۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۲:۱۴:۴۷
۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۳:۲۵:۳۱
(۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۱:۵۴:۴۰)IISecurity.C نوشته است: [ -> ]تمامی حرفهای شما درسته اقای joker ما داریم روی کلاینت بحث میکنیم نه سروروالا تا الان من کلاینت سروری من حساب نمیکردم ، تقریبا کلی میگفتم :)
امنیت ما (مخصوصا توی ایران) با لینوکس بیشتره یا ویندوز ؟
برقراری امنیت در سرور لینوکس راحت تر هستش یا ویندوز ؟
کاربرهای کلاینت ( کاربرهای عام ) نمیتونن مقیاس سنجش مبحثی به اسم امنیت باشن ( اگر هم باشن باید فرض را بزاریم روی آخرین ورژن های ویندوز و لینوکس دستکتاپی ) که تقریبا توی نگارش های آخر ویندوز (سرویس پک 3 و ویستا) امنیت - تحت شبکه - کاربر تامین شده.
در حالت های اپلیکیشنی هم
شاید نمونه کلاینت ویندوزی چون هر کی میرسه 4خط تروجان مینویسه
(نه به این دلیل که روی لینوکس نشه نوشت )، فقط به این دلیل که vb-delphiدوکامپایلر ویندوزی کار را راحت تر کردن ، تعداد نرم افزارهای بد زیادتر شده.
و به دنبالش کاربرهای معمولی بیشتری مورد عنایت قرار میگیرند :)
اگر هم در مد کاربری تقریبا بالاتر از عمومی ( مایل به حرفه ای بریم ) که از ابزارهایی امنیتی جانبی استفاده میکنند با توجه به تعداد زیاد افراد در این رنج ، نمونه هک شده به تعداد انگشتان دست شاید برسه :)
در بیرون ایران دلیل اصلی استفاده از لینوکس نه اپن سورس بودنش بلکه دلیل اصلی استفاده خارجیها از لینوکس ، هزینه خرید ویندوز و نرم افزارهاش هست و ما تو ایران چنین هزینه ای نداریم.
بعضی از مواقع لینوکس سرعتش عجیب از ویندوز بالاتره !!! ، راه دور نرید ، در مورد رندر کردن فیلم و اینا ، یک فایل تکست معمولی با حجم زیاد توی نوت پد ویندوز کلی طول میکشه تا لود بشه ولی توی لینوکس هیچ ثانیه :)
البته فعلا چون دارم طرفداری ویندوز را میکنم باید ذکر کنم که استثنات شامل آمار و نتیجه گیری اصلی نمیشوند :)
کلا من ویندوز را از همه نظر به لینوکس ترجیح میدم و شما لینوکس را
نه من نظرم را عوض میکنم نه شما پس به پیوست مراجعه میکنیم :
پیوست : هر سیستم عاملی که بیشتر پول بده طرفدار همون میشیم :))))))
۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۱۴:۲۱:۵۱
اسم ويستا را نيار گند زد رم 1 گيگ ميذاري واسش انگاري رم 32 اصلا جون نداره از لحاظ امنيت سيستم عامل كه بيش از 4 گيگ هست ستاپش ديگه امنيت هم نداشته باشه عالي ميشه
گرافيك به شدت مصرف ميكنه بازيها اصلا اجرا نميشدن حتا برنامه ها هم بعضي هاشون اجرا نميشدن وقتي كه ويستا اومد خريد دي وي دي هارد ديسك رم گرافيك سي پي يو خريدش زياد شد همين خاصيتو واسه فروشندگان داشت
حالا بيبينيم ويندوز 7 چكار ميكنه ويندوز 7 من نصب كردم اين ورژن بتا ديدم هاردم ديگه بوت نميشه هاردم شناسايي نميشد ديگه با يه بدبختي درستش كردم دوستم هم ويندوز 7 رو لپ تابش ريخت خوب كار ميكرد مشكلي نداشت لپ تاب خاموش شد همين مشكل پيدا كرد ديگه اومد روشنش كنه روشن نميشد واسمون عجيب بود ولي نميشه فعلا حرفي زد چون بتا هست در هر صورت ولي هنوز ويندوز بهتره لينوكس هست
