوكس كار كردم ردهت سوزا كنوپيكس اگر درست تلفظ كرده باشم كار كردم سيستم عاملي كه سورس كد هست عاليه فكر نكن هميشه لينوكس از ويندوز عقب تره حالا يه مدت ميگذره وقتي كه كار كردن باهاش اسون شد رابطه كاربريش راحت تر شد ميبينيم بنظر شما اگر يه فرد قرباني سيستم عامل لينوكس باشه و يه سيستم عامل ويندوز و يه اي پي وليد هم باشه
از راه دور ميخواهيم وصل بشيم به سيستم طرف كدومش راحت تره؟
يعني ميخواهيم نفوذ كنيم جواب اين سوال را يكي از هكرهاي حرفه اي بايد بده
تمامی حرفهای شما درسته اقای jocker ما داریم روی کلاینت بحث میکنیم نه سرور
امنیت ما (مخصوصا توی ایران) با لینوکس بیشتره یا ویندوز ؟
برقراری امنیت در سرور لینوکس راحت تر هستش یا ویندوز ؟