ايران ويج

نسخه‌ی کامل: ديروز يعني21//83 چه خبر بود؟؟؟
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
دوستان ديروز يعتي 21/6/83 برابر با 11سپتامبر 2004 در يك روز حيرت انگيز حجم ترافيك سايت به حد بسيار باور نكردني بالا رفت و به رقم حدود 350 مگابايت فقط براي يك روز رسيد(حيرت انگيزه نه) و جالبه بدونيد تعداد كاربرا كه ديروز وصل شدن چندان هم زياد تر از قبل نبوده متوسط 270 يوزر هست كه ديروز 310 يوزر بود ؟؟ متوسط ترافيك روزانه سايت حدود 70 تا 80 مگ هست.
حالا از دوستان ميخوام پيدا كنن پرتغال فروش را.
ولي يه احتمال هست كه يه نفر (حداقل) سايت ايران ويج رو دانلود كامل كرده باشه-مثل همون پي اس كد دانلودر خودم 8O (چاه كن ته چاه) هركيه مهم نيست حتي بصورت ناشناس هم شده بياد سورس كد رو بزار سايت تا ديگران هم حالشو ببرن Amaze Amaze Amaze
آقا به خدا من نبودما كسي به ما شك نكنه كه من از اين كارا بلد نيستم
8O 8O 8O
ولي ميگم دمش گرم هركي بوده حتما كلي ذوق كرده كه كل اين سايت به اين باحالي رو گرفته
و الان احتمالا هنوز تو ذوقه نه غلام
بابا ما يه اكانت مادام داريم كه ماله اداره بابامونه ولي سرعتش در حد لاكپوشته كسي راهي بلده
سرعتشو زياد كنيم بعدا بيايم كل سايتو برداريم ببريم خونه
سلام من هم كه نبودم چون درگير كاراي خودم و ثبت نام دانشگاه هستم :wink: هر كي بوده به من هم خبر بده ببينيم چه خبره اشكان راستي يه دستي به پسوردت توي سايت بكش :wink:
به جون مادرم من بي گناهم .
من ديروز يه بار ايرانويج بعد رفتم ***
بعد هم برگشتم !‌
اولا من ميدونم بروبچ اينجا نبودن (اگه هم بودن باز فرقي نميكرد) هركي هست اصلا مهم نيست فقط ميخوام بگم بابا بيا و يه حالي بده برنامش رو بزار تو سايت ديگران هم استفاده كنن.Amaze
باور كن من بي گناهم !! درسته كه از اين جور برنامه ها زياد نوشتم ، ولي باور كن من نبودم !! باور كن !! من بي گناهم به خدا ... :cry:
به سلامتی من هم که اون موقع اصلا زنده نبودم
هه .. جه جریان جالبی .
آوینی جون تو هم نبش قبر می کنیا ! ( گناه داره )
سلام

حالا شاید یه نفر بیکار بوده دستی دانلود کرده Biggrin
(بدون نرم افزار)

(خوب مدیر سایت لطف کنه آی پی طرف رو در بیاره به من بده من آدرس خونشو در میارم که بریم خدمتشون Rolleyes)

موفق باشید
خدانگهدار