گرافيك به شدت مصرف ميكنه بازيها اصلا اجرا نميشدن حتا برنامه ها هم بعضي هاشون اجرا نميشدن وقتي كه ويستا اومد خريد دي وي دي هارد ديسك رم گرافيك سي پي يو خريدش زياد شد همين خاصيتو واسه فروشندگان داشت
حالا بيبينيم ويندوز 7 چكار ميكنه ويندوز 7 من نصب كردم اين ورژن بتا ديدم هاردم ديگه بوت نميشه هاردم شناسايي نميشد ديگه با يه بدبختي درستش كردم دوستم هم ويندوز 7 رو لپ تابش ريخت خوب كار ميكرد مشكلي نداشت لپ تاب خاموش شد همين مشكل پيدا كرد ديگه اومد روشنش كنه روشن نميشد واسمون عجيب بود ولي نميشه فعلا حرفي زد چون بتا هست در هر صورت ولي هنوز ويندوز بهتره لينوكس هست
۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۳۱:۴۷
به هر حال هر کی نظری داره
و جوکر هم خودش پاسخش رو داده
فقط نمیدونم چرا پولو مقیاس اخریش قرار داده ؟
ولی مورد vb &delphi هم قابل بحثه
من خودم چه توی کلاینت چه سرور لینوکس رو ترجیح میدم (به خاطر کد باز بودن و توان خصوصی سازی )
شاید لینوکس منو ببینید برین تو کما (شوخی)
ولی توی شرکت(دولتی) که بیشتر on هستم از ویندوز استفاده میکنم (البته 2008 و فقط xp)
به نظر من ویستا اصلا ارزش نصب نداره
7 هم که چیزی نداره
و جوکر هم خودش پاسخش رو داده
فقط نمیدونم چرا پولو مقیاس اخریش قرار داده ؟
ولی مورد vb &delphi هم قابل بحثه
من خودم چه توی کلاینت چه سرور لینوکس رو ترجیح میدم (به خاطر کد باز بودن و توان خصوصی سازی )
شاید لینوکس منو ببینید برین تو کما (شوخی)
ولی توی شرکت(دولتی) که بیشتر on هستم از ویندوز استفاده میکنم (البته 2008 و فقط xp)
به نظر من ویستا اصلا ارزش نصب نداره
7 هم که چیزی نداره
۳۰-فروردین-۱۳۸۸, ۲۳:۴۸:۱۹
سلام
نه دوست عزيز ويندوز 7 بهتر شده
نه دوست عزيز ويندوز 7 بهتر شده
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۴۰:۴۳
سلام یه بحث کامل در مورد امنیت این سیستم عاملها میکنیم
یه سوال IISecurity.C میتونی ویندوز را پاک کنی 3 هفته فقط از لینوکس استفاده کنی؟
من 1 روز نصب کردم پاکش کردم ویندوز 7 ویندوزی هست که جایگزین ویندوز اکس پی خواد شد و کاملان ویندوزی موافقی بوده هنوز لینوکس از لحاظ محیط کاربری هم به پای ویندوز 98 هم نرسیده
هر کدوم نسبت به هم یه سری مزیت داره ولی در کل امنیت لینوکس بالاتره اما امنیت ویندوز 7 که حتا بتا هست خیلی عالی شده لینوکس فعلا شکست خورده
یه سوال IISecurity.C میتونی ویندوز را پاک کنی 3 هفته فقط از لینوکس استفاده کنی؟
من 1 روز نصب کردم پاکش کردم ویندوز 7 ویندوزی هست که جایگزین ویندوز اکس پی خواد شد و کاملان ویندوزی موافقی بوده هنوز لینوکس از لحاظ محیط کاربری هم به پای ویندوز 98 هم نرسیده
هر کدوم نسبت به هم یه سری مزیت داره ولی در کل امنیت لینوکس بالاتره اما امنیت ویندوز 7 که حتا بتا هست خیلی عالی شده لینوکس فعلا شکست خورده
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۰۲:۵۸
دوست عزیز این محیط دوستانه هستش ولی این حرف رو دیگه جایی نزن چون ....
