به یک آنتی ویروس یا اینتر نت سیکیوریتی اکتفا کردن یکم کار مبتدیانه ای هس ، من که رو سیستمم همیشه نورتون 360 + نود ( هردو 64 بیتی رو 7 ) دارم . البته اگه می شد حتما Zone alarn رو هم نصب می کردم .
برای مثال یه بار یکی با آیدی ezat_zahedi خواست یه Jpg مثلا ! بده بهم ، یه 200 - 300 باری !!! که بالاخره خواستم آنتی ویروسم ( که اون موقع فقط نود بود رو سیستمم ) تست کنم . فایل رو گرفتم ، نود عین خیالش نبود ( همیشه آپدیتم چون همیشه آنلاینم و یوزر پس رو از سایت نود میگیرم ) . پروپرتیس فایل رو نگاه کردم و دیدم ! بله فایله منحرفه ! پسوند .exe داره با یکم space . با نود اسکن کردم ، بازم عین خیالش نبود. فایل رو دادم به :
http://virusscan.jotti.org/en/scanresult...779ff43e6e نتیجه جالب بود برام .
فقط 4 تا آنتی ویروس تونستن بشناسنش .
G-DATA
Bitdefender
f-secure
Ikarus
بعد اون بود که دیگه به یه آنتی ویروس یا اینترنت سیکوریتی اکتفا نکردم و بعد چند تست ، این دوتا رو که باهم میتونن نسب شن رو استفاده کردم .
البته باز تاکید میکم ،
1 - آنتی ویروس بدون آپدیت = کشک
2 - برای اینکه زیاد رو سرعت سیستم تاثیر نزاره این کار حتما از ویندوز های 64 بیتی استفاده کنین ( 7 باشه بهتره ) .
3 - نود یا کاسپر و اول نسب کنسن بعد بقیه رو . ( البته کاسپر یکم این روزا اوضاعش خرابه )
4 - یه روز تو هفته وقت بزارین و با استفاده از چند آنتی ویروس آنلاین ( که تقریبا همه آنتی ویروس ها دارن تو سایتشون ) یه برسی بکنین سیستمتونو .
5 - آنتس اسپمر ، اسپای و آتی توجان یادتون نره .
در آخر یه چند تا راه حل تست شده 99% تظمینی :
1 - از محصولات ماکروسافت استفاده نکنین بهتره .
------------------------------------------------------------------
* قصد نقد محصولات ماکروسافت ( میکروسافت ) رو ندارم . ولی یه برسی آماری پیش پا افتاده معلوم میکنه که چرا ماکروسافت محصولاتش زیاد مورد حمله هکر ها قرار می گیره :
تقریبا 85 - 90 درصد مردم تو دنیا از ویندوز استفاده می کنن . پس اگه فقط 10 در صد اونا ( که معمولا 90 درصد ) هک شن ، عددی که بدست میاد برابر با کا استفاده کننده های سایر سیستم عامل هاست .
و معمولا کلاینت هکر ها ! میرن سراغ اون مقدار درصد بالاتر .
------------------------------------------------------------------
2 - اگه کارتون گرافیک هست - mac .
3 - کارای معمولی انجام میدین : اوبونتو
4 - اگه واسه سرور و دیتا سنتر می خاین : اوبونتو یا سنتوس
بهترین گزینه ها هستن . یاد گیری شون هم زیاد سخت نیست ( به مرحمت کار با DOS تو قدیما ) .
برا دانلود هم من تو سایتم دارم ( بخدا قصدم تبلیغ سایتم نیست ) .
www.awo.ir
www.parsabad.org
www.parsabad.biz
www.azarweb.biz
واینکه منم موافقم یه بخش تخصصی برا آنتی ویروس نویسی ایجاد بشه .