لینوکسی که نصب کردی چی بوده ؟
Suse نصب کن از ویستا هم جلو تره
من 24 ساعته با لینوکس کار میکنم (چه پروژهه های امنیتی چه هکینگ )منبع در امدم هستش
ویندوز 7 هم اصلا خوبی نداره فقط چند تا ایکون ....
xp سرعتش قابله مقایسه نیست
مورد دیگه اگه به گرافیک اهمیت میدی (معنی برای نفوذگر نداره) از مکینتاش استفاده کن چون ویندوز توی 100 سال اینده هم به پاش نمیرسه
اگه میخوای محیط و میز کار مجازیهم داشته باشه 7 و 8 و 9 اینا به درد نمیخوره فقط 2008
من لینوکس رو (توی HOME) بیش از 3 ساله دارم نه تنها خسته نمیشم بلکه هر روز عاشقش میشم (البته لینوکس منو هر کی ببینه تو کما میره چون فوق العاده خصوصی سازی کردم )
لینوکسی که نصب کردی چی بوده ؟
من 24 ساعته با لینوکس کار میکنم (چه پروژهه های امنیتی چه هکینگ )منبع در امدم هستش
ویندوز 7 هم اصلا خوبی نداره فقط چند تا ایکون ....
xp سرعتش قابله مقایسه نیست
مورد دیگه اگه به گرافیک اهمیت میدی (معنی برای نفوذگر نداره) از مکینتاش استفاده کن چون ویندوز توی 100 سال اینده هم به پاش نمیرسه
اگه میخوای محیط و میز کار مجازیهم داشته باشه 7 و 8 و 9 اینا به درد نمیخوره فقط 2008
من لینوکس رو (توی HOME) بیش از 3 ساله دارم نه تنها خسته نمیشم بلکه هر روز عاشقش میشم (البته لینوکس منو هر کی ببینه تو کما میره چون فوق العاده خصوصی سازی کردم )
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۴:۳۹:۳۰
فکر کنم معنی فارسیش سوزا بود اونم نصب کردم به پای ویندوز از لحاظ محیط کاربری نرسید
راستی من یه مجم.عه اینوس همه را نصب کردم بحث من بحث محیط کابری هست
فکر کنم معنی فارسیش سوزا بود اونم نصب کردم به پای ویندوز از لحاظ محیط کاربری نرسید
راستی من یه مجم.عه اینوس همه را نصب کردم بحث من بحث محیط کابری هست
۰۱-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۶:۲۷:۵۲
سلام
خوب هستيد
توي بعضي جاها با حرف هاي جوكر موافقم و توي بعضي از جاها با حرف هاي اي تي سكيوريتي. اينكه كدوم امنيت بيشتري داره بر ميگرده به اطلاعات شخص و يا اشخاص استفاده كننده و يا كسي كه سيستم عامل رو پيكر بندي ميكنه . شايد خيلي ها بگن نصب ويندوز سادس اما ريزه كاري هاي داره كه اگر اجراشون نكني برات مشكل ساز ميشه. لينوكس هم براي من خيلي جالبه چون من رو ياد داس ميندازه :دي سيتم عاملش جالبه و امكانات جالبي داره كه در بعضي از موارد ويندوز نداره . در كل سليقه اي
به اميد ديدار
خوب هستيد
توي بعضي جاها با حرف هاي جوكر موافقم و توي بعضي از جاها با حرف هاي اي تي سكيوريتي. اينكه كدوم امنيت بيشتري داره بر ميگرده به اطلاعات شخص و يا اشخاص استفاده كننده و يا كسي كه سيستم عامل رو پيكر بندي ميكنه . شايد خيلي ها بگن نصب ويندوز سادس اما ريزه كاري هاي داره كه اگر اجراشون نكني برات مشكل ساز ميشه. لينوكس هم براي من خيلي جالبه چون من رو ياد داس ميندازه :دي سيتم عاملش جالبه و امكانات جالبي داره كه در بعضي از موارد ويندوز نداره . در كل سليقه اي
به اميد ديدار
۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۰:۵۱:۴۵
مقایسه این دو سیستم عامل همیشه یک نتیجه کلی نداده دلیلش هم اینه که هرکدوم از این سیستم عامل ها خصوصیات و معایب خاص خودشون رو همیشه داشتن و هیچ وقت نتونستن اون ها رو (حتی در ورژن های جدید) از بین ببرن
ما در مقایسه ویستا میبینیم که مایکروسافت با کلی انتقاد رو به رو شد واسه همینم تصمیم به ارائه ویندوز سون گرفت که با اینکه در نسخه بتا بسیار سعی شده نواقص رو برطرف کنه (به وضوح دیده میشه) ولی میبینیم باز هم کاربران نمی تونن به این محصول امیدوار باشن
ما در لینوکس که پروژه بسیار عظیمی بوده و هست با اینکه اپن سورس هم هست ولی میبینیم که نواقص خاص خودش رو داره (البته مزایای اون بماند)
یه نگاه به سایت kernel.org بندازین ببینین چقدر زود به زود داره اپدیت های خودش رو ارائه می کنه این یه قسمتشه ولی با این حال بازم میبینیم که بیشتر کاربران ایرانی از جمله خود من داریم با ویندوز کار می کنیم چون بهش یه جورایی عادت کردیم به نظر من حالا خیلی مونده تا جز کاربرای لینوکس بشیم و بهش عادت کنیم.
ما در مقایسه ویستا میبینیم که مایکروسافت با کلی انتقاد رو به رو شد واسه همینم تصمیم به ارائه ویندوز سون گرفت که با اینکه در نسخه بتا بسیار سعی شده نواقص رو برطرف کنه (به وضوح دیده میشه) ولی میبینیم باز هم کاربران نمی تونن به این محصول امیدوار باشن
ما در لینوکس که پروژه بسیار عظیمی بوده و هست با اینکه اپن سورس هم هست ولی میبینیم که نواقص خاص خودش رو داره (البته مزایای اون بماند)
یه نگاه به سایت kernel.org بندازین ببینین چقدر زود به زود داره اپدیت های خودش رو ارائه می کنه این یه قسمتشه ولی با این حال بازم میبینیم که بیشتر کاربران ایرانی از جمله خود من داریم با ویندوز کار می کنیم چون بهش یه جورایی عادت کردیم به نظر من حالا خیلی مونده تا جز کاربرای لینوکس بشیم و بهش عادت کنیم.
۰۲-اردیبهشت-۱۳۸۸, ۱۲:۳۶:۳۷
میدونین مفت بودن و غیر قانونی بودن ویندوز توی ایران باعث شده که به این سیستم زیاد وابسته باشیم
توی تعطیلات عید یکی از دوستام توی دبی بهم گفت موقعی که میرم اونجا براش افیس ببرم حالا اگه توی فرودگاه میگرفتن ...... افیسی که اینجا 500 تومان هم نمی ارزه رو اونجا میدن 80 $ تازه محدود برای کاربر
فقط فکر کنید اگه ویندوز شما که من دیشب ویندوز کریستال خریدم (2000 تومان تازه نسخه اورجینال) رو 230 $ قیمتش بود بازم ویندوز نصب میکردین ؟
http://www.opensuse.org/en/
توی تعطیلات عید یکی از دوستام توی دبی بهم گفت موقعی که میرم اونجا براش افیس ببرم حالا اگه توی فرودگاه میگرفتن ...... افیسی که اینجا 500 تومان هم نمی ارزه رو اونجا میدن 80 $ تازه محدود برای کاربر
فقط فکر کنید اگه ویندوز شما که من دیشب ویندوز کریستال خریدم (2000 تومان تازه نسخه اورجینال) رو 230 $ قیمتش بود بازم ویندوز نصب میکردین ؟
http://www.opensuse.org/